Affiliate marketing hoe werkt het?

Affiliate marketing hoe werkt het?

Supersimpel! Je kunt affiliate marketing op meerdere manieren aanvliegen. Je kunt je aansluiten bij affiliate netwerken zoals bijvoorbeeld:

  1. Paypro. In dit netwerk vind je voornamelijk kennisproducten zoals bijvoorbeeld e-books en trainingen. Je kunt je gratis aanmelden en daarna kan je uit alle producten die beschikbaar zijn kiezen. Jouw affiliate link staat per product meteen klaar en je kunt direct starten. Goed om te weten: op het moment dat ik dit schrijf staan er meer dan 250 producten en diensten waar je uit kunt kiezen.
  2. Daisycon. In dit netwerk vind je voornamelijk abonnementen.
  3. Trade Tracker. In dit netwerk vind je vooral fysieke producten en abonnementen.
  4. Bol.com. Yes, ons ‘eigen’ bol.com. Meld je aan voor het partnerprogramma en je kunt supersimpel je eigen affiliate linkjes maken voor alles wat je maar wilt.

Je kunt er ook voor kiezen om je niet aan te melden bij een netwerk. Je kunt ondernemers ook gewoon vragen om een affiliate link. Heb jij een training gedaan of een coaching gevolgd en ben je tevreden. Vraag dan eens aan de ondernemer of jij affiliate mag worden. Jij blij en de ondernemer blij, want jij hebt de training en/of coaching ook daadwerkelijk gevolgd. Dus je roept niet zomaar wat, jij weet precies waar je voor promoot.

Kopieer je affiliate link, plak de link op je website, in een mail of zelfs op social media. En als iemand via die link koopt dan heb jij weer een leuk bedrag verdiend.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl