Hulp nodig bij het schrijven van je verkoopwebinar?

Dan ben je hier op het juiste adres

Lukt het je niet om jouw verkoopwebinar te schrijven en zie je het alweer gebeuren. Je wilt echt starten met webinars geven, maar als het zo door gaat dan gooi je het bijltje erbij neer. Alweer. Of heb je al een (verkoop)webinar gegeven maar heb je maar weinig verkocht. En weet je niet hoe dat komt?

Wat jouw uitdaging ook is bij het schrijven van een verkoopwebinar, ik sta voor je klaar.

Dit zijn de 3 manieren waarop ik je kan helpen

Brainstorm-sessie

€ 97 (excl. btw)
 • In een brainstormsessie van een uur denk ik graag met je mee waarover jij een verkoopwebinar zou kunnen geven.
 • Wat is een goed onderwerp?
 • Welke stappen zouden in je webinar aan bod moeten komen?
 • Welke verhalen kan je vertellen en welke bezwaren kan je direct onderuithalen?
 • Welke tips kan je geven?
 • Ik help je hier graag mee.

Review van je webinar

€ 247 (excl. btw)
 • Heb je een webinar geschreven en gegeven en vallen de resultaten tegen?
 • Wat is er al goed en wat kan er nog beter?
 • Waar kun je je kijkers nog meer inspireren en motiveren?
 • Is je pitch (verkooppraatje) duidelijk genoeg en schrikt het je kijkers niet af om te kopen (daar kan je echt gruwelijk de fout mee in gaan)?
 • Waar laat je kansen liggen?
 • Ik kijk graag met je mee.

Ik schrijf je webinar voor jou

€ 997 + (excl. btw) + ik ben er de eerste 3 webinars bij om te moderaten en te monitoren en ik krijg daarvoor 10% van de omzet van de eerste 3 webinars
 • Zie je het helemaal niet zitten om je webinar zelf te schrijven? Dan kan ik het voor je doen.
 • We bellen en bepalen samen wat de inhoud van je webinar wordt.
 • Jij levert mij de benodigde informatie aan en ik schrijf het webinar.
 • Ik ben bij 3 webinars om voor jou te modereren (de chat in de gaten houden en technische problemen oplossen) tijdens het webinar en te monitoren.
 • Waar nodig maken we na ieder webinar aanpassingen zodat jouw webinar na 3 sessies staat.

Waar je ook voor kiest, geef je droom niet op. Geef dat webinar. Probeer het. En bepaal achteraf of webinars geven jou dient.

Proclaimer

Ik geloof niet in even snel rijk worden of even snel iets in elkaar flansen. Ik geloof in kennis en kunde, in vlieguren maken en ervoor zorgen dat je altijd een stap verder bent dan de klanten die met jou willen werken. Als jij jouw klanten echt verder kunt helpen dan sta ik naast je om jou te helpen om dat op een zo makkelijk en effectief mogelijke manier te doen. Maar ik kan natuurlijk geen garanties geven dat jij dezelfde resultaten gaat behalen als de klanten waar ik al mee heb gewerkt. Dit is afhankelijk van jouw capaciteiten, je branche en je verdienmodel. Ik sta voor je klaar om mijn strategie en werkwijze te delen, maar dit zijn alleen hulpmiddelen. Jij moet die hulpmiddelen gaan gebruiken en vertalen naar jouw business om mooie resultaten te behalen. Maar alleen jij kan het doen, dus wees je ervan bewust dat niets op deze pagina of website je resultaten garandeert of belooft. Dat gezegd hebbende: laten we aan de slag gaan!

 

liesbethdekorte.nl is op geen enkele wijze verbonden aan, of heeft een samenwerking met, Facebook.