Ik schrijf een webinar voor jou – even geduld

Vragenlijst webinar schrijven

Ik schrijf een webinar voor jou – even geduld

Natuurlijk wil ik graag een webinar voor je schrijven en ik vind het geweldig dat je het aan me vraagt. Maar voordat ik daar aan begin wil ik je eerst een aantal vragen stellen. Want ik ben niet altijd de meest geschikte persoon voor de mensen die mij om hulp vragen.

Soms ligt het onderwerp me niet. Of voel ik dat er geen klik is. Of liggen onze verwachtingen te ver uiteen. Dan is het voor ons allebei beter om niet eens aan het project te beginnen. Scheelt ons beiden een hoop tijd, moeite en frustratie.

Daarom wil ik je vragen om onderstaande vragenlijst voor me in te vullen. Klik op de link, vul de vragenlijst in en stuur die naar me door. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


Klik hier voor de vragenlijst

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl