Met wie werkt een Liesbeth het best (en wie dus niet)?

Belangrijk voor een Liesbeth is dat ze niet boven, niet onder, maar naast je staat.

Ik sta naast je en dat betekent dus dat we:

 • Samen aan de slag gaan en elkaar uitdagen om jou te laten (gaan) vliegen.
 • Veel lol kunnen hebben samen.
 • Het heerlijk vinden om samen snode plannen te beramen. Een kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar (Tante Til van Familie Knots, check deze video op Youtube:. Daar moet ik hard om lachen).
 • Vertrekken vanuit wederzijds vertrouwen.
 • Samenwerken maar dat jij verantwoordelijk bent en blijft voor je bedrijf. Ik doe mijn stinkende best om te helpen, maar jij blijft de CEO.
  Liesbeth de Korte homepage

  Ik:

  • Benoem de olifant in de kamer.
  • Help je om sneller de juiste kant op te gaan.
  • Ben het best op mijn plek als ik duidelijke en afgebakende taken heb waar ik over mee mag denken.

  Proclaimer:

  Ik ben geen goeroe en ik claim NIET dat mijn manier de enige manier is. Er is geen one size fits all! Juist niet. Mijn oplossingen zijn persoonlijk en ik heb daarin een deel in handen en jij ook. Met je angsten, twijfels en kwetsbaarheden. Dat maakt dat de ene ondernemer sneller gaat dan de andere en dat is oké. Er zijn geen eenvoudige oplossingen, maar wel haalbare oplossingen en je mag bij mij anders zijn. Het mag in jouw tempo, maar ik daag je wel constant uit. Want we zijn natuurlijk wel ergens naar op weg.

  Voelt mijn verhaal goed voor je? Kijk dan hoe je met een Liesbeth kunt werken.

  Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

  Adrienne van den Bos
  Gifted People

  Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

  Kim Heijboer
  Gewichtsconsulent Kim

  Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

  Peter Plusquin
  www.shortcuts.be

  Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

  Carla Ketelaar
  www.laatsteliefde.nl

  De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

  Petra Duijzer
  www.creatiefsucces.nl

  Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

  Danielle Leuvering
  www.vabusinessacademy.nl