Dynamische advertenties, waarom je ze wilt inzetten

Dynamische advertenties, waarom je ze wilt inzetten

Dynamische advertenties op Facebook zijn the bomb. Het is super simpel en je haalt er de mooiste resultaten mee. Waarom? Omdat Facebook voor jou bepaalt welke versie van je advertentie de beste is.

Hoe maak je een dynamische advertentie?

Hoe je een dynamische advertentie maakt, ik laat het je graag zien. Het is in een paar tellen klaar, je moet alleen even weten waar je het moet zoeken ?.

Het grote voordeel van dynamische ads

Als je een beetje op mij lijkt, dan heb je vaak het gevoel dat je het allemaal wel weet. En dat is soms toch niet waar. Die ene afbeelding waar jij helemaal weg van bent blijkt het op Facebook helemaal niet zo goed te doen. Of die afbeelding die jij maar niks vindt, dat blijkt een winnaar te zijn. Hetzelfde met teksten, koppen, knoppen en beschrijvingen. Dit is je kans, meten is weten. Laat Facebook het voor je testen en bepalen.

Nadelen aan dynamische ads

Er kleeft in mijn ogen 1 nadeel aan dynamische ads, namelijk dat je moet kiezen tussen óf video’s óf afbeeldingen. Je kunt dus niet zeggen ‘ik test een video tegen een afbeelding’. Dat zou helemaal fantastisch zijn als dat zou kunnen, maar dat kan dus niet. Je kiest in het begin voor afbeeldingen en dan kan je alleen meerdere afbeeldingen uploaden. Of je kiest voor video’s en dan kan je alleen meerdere video’s uploaden.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl