Online verkopen zonder webshop (geld verdienen met verkopen op bol.com of Amazon)

Online verkopen zonder webshop geld verdienen

Geld verdienen op internet kan op verschillende manieren en het is maar wat het beste bij je past. Ik ben zelf fan van affiliate marketing en dat betekent dat ik geld verdien met het promoten van producten van anderen. Je kunt ook dropshippen en dan verdien je geld met het verkopen van producten van anderen. Maar dropshippen is nogal een arbeidsintensieve manier van het verkopen van producten van anderen. Als dropshipper bouw je namelijk vaak zelf een eigen shop. En als je ooit zelf een website of webshop hebt gebouwd dan weet je dat dit een aardige klus is.

Sowieso alle benodigde pagina’s bouwen. Maar vooral ook alle producten toevoegen en zorgen dat alle afbeeldingen, teksten, SEO enzovoorts klopt. Betaalsystemen regelen, keurmerken regelen. Het is een hele kluif en je weet zelf, 80% van het bouwen gaat vanzelf maar vervolgens gaat in die laatste 20% nog eens 80% van de totale tijd zitten. En de frustraties die je dan tegenkomt ?.

Online verkopen zonder webshop

Hoe zou het voor je zijn als ik je vertel dat je een groot deel van die frustraties kunt voorkomen. Door helemaal geen eigen webshop te bouwen, maar gewoon gebruik te maken van de platforms van anderen. Platforms die het overgrote deel al hebben staan en nog veel belangrijker: die al heel veel bezoekers trekken. Want dat is je laatste uitdaging bij dropshippen. Heb je die mooie shop gemaakt, maar hoe gaan mensen jou vinden? Nog een belangrijkere vraag: hoe gaan genoeg mensen überhaupt van het bestaan van jouw website afweten en bij jou kopen?

Welke platformen zou je kunnen gebruiken? Bol.com en Amazon! Hoe zou het voor je zijn als je daar je producten zou kunnen verkopen. Het goede nieuws is dat dat kan. Ja, ook voor jou. Je moet alleen even weten hoe.

Om hier meer over te leren ben ik ingestapt op de tijdelijke deal van Plazatalk van Bas Urlings. Want hoe doe je dat dan? En misschien nog wel belangrijker: welke producten wil je dan gaan verkopen? En zijn de producten die jij wilt gaan verkopen wel de verstandigste keuze? Een goed begin is hierin het halve werk.

Om daarbij te helpen heeft Bas een speciaal pakket samengesteld waarmee het winnende product gevonden kan worden. De deal is als volgt, je krijgt:

Geld verdienen met het Amazon Gameplan

Amazon Gameplan: Met dit Gameplan krijg je een online training waarin je een bewezen & eenvoudig stappenplan volgt om op Amazon te starten en een succesvolle business op te zetten. Bas legt in deze training uit aan welke prijzen je per product moet denken wil het ook winstgevend voor je kunnen zijn en hij legt uit waar je mee moet starten, hoe je door kunt groeien en hoe je uiteindelijk kunt gaan vlammen. Starten noemt hij ‘The Grind’, opschalen is ‘The Growth’ en gaan vlammen is ‘The Gold’. Verder krijg je in deze training ook een aantal waardevolle bonussen die voorkomen dat je in de meest voorkomende valkuilen stapt. Ik vond de informatie uit deze training zeer verhelderend en ik dacht ook regelmatig ‘o, hier heb ik dus nog nooit over nagedacht maar het is blijkbaar wel belangrijk’.

Het Amazon Gameplan kost normaal € 47,- en is ook los te koop.

Online verkopen zonder webshop Amazon-min

Online verkopen, welke producten moet je kiezen (Sourcing Secrets)

Sourcing Secrets: Met deze online training leer je hoe je winnende producten vindt op Alibaba, AliExpress, Amazon & Bol.com. In 7 super interessante video’s legt Bas uit hoe hij niches vindt van producten waar hij al van wéét dat deze producten goed lopen. Gewoon door goed onderzoek te doen. Voor mij zaten er meerdere golden nuggets in deze video’s omdat je het maar moet weten waar je dan naar moet kijken en waar je moet zoeken.

Verder kun je niet zomaar alles wat je wilt gaan verkopen. Daar zijn regels voor en dat moet je wel even weten. Als je de regeltjes kent dan kun je op zoek naar de producten die je mág verkopen. De producten die je zelf in kunt kopen en die je vervolgens op jouw favoriete kanaal (of favoriete kanalen) weer kunt verkopen. Ik vond het zeer verhelderend om te zien hoe Bas zijn informatie naar boven tovert en welke conclusies hij vervolgens trekt. Conclusies die ik zelf niet had getrokken maar die na uitleg van Bas heel logisch zijn.

De Sourcing Secrets vertegenwoordigen los een waarde van € 27,-.

Online verkopen zonder webshop Sourcing Secrets-min

Nu of Nooit op Amazon, dit boek wil je lezen

Het boek ‘Nu of Nooit op Amazon’. Bas heeft ook een boek geschreven over hoe je rijk kunt worden door te verkopen op Amazon. Heel eerlijk, dit boek is echt niet goed geschreven. Er staan veel typfouten in, veel herhalingen en de logica is soms ver te zoeken. En als je de prijs ziet op bol.com dan is het echt een belachelijk hoog bedrag voor dit boek.

En toch is het een heel goed boek. Als je door de rommeligheid heen kijkt zit er heel veel waarde in het boek.

 • Waar je op moet letten als je wilt verkopen via Amazon.
 • Wat je wel en wat je vooral niet moet doen.
 • Waar je wel en waar je beter niet voor kunt kiezen.
 • Tips over hoe je het aanpakt en hoe jij het jezelf een stuk makkelijker kunt maken.

Als jij een product hebt dat je kunt verkopen en het zou via Amazon verkocht kunnen worden dan zou ik dit boek zeker lezen. Wat leer je allemaal in het boek:

 • Exclusieve lanceer- en verkoopstrategieën
 • Handige Amazon kickstart checklists
 • 8 Valkuilen waar je niet in wilt trappen
 • Optimaliseren van je Amazon listings
 • PPC Adverteren op Amazon
 • Je eigen Private Label product in 9 stappen
 • Hoe gebruik je de fulfilment klantenservice van Amazon

Zorg dat je voorbereid bent als je je in deze business waagt en dat doe je met dit boek.

Het boek ‘Nu of Nooit op Amazon’ is ook los te koop voor € 29,95. Maar als je de bundel koopt die Bas nu aanbiedt dan krijg je het Audio & Ebook van ‘Nu of Nooit op Amazon’ erbij. (Je vindt dit boek trouwens terug in de training van de Sourcing Secrets, mocht je de bundel kopen en het boek zo snel niet kunnen vinden).

Online verkopen zonder webshop geld verdienen

De Sourcing Masterclass, live demonstratie van de magie van Bas Urlings

Een recording van een Sourcing Masterclass. Als je de complete bundel van Bas koopt dan krijg je toegang tot de recording van de sourcing masterclass. Hierin geeft Bas live een demonstratie hoe je het beste producten kunt vinden op verschillende platformen, hoe je kunt ontdekken wat andere verkopers hiermee verdienen en geeft hij tips als je net begint met e-commerce. Deze masterclass duurt ongeveer 1,5 uur.

De opnames van de Sourcing Masterclass vertegenwoordigen een waarde van € 47,00.

Je laat deze deal toch niet aan je voorbij gaan?

En nu komt het. Normaal zouden al deze trainingen los in totaal € 221,- kosten, maar nu kun je dit hele pakket aanschaffen voor € 47,-! Dus je krijgt dan alles wat ik hierboven op heb genoemd:

 • Het Amazon Gameplan
 • De Sourcing Secrets
 • Het boek ‘Nu of Nooit op Amazon’ (Audio & E-book)
 • Een recording van een Sourcing Masterclass

En dat alles voor slechts € 47,-. Dus als jij uit wilt vogelen hoe jij online kunt verkopen zonder webshop en als je wilt ontdekken of deze manier van ondernemen wat voor je is, dan is dit je kans. Het enige wat je er echt in moet stoppen is tijd, want je bent wel een paar uurtjes zoet om al deze content te lezen, te bekijken en te luisteren. Maar dan ben je er wel klaar voor en wéét je of het wat voor je is en welke stappen je kunt zetten.

Ik zeg ‘grijp die kans voor ie weg is’ en als de aanbieding niet meer loopt op het moment dat je dit artikel leest dan kun je er altijd nog voor kiezen om de producten los aan te schaffen. Of schrijf je in voor een weggever van Bas. Dan krijg je én belangrijke informatie en tips van hem en dan sta je ook op zijn e-maillijst. Zodat jij als eerste op de hoogte bent als er weer eens zo’n dot van een kans voorbijkomt.

PS: Meer weten over andere manieren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide blog over online geld verdienen.

Plaats een reactie