Contact

Ben je enthousiast geworden? Daar ben ik heel blij mee!

Mail me, dan maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Al tijdens het eerste gesprek zal ik met je meedenken en kunnen we samen bekijken of werken met mij je op gaat leveren waar jij behoefte aan hebt.

Wil je me een persoonlijk bericht sturen? Dat kan natuurlijk ook. Vul het formulier in (staat hiernaast of hieronder, hangt af van op welk apparaat je mijn website bekijkt), druk op verzenden en ik mail je binnen twee werkdagen terug. Ik hoor graag van je!

VA Bene Support
Liesbeth de Korte
Botermarkt 5
4691 CZ Tholen

e-mail: liesbeth@vabenesupport.nl

Telefoon: 06-11052642
KvK: 63760444
Btw nummer: NL001734981B13

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl