Thirsty Affiliates Plugin Review 2024 | Check it out en ervaar zelf de voordelen!

Als je start met affiliate marketing dan krijg je meteen al een hoop informatie over je heen. Je moet beslissingen maken, en ik vond het in het begin superlastig om te bepalen wat de juiste beslissingen waren. Wat heb je nodig, wat hebt je NU nodig en wat kan ook later? Of misschien wel nooit.

Zo twijfelde ik over affiliatevoorwaarden.nl (heb ik wel aangeschaft en daar ben ik heel erg blij mee). Ik twijfelde over Markettheme (builder van Jacko en zijn compagnon. Heb ik niet gekocht en daar ben ik ook blij mee, want ik vind alle websites die met dit thema gebouwd zijn op elkaar lijken). En dan Thirsty Affiliates. Daar heb ik lang over gedaan om een beslissing over te nemen. Uiteindelijk heb ik de Thirsty Affiliates plugin wel aangeschaft en dat is mijn beste investering ooit geweest op het gebied van affiliate marketing.

Waarom ik zeg dat de Thirsty Affiliates plugin mijn beste investering ooit is? Daarover vertel ik je in dit artikel, dus lees snel verder en beslis vervolgens zelf of jij deze plugin nodig hebt.

Zeg je nu direct al ‘ik wil aan de slag met Thirsty Affiliates‘? Dat kan! En nog zonder risico ook, want je krijgt een 14 dagen niet goed geld terug garantie. No questions asked. Maar ik beloof je dat je geen gebruik gaat maken van deze garantie!

Met affiliate marketing krijg je als blogger, vlogger of online influencer de mogelijkheid om producten en diensten van andere merken te promoten. Voor die merken is jouw promotie een mooie kans en een relatief goedkope manier om publiciteit te krijgen. Het is niet alleen goed voor hun branding, maar vooral ook voor de linkbuilding, de zogenaamde backlinks.

Backlinks zijn het nieuwe goud, want Google beloont je met een hogere ranking als je goed scoort op je backlinks. Maarrrrrr… als er voor de link of de tekst betaald is dan wil Google dat je van die link een nofollow-link maakt.

Wat is een nofollow-link? Feitelijk zeg je met nofollow dat de zoekmachine deze link naar een bepaalde pagina niet mag volgen. De link registreert nog wel dat iemand erop klikt en dat er een verkoop via jouw link is gerealiseerd en dat jouw kassa dus rinkelt. Maar deze link geeft geen waarde (linkjuice) door naar de pagina waarnaar verwezen wordt. En voordeel voor jou: als je een nofollow-link maakt geef je dus ook bijna geen waarde van je eigen pagina weg.

Let op: het plaatsen van een nofollow-link brengt geen schade toe aan de autoriteit van de pagina waarnaar gelinkt wordt. Het voorkomt alleen dat die pagina extra waarde ontvangt en dat de ranking ervan daardoor flink omhooggaat.

Maar hoe maak je nu zo’n nofollow-link? Heel simpel, je voegt ‘gewoon even’ in de code van je link een ‘rel=”nofollow” HTML-attribuut’ toe. Uhhhh, denk je nu. Dat dacht ik dus ook. Want op mijn affiliate websites wemelt het van de affiliate linkjes en het is echt niet te doen om in alle linkjes even handmatig die nofollow-code toe te voegen. En wat ook nog is, niet alle linkjes zijn affiliate linkjes. Er zijn ook genoeg linkjes die verwijzen naar mijn eigen blogs en die linkjes moeten juist wél follow zijn.

Hier zag ik mezelf dus wel even voor een uitdaging geplaatst, want hoe ga ik dit snel en handig oplossen én er liefst voor zorgen dat ik me hier in de toekomst nooit meer zorgen over hoef te maken. En daar kwam Thirsty Affiliates om de hoek. Ik zal zeker niet zeggen dat het geen tijd heeft gekost, want dat is gewoon niet waar. Ik ben wel een dag bezig geweest om alles in te stellen en aan te passen, maar toen stonden al mijn linkjes wel goed. Voor nu en voor later.

Thirsty affilliates Pro

Als je start met affiliate marketing dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee wilt houden.

Vertrouwen geven met Thirstyaffiliates

Ten eerste wil je vertrouwen opwekken met de linkjes die je deelt en dat valt vaak niet mee met een affiliate link. Zo’n link is vaak geen toonbeeld van schoonheid en dat is nog niet het ergste. Er zit vaak zoveel code in dat de lezers van je blogs niet op de link durven te klikken. Dat wil je voorkomen door jouw link ‘te vermommen’.

Het vermommen van linkjes heet ook wel cloaken. Wat dat is is dat je link in een net jasje gestoken wordt. Om een voorbeeld te geven: als ik de Dropship Academy Nederland promoot dan is mijn gecloakte url: www.onlinebusinessbouwer.nl/recommends/dropshipping. Dat is een stuk beter dan een heleboel letters en cijfers en toeters en bellen die jouw lezers het gevoel geven dat dit een link is waar ze voor de veiligheid beter niet op kunnen klikken.

Overzicht met Thirstyaffiliates

Wat je ook gaat merken als je langer bezig bent met affiliate marketing is dat je meer en meer linkjes krijgt. Die linkjes staan overal en nergens en als je al behoorlijk wat teksten geschreven hebt weet je echt niet meer waar een specifieke link allemaal staat.

Verder kan het gebeuren dat een affiliate-gever ineens van platform wijzigt en niet meer bijvoorbeeld via Daisycon de linkjes deelt maar via Plug & Pay (ik noem zomaar wat platforms). Als je hier van tevoren geen maatregelen voor neemt, heb je een groot probleem. Moet je handmatig in al je pagina’s en berichten gaan zoeken waar de link staat en die overal ook weer handmatig wijzigen. Dan ben je niet blij als je dat allemaal mag gaan doen.

Meten is weten met Thirstyaffiliates

Meten is weten en dat wil je als affiliate. Als jij weet wat goed werkt dan wil je daar meer van doen. Kortom: je hebt statistieken nodig. Niet meteen als je nog maar 1 of 2 blogs hebt, maar als je groter groeit wil je een strategie kunnen volgen. Dat doe je met betrouwbare cijfers. Thirsty Affiliates biedt je die statistieken en geeft je meteen informatie waar je op kunt sturen.

Zorg dat jouw affilliate commissies niet gegijzeld worden

Ik zeg het eerlijk, deze reden wordt ook nog genoemd waarom je met Thirsty Affiliates wilt werken, namelijk dat jouw affiliate link gegijzeld kan worden. Kortom: dat er verkopen gerealiseerd worden via jouw link, maar dat jij de vergoeding NIET krijgt. Omdat iemand anders jouw link heeft ‘gegijzeld’.

Blijkbaar kan dat met malware. Wat er dan gebeurt is dat er op de een of andere manier tegen jouw affiliate-code wordt gezegd dat het de code is van iemand anders. En die ander krijgt dan dus jouw commissies. Terwijl jij je vingers blauw schrijft plukt iemand anders de vruchten van jouw werk. En je hebt het niet eens in de gaten. Want weet jij uit je hoofd wat jouw affiliate-code is? En zie jij het meteen als je op een link van jezelf klikt dat dit niet de code is die uiteindelijk naar jou verwijst?

Thirsty Affiliates helpt om dit te voorkomen met de gecloakte url’s.

Ook supermooi: je kunt in Thirsty Affiliates afbeeldingen uploaden en meteen een afbeelding tonen die, wanneer iemand erop klikt, doorlinkt naar jouw affiliate link. Ziet er prachtig uit en je hebt alle instellingen die je wilt direct meegenomen in je afbeelding. In de afbeelding hieronder heb ik zo’n link toegevoegd.

Jouw zoekwoorden automatisch linken met Thirstyaffiliates

Autolinks zijn ook zo fijn. Je kunt er met Thirsty Affiliates voor zorgen dat er automatisch linkjes geplaatst worden in blogs waar een bepaald zoekwoord wordt gebruikt. En je kunt dan ook nog eens van tevoren zeggen hoeveel keer dit maximaal mag gebeuren in een bepaalde tekst. Heel handig. Als jij dus bijvoorbeeld het woord ‘dropshipping’ hierin hebt gekozen dan kun je ervoor zorgen dat in een andere tekst waar het woord dropshipping in voor komt meteen een link gemaakt wordt van dat woord. Hoef je niks zelf voor te doen.

Zijn jouw affiliate linkjes plaatsgebonden, dan wil je deze feature van Thirsty Affiliates

Laatste mooie feature is geo location. Internet is mondiaal en jij weet van tevoren niet waar de bezoekers van jouw website vandaan komen. Zo zou het kunnen dat een Nederlander in Marokko woont, maar wel jouw website bezoekt. Je kunt ervoor zorgen dat mensen uit verschillende gebieden die linkjes te zien krijgen die bij hun land horen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Amazon. Dit bedrijf is modiaal aanwezig en het zou zomaar kunnen dat een aanbieding op een bepaald product wel in Marokko geldt maar niet in Nederland. Dan wil je dat jouw bezoeker de juiste link ziet en ook de juiste aanbieding. Vraag me niet hoe het werkt, want ik heb hier nog nooit mee te maken gehad. Maar ik weet dat het binnen Thirsty Affiliates kan.

Belangrijke informatie

Thirsty Affiliates coupon

Ik zou nu heel erg flauw kunnen doen en je proberen te verleiden met een couponcode, want ik zie dat daar heel veel op gezocht wordt. Wij Nederlanders zijn altijd op zoek naar of iets goedkoper kan toch ??

Thirsty Affiliates coupon

Maar ik heb goed nieuws. Je hebt geen coupon nodig voor Thirsty Affiliates. Je krijgt gewoon altijd een mooie prijs geboden en de korting zit al in de prijs verwerkt. Dus geen coupon maar wel een mooie prijs.

Ik heb zelf de goedkoopste optie gekozen en tot mijn grote verbazing kreeg ik niet 1 maar 2 tokens en ik kan Thirsty Affiliates dus op 2 websites inzetten in plaats van maar op 1 (zoals in de beschrijving staat).

Waar ik superblij mee ben is dat ik nu overzicht heb en dat ik nu heel makkelijk linkjes kan aanpassen. Als een affiliate-gever naar een ander platform overstapt hoef ik alleen maar mijn linkje in Thirsty Affiliates aan te passen en op alle plekken waar die link gedeeld is wordt meteen de juiste affiliate-code overgenomen. Dat scheelt uren en uren werk en dat maakt de investering het meteen meer dan waard.

Is er ook een gratis versie van Thirsty Affiliates?

Nee, bij mijn weten is er geen gratis mogelijkheid om met ThirstyAffiliates aan de slag te gaan. Maar je krijgt wel een proefperiode van 14 dagen. Niet goed, geld terug. Je kunt het dus gewoon proberen en kijken wat je ervan vindt. Maar ik kan je nu al vertellen dat je niet meer terug wilt als je eenmaal ziet hoe lekker handig de Thirsty Affiliates plugin werkt.

Is 79 dollar voor Thirsty Affiliates niet te veel?

Hell no! 79 dollar voor Thirsty Affiliates is echt niet te veel. Mijn uurtarief is 60 euro en dat betekent dus dat als ik 1 uur aanmodderen uit kan sparen dan is het mij het geld al waard. Dat bereik ik alleen al met dat ik in 1x een link kan wijzigen als er iets verandert.

Is er een affiliate-gever die helemaal stopt dan kan ik al die linkjes in 1x veranderen in een compleet andere link. En hoppa, alle linkjes in al mijn teksten veranderen direct mee. Niks hannesen met zoeken waar ik de linkjes ook alweer gezet heb. Niks vergeten. Gewoon alles in 1x aangepast. Dat is waar ik zo blij mee ben.

Is er ook een gratis alternatief voor Thirsty Affiliates

Er is vast wel een gratis alternatief voor Thirsty Affiliates. Maar je weet toch zelf ook dat gratis eigenlijk nooit gratis is! Ik betaal dus liever die 79 dollar zodat ik weet dat ik een goed product heb waar ik nooit gedoe mee krijg.

Thirsty affiliates review

Als ik Thirstyaffiliates een cijfer zou moeten geven dan is het een dikke 9. Het was even zoeken hoe het allemaal werkt, maar als je het door hebt dan ga je als een speer.

Wat ik ook superfijn vind is dat je het verschil ziet tussen welke link je gemaakt hebt met Thirsty Affiliates en wat een ‘normale’ link is. Een Thirsty Affiliates-link is namelijk onderstreept (in de back-end van de teksten). Een ‘normale’ link is helemaal blauw. Ook binnen je teksten zie je dus meteen of je op de juiste plek voor de juiste linksoort gekozen hebt. I love it.

Moet je kunnen programmeren om Thirstyaffiliates te gebruiken?

Neen! Je hoeft niks van programmeren te weten om Thirsty Affiliates te gebruiken. Even wat how to’s kijken en dan weet je precies wat je moet doen. Of kijk natuurlijk even naar mijn video, daarin leg ik het ook uit. En verder hoef je niks te kunnen. Geen CCS (zoals bijvoorbeeld bij handmatig een nofollow-link maken). Niets van dat alles. Daar heb je nu juist Thirsty Affiliates voor om het zo simpel mogelijk te regelen.

Wat doet Thirsty Affiliates voor je?

Thirsty Affiliates zorgt ervoor dat je je affiliate linkjes op een supermakkelijke manier kunt managen. In het begin heb je daar nog geen behoefte aan en nog geen last van, maar als je eenmaal een flinke lijst met affiliate-linkjes hebt dan piep je wel anders. Dan zie je door de bomen het bos niet meer en daar kan ik over meepraten.

Als je behoorlijk wat content gemaakt hebt dan weet je gewoon niet meer welke linkjes je waar hebt gedeeld. En als er dan ook maar iets gebeurt dan weet je niet meer waar je alles terug moet zoeken. Hou er rekening mee dat er iets gebeurt. Want je hebt affiliate-gevers die er mee stoppen. Die ineens een compleet ander platform kiezen om hun affiliate linkjes op te delen.

Of dat jij ineens ontdekt dat je bepaalde belangrijke regels niet respecteert. Zo heb ik pas vrij laat ontdekt dat het echt de bedoeling was dat ik met nofollow-linkjes zou werken. Die had ik nergens. Nul. Niks. Terwijl ik wel door de 190 pagina’s met teksten had en ook nog eens meer dan 70 artikelen. In al die content zou ik handmatig terug moeten gaan zoeken waar de linkjes aangepast moeten worden en dat dan ook handmatig alsnog uitvoeren. Dat is niet te doen. Nu heb ik het geregeld met Thirsty Affiliates en een volgende update kan ik met 2 vingers in mijn neus regelen.

Moet ik toch niet kiezen voor Thirstyaffiliates Pro?

Als ik kijk naar waar het meest op wordt gezocht in combinatie met de zoekwoorden Thirsty Affiliates, dan komt daar ook het woord ‘Pro’ om de bocht. Ik heb serieus gezocht, maar er is geen pro. Dat zit standaard al bij de ‘gewone’ Thirsty Affiliates, daar staat al ‘pro’ achter. Kortom, als je met Thirstyaffiliates aan de slag gaat dan krijg je het beste wat zij te bieden hebben.

Er is alleen maar een pro-versie van Thirsty Affiliates. Het enige wat jij mag bepalen is voor hoeveel websites je de plug-in wilt gebruiken en daar hangt de prijs die je uiteindelijk betaalt van af.

Is Thirsty Affiliates een WordPress plugin?

Ja, hier moet je wel even rekening mee houden dat Thirsty Affiliates echt voor een WordPress website is. Ik heb het zelf niet geprobeerd, maar ik denk niet dat deze plugin ook werkt op een Joomla website of bijvoorbeeld een Wix of een Jimdo website. Gaat niet werken, deze plugin is echt gemaakt voor WordPress.

Hoe lang krijg je toegang als je de Thirsty Affiliates plugin aanschaft?

Dit was wel even een dingetje, want als je op de website van Thirsty Affiliates kijkt dan kan ik er niks over vinden. Er staat alleen dat als je je licentie niet verlengt dat je dan geen updates meer krijgt, maar dat de plugin wel gewoon blijft werken. Door een oplettende lezer van mijn blogs werd ik er op gewezen dat je het wel kunt vinden op het moment dat je gekocht hebt. Als je dan in je account kijkt, zie je dat je voor 1 jaar gekocht hebt. Kortom: je betaalt $ 79 voor een jaar toegang.

Natuurlijk kun je er voor kiezen om niet te verlengen en dan heb je dus betaald voor lifetime toegang, maar je wilt die updates gewoon hebben. Het is een veiligheidsrisico als je ze niet hebt. Weet dus dat als je Thirsty Affiliates aanschaft dat je dat doet voor $ 79 per jaar. Voor mij trouwens nog steeds een no-brainer om deze plugin wél aan te schaffen.

Dank je wel dat je mijn artikel hebt gelezen over de Thirsty Affiliates plugin

Nu ik je alles verteld heb over wat ik weet en ervaren heb met de ThirstyAffiliates plugin ben je er klaar voor om zelf een beslissing te nemen. Het is maar een kleine stap, want je hebt altijd die 14 dagen niet goed geld terug garantie! Klik hier om meteen naar de website van Thirsty Affiliates te gaan en sla je slag. Heb je vragen over de Thirsty Affiliates? Plaats dan gerust een reactie, dan beantwoord ik je vraag daar.

Wil je meer leren over online geld verdienen? Lees dan mijn artikel over online geld verdienen en maak kennis met andere manieren van online geld verdienen.

Hold your horses, dit is nog even belangrijk om te lezen: de tips die ik deel op deze website werken voor mij en ik heb natuurlijk ook gecheckt of er meer mensen enthousiast zijn over de producten en diensten waar ik over schrijf. Maar ik kan natuurlijk geen goede resultaten garanderen, dat hangt ook van jouw eigen inspanningen en motivatie af. Ik zou zeggen ‘go for it!’

2 gedachten over “Thirsty Affiliates Plugin Review 2024 | Check it out en ervaar zelf de voordelen!”

    • Bedankt voor je compliment en goed dat je het deelt, want zoals ik al schreef heb ik me heel veel extra werk op de hals gehaald door niet direct goed te starten.

      Beantwoorden

Plaats een reactie