Hoe kun je met een Liesbeth werken?

Je kunt op 3 manieren met me werken.

Flashconsult:

Heb jij een probleem in je bedrijf en wil je daar een oplossing voor? Daarvoor heb ik een Flashconsult van 1 uur.

In dat uur duiken we helemaal in één specifiek probleem van jouw bedrijf en wat jij nodig hebt. Ik denk met je mee, zodat je na dit consult meteen concrete stappen kunt zetten.

Tijdens dit gesprek kunnen we ook meteen kijken of we een eventuele match zijn voor een verdere 1-op-1 samenwerking.

Mijn Flashconsult kun je boeken voor 150 euro (excl. btw).

  Liesbeth de Korte wie ben jij

  Traject op Maat:

  Als we na een Flashconsult besluiten dat we de samenwerking voortzetten, doe ik jou een voorstel op maat.

  Afhankelijk van wat je nodig hebt spreken we af hoeveel uur per week of per maand we samenwerken en met welke taken/processen/vragen we aan de slag gaan.

   Mijn uurtarief is 100 euro per uur (exclusief btw).

   

  In de vorm van een baan/dienstverband:

  Ik sta open voor een baan, als het past binnen mijn wensen. Dan denk ik aan:

  • Maximaal 24 uur;
  • Op fietsafstand van mijn woonplaats Tholen;
  • Mijn talent ligt voor het overgrote deel bij achter een computer werken, maar ik zou zo graag vanachter dat beeldscherm komen. Dus als je werk voor me hebt waarbij ik ook een groot deel van mijn werktijd NIET achter de computer zit, dan heb je mijn aandacht!

  Voelt mijn verhaal goed voor je? Kijk dan hoe je met een Liesbeth kunt werken.

   

  Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

  Adrienne van den Bos
  Gifted People

  Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

  Kim Heijboer
  Gewichtsconsulent Kim

  Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

  Peter Plusquin
  www.shortcuts.be

  Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

  Carla Ketelaar
  www.laatsteliefde.nl

  De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

  Petra Duijzer
  www.creatiefsucces.nl

  Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

  Danielle Leuvering
  www.vabusinessacademy.nl