Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door VA Bene Support. Deze Disclaimer is van toepassing op onze dienst en website. Door gebruik te maken van onze website en de daarop gepubliceerde informatie en functionaliteiten verklaar jij je akkoord met de voorwaarden uit deze disclaimer.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Toch kunnen we geen garanties geven over de correctheid van de getoonde informatie en tips. Er kunnen geen rechten aan de gegevens op onze website worden ontleend.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website. Informatie verzonden aan ons via de e-mail of de website is niet beveiligd en wordt als niet-vertrouwelijk beschouwd. Elke actie die je onderneemt op basis van onze informatie en/of tips is voor eigen verantwoordelijkheid en op eigen risico.

Maar wéét je (en hoor je ook van je klanten) dat jij het zo goed kunt vertellen. Je krijgt het alleen niet op papier.

Ik help je daar graag mee. Hoe zou het voor je zijn als samen met jou bedenk wat goede onderwerpen zijn voor de komende 2 blogs, artikelen of nieuwsbrieven? Dat ik jou vragen stel over wat je precies wilt zeggen. Wat het probleem is en wat jouw oplossing is. En dat ik daar dan een mooi verhaal van maak, zodat jij 2 blogs klaar hebt staan. Blogs waarmee je jouw klanten niet alleen helpt, maar waarmee je ook klanten aantrekt die zeggen ‘jij begrijpt het en wil je me alsjeblieft verder helpen’.

Infot(r)aining mails noem ik dat. Mails met én gevoel én een echt probleem én een echte oplossing.

Copyright

Alle rechten van intellectuele eigendom op deze website berusten uitsluitend bij ons. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan om (delen van) deze website en van de nieuwsbrieven, te wijzigen of te bewerken, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden of een link te creëren tussen de website van ons en een andere internetsite, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Affiliate links

Op onze website maken wij gebruik van affiliate links. Door affiliate links op onze website te plaatsen ontvangen wij (meestal) een commissie over de producten die jij via onze website bij een andere aanbieder koopt. Deze commissie (kleine vergoeding) ontvangen wij voor het doorsturen van onze bezoekers.

Om affiliate diensten op onze website aan te kunnen bieden, maken wij gebruik van cookies. Om te weten welke partijen aan onze website zijn verbonden, verwijzen wij je door naar onze cookieverklaring.

Wijzigen

We kunnen deze disclaimer van tijd tot tijd veranderen. Wijzigingen worden hier bijgewerkt. Controleer daarom regelmatig deze pagina, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent.

Contact

Kom je op onze website onjuiste informatie en/of zaken tegen? Laat het ons alsjeblieft weten en stuur een mail naar liesbeth@vabenesupport.nl.