Bevalt het als pensionado?

‘Hoe bevalt het als pensionado?’ Die vraag krijg ik regelmatig sinds ik mijn blog heb gedeeld waarin ik aangaf dat ik ging stoppen. Dus de vraag is terecht en simpel. Het antwoord is wat complexer.

Pensionado?

Ik heb namelijk geen idee hoe het me bevalt als pensionado. Op 1 juli heb ik mijn werkzaamheden voor al mijn klanten gestopt. Op 1 na. En voor die klant heb ik noodgedwongen heel veel uren gemaakt. Bijna net zo veel als ik normaal voor al mijn klanten werkte. Ik heb dus feitelijk nog geen vakantie gehad en de rust heb ik ook nog niet echt gevonden.

Komt allemaal goed trouwens, ik ben met die overgebleven klant nu ook in een afrondende fase en dan kan ik met pensioen. Uh, not. Natuurlijk blijf ik lekker bezig. We hebben al een mooi project in het vizier waar we de komende maanden misschien wel eens heel druk mee zijn.

Bouwer van (virtueel) Vastgoed

Dat project heeft te maken met het bouwen van (virtueel) vastgoed. Ik ben niet voor niets de Online Business Bouwer. En ook daar krijg ik dan weer vragen over. ‘Wat doe je dan precies?’ Ook weer een terechte vraag die simpel is en het antwoord is wederom complexer. Inmiddels heb ik echter een fantastische manier om het uit te leggen. Ik heb namelijk mijn eigen advies ter harte genomen en ik heb een monsterblog geschreven.

6500 woorden, schoon aan de haak. Wees niet bang, je hoeft niet alles te lezen. Je kunt het artikel ook lekker makkelijk scannen en kijken welke onderwerpen voor jou relevant zijn. Ik deel graag de link met je over online geld verdienen en dan weet je precies waar ik me nu mee bezig houd. Nog lang geen pensionado dus!

Geniet van je zondag,
Liesbeth

PS: In bovenstaande blog heb ik het over het bouwen van Virtueel Vastgoed, maar misschien komt er ook nog een andere soort vastgoed bij. Als ik daar mee over kan vertellen, dan doe ik dat natuurlijk meteen. Stay tuned!

Plaats een reactie