Mag ik je een paar vragen stellen

Normaal bruis ik van de tips en adviezen maar vandaag wil ik je een paar vragen stellen. Weer eens wat anders ?.

Ik ben nu inmiddels 6 jaar Virtueel Assistent en ik heb niet stil gezeten. Ik heb al meerdere weggevers (gratis e-books) gemaakt en ik zal heel eerlijk zijn: de aanvragen liepen geen storm.

Zo heb ik bijvoorbeeld:

Vooral in dat laatste boek heb ik ongelofelijk veel tijd en moeite gestoken. Ik vond het superleuk om al mijn kennis en ervaring op een logische en overzichtelijke manier op te schrijven, maar het doel is natuurlijk dat mensen door deze weggever interesse in mij krijgen en zich inschrijven op mijn e-maillijst. En dat gebeurt dus te weinig.

Nu dacht ik: in plaats van dat ik zelf een onderwerp ga verzinnen voor een nieuwe weggever ga ik gewoon eens een vraag stellen aan mijn vrienden (jij dus!).

De vragen die ik wil stellen:

Als je mij een vraag zou mogen stellen en aan mij een verzoek zou mogen doen om iets uit te leggen. Iets te laten zien. Of iets te leren. Wat zou dat dan zijn? Waar heb jij behoefte aan waarover ik dan een video(serie), een e-book of een checklist maak? Gratis natuurlijk hè. Dus dat jij denkt ‘waarschijnlijk weet die De Korte precies hoe dit werkt en ik zou het zo fijn vinden als ze daar eens iets voor maakt zodat ik dat rustig op mijn gemak kan bekijken en misschien ook na kan doen’. Wat zou dat dan zijn?

Ter inspiratie: ik heb lang geleden een blog geschreven over hoe je een aanklikbare link in een pdf maakt die wel werkt. Daar heb ik al zo veel reacties op gekregen en allemaal mensen die zeggen ‘ik heb me een ongeluk gezocht en gelukkig vond ik jouw blog. Nu was ik in een paar minuten klaar en het werkt!’ Dat zoek ik. Een dergelijk onderwerp waar ik een heleboel mensen blij mee kan maken.

Wil jij me vragen stellen maar heb je nooit de stoute schoenen aan durven trekken om het ook daadwerkelijk te doen? Dit is je kans, dus vraag maar raak. Ik zit er klaar voor.

Alvast bedankt en groetjes van,
Liesbeth

PS: Zie je nu in de linkjes die ik deel dat ik direct de pagina deel waar je de weggevers kunt downloaden en dat je helemaal geen e-mailadres hoeft in te vullen? Dat klopt. Ik dacht ‘doe eens gek, het is moederdag en ik geef mijn weggevers vandaag echt weg’. Doe er je voordeel mee.

Plaats een reactie