Gratis

8 conversie killers die je sales kosten tijdens je verkoopwebinar

8 conversie killers die je sales kosten tijdens je verkoopwebinar

Ontdek:

Hoe je er voor zorgt dat je kijkers hun aandacht bij  het webinar houden, zodat jouw verhaal ook echt bij hen binnenkomt

Hoe je je pitch superkort kunt houden (hoef je je daar geen zorgen meer over te maken)

Waarom je tijdens je webinar niet te veel informatie wilt geven en wat je in plaats daarvan veel beter kunt doen

Waarom je webinar nooit perfect hoeft te zijn en al helemaal niet als je je webinar voor de eerste keer geeft (en wat daar het voordeel van is)

Vul in het formulier hiernaast je voornaam en e-mailadres in en druk op ‘download nu’. Je krijgt het e-book binnen een paar minuten toegestuurd en je kunt meteen aan de slag

[GRATIS] e-book
‘8 conversiekillers die je sales kosten tijdens je verkoopwebinar’
Je krijgt praktische tips en je ontvangt meteen mijn tweewekelijkse mails.
Meld je nu aan!dit veld niet invullen s.v.p.

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl