Voor welke branches werk ik het liefst

Wat mij drijft is helpen, eerlijkheid en rechtvaardigheid.

Als iedereen zijn of haar eigen omgeving pakt en daar zoveel mogelijk helpt en zorgt, dan bedekken we met al die helpers de hele wereld.
Voilà, zijn we er.

Mijn sweet spots zijn: menselijke relaties, gezondheid en het milieu. Ik werk dan ook het liefst met klanten die stevige raakvlakken hebben met een van deze thema’s.

 • Menselijke relaties: verbinding tot stand brengen, elkaar helpen en kennis delen zodat zoveel mogelijk mensen voordeel ervan kunnen hebben.
  Zo werk ik graag met coaches, denk bijvoorbeeld aan een relatie-expert. Of een coach die helpt om teams binnen bedrijven makkelijker en beter en laten functioneren. 
  Ik laat ook graag mijn talenten in het onderwijs of in de (gezondheids)zorg laten zien.
 • Gezondheid: van voeding en bewegen tot rust in je hoofd. Van goede zie-gewoontes naar spirituele tips als mediteren en het universum voor je laten werken in plaats van tegen je.
  Zo ben ik bijvoorbeeld op dit moment in opleiding om Bates-leraar te worden (weer zien zonder bril of lenzen of operatie, gewoon met je eigen ogen). 
  Verder werk ik voor een coach die vrouwen helpt om blijer door de overgang te gaan.
   Liesbeth de Korte wie ben ik

    

   • Milieu: zoals klimaatverandering en welke oplossingen we hiervoor in kunnen zetten. Het voorkomen van dierenleed en juist de overstap maken naar plantaardig en lekker. Biologisch, zodat het goed is voor mens, dier en de aarde.
    Ik werk dus graag voor bedrijven die duurzaamheid als speerpunt hebben. Die zich richten op het maken van gezonde vleesvervangers en/of andere biologische oplossingen. Denk aan bedrijven die zich richten op eetbare insecten. En ik woon niet voor niets bij de zee, met algen is inmiddels ook al zoveel mogelijk. 
    Ik laat ook graag mijn talenten zien in de (duurzame) energiemarkt. Daar kunnen we nog zoveel stappen zetten en daar werk ik graag aan mee.

   Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

   Adrienne van den Bos
   Gifted People

   Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

   Kim Heijboer
   Gewichtsconsulent Kim

   Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

   Peter Plusquin
   www.shortcuts.be

   Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

   Carla Ketelaar
   www.laatsteliefde.nl

   De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

   Petra Duijzer
   www.creatiefsucces.nl

   Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

   Danielle Leuvering
   www.vabusinessacademy.nl