Hulp nodig bij het schrijven van je verkoopwebinar?

Lukt het je niet om jouw verkoopwebinar te schrijven en zie je het alweer gebeuren. Je wilt echt starten met webinars geven, maar als het zo door gaat dan gooi je het bijltje erbij neer. Alweer. Of heb je al een (verkoop)webinar gegeven maar heb je maar weinig verkocht. En weet je niet hoe dat komt?

Wat jouw uitdaging ook is bij het schrijven van een verkoopwebinar, ik sta voor je klaar.

Dit zijn de 3 manieren waarop ik je kan helpen.

Schrik je van de investering? Bedenk dan wat het kost als je niet het maximale uit je webinar haalt. Wat levert het je op als er 1 iemand per webinar extra inschrijft? Of 10? Of 20? En dat ieder webinar weer opnieuw.

Waar je ook voor kiest, geef je droom niet op. Geef dat webinar. Probeer het. En bepaal achteraf of webinars geven jou dient.

Proclaimer
Ik geloof niet in even snel rijk worden of even snel iets in elkaar flansen. Ik geloof in kennis en kunde, in vlieguren maken en ervoor zorgen dat je altijd een stap verder bent dan de klanten die met jou willen werken. Als jij jouw klanten echt verder kunt helpen dan sta ik naast je om jou te helpen om dat op een zo makkelijk en effectief mogelijke manier te doen. Maar ik kan natuurlijk geen garanties geven dat jij dezelfde resultaten gaat behalen als de klanten waar ik al mee heb gewerkt. Dit is afhankelijk van jouw capaciteiten, je branche en je verdienmodel. Ik sta voor je klaar om mijn strategie en werkwijze te delen, maar dit zijn alleen hulpmiddelen. Jij moet die hulpmiddelen gaan gebruiken en vertalen naar jouw business om mooie resultaten te behalen. Maar alleen jij kan het doen, dus wees je ervan bewust dat niets op deze pagina of website je resultaten garandeert of belooft. Dat gezegd hebbende: laten we aan de slag gaan!

liesbethdekorte.nl is op geen enkele wijze verbonden aan, of heeft een samenwerking met, Facebook.

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl