Heb jij een magneet aan je kont (net als ik)?

Het schijnt superslecht voor je te zijn: veel zitten. Het wordt zelfs al het nieuwe roken genoemd. Nu moet ik zeggen dat ik het ook begin te voelen. Als ik lang zit dan krijg ik echt last van mijn knieën. Yep, dan weet je het weer dat je geen 20 meer bent.

Anyways, ik heb dus echt een magneet aan mijn kont. Als ik kan zitten dan ga ik zitten en dat heeft al menig smerige situatie opgeleverd. Smoezelige bankjes, gammele bruggetjes en gore stoepen. Het hield mij niet tegen, de billetjes gingen in rap tempo omlaag.

Ik stond dus niet te springen om een sta-bureau te kopen, maar ik voelde wel dat het nodig was. Natuurlijk heb ik gekeken of ik het bureau ook terug mocht sturen en ik nam de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie in grote dankbaarheid aan.

Weg met die magneet aan mijn kont!

Tot mijn grote verbazing vond ik het heerlijk om staand te werken. Sterker nog, ik sta nu bijna de hele dag. En als ik mijn stoel er een keer bij pak dan heb ik al heel snel het gevoel dat ik weer wil staan. Echt, ik ken mezelf niet terug.

Ik ben super verbaasd, want ik had nooit verwacht dat ik dit bureau zo fijn zou vinden. Zelf denk ik dat het komt omdat ik tegen en op het bureau kan leunen. Maar wat de reden ook is, ik ben er blij mee.

Over welk bureau ik het heb? Ik zou het natuurlijk helemaal uit kunnen schrijven, maar dit keer heb ik er een video over opgenomen. Die kun je gewoon op deze pagina kijken. Klik op de play-knop in het midden en de video speelt direct af.  Doe er je voordeel mee en misschien mag ik jou binnenkort begroeten in de ik-blijf-liever-staan-club.

Geniet van je zondag!
Liesbeth

Plaats een reactie