Ik denk ‘ik test het even’

Heb je het gemerkt? Ben een paar maandjes stil geweest. Ik dacht zo, als je niks te zeggen hebt, moet je dat ook niet doen. En toch, daar ben ik weer. Want er is deze week iets bijzonders gebeurd.

Het is een beetje een raar verhaal, maar het begon allemaal met een pakjesbezorger. We hebben hier een vaste pakjesbezorger, die man rijdt al jaren bij ons rond. Ik zag hem een paar weken geleden op een paar tot op de draad versleten schoenen. En ik had al maanden en maanden een briefje van 50 euro op mijn bureau liggen. Dat geld lag daar maar te liggen.

Ineens kreeg ik een helder moment en ik dacht ‘ik ga dat briefje aan onze pakjesbezorger geven’. Vond ik om 2 redenen een heel goed idee:

  1. Ik heb gezien dat hij op kapotte schoenen liep en ik wilde hem daarbij helpen. Want als je schoenen zo ver kapot zijn en je hebt ze nog niet vervangen, dan is er echt iets aan de hand.
  2. Meer egoïstische reden: ik had en testje voor het universum. Want als je geeft zou je het dubbel en dwars moeten terugontvangen. Dat is wat als spirituele coaches beweren. Nou, dat wilde ik dan wel eens zien.

Heel eerlijk: ik vond het nog wel moeilijk om dat geld te geven. Het is toch ook een beetje raar als iemand zomaar een envelopje aan je geeft en zegt ‘hier voor jou’. Dat je het openmaakt en dat er 50 euro in zit. Zou ik zelf enorm van schrikken.

Ik heb het verpakt in een mooi verhaal dat hij al zo vaak bij ons aan de deur heeft gestaan en dat ik hem wilde bedanken. Alleen dat al vond ie super. Dus zo gezegd, zo gedaan en ik heb hem de envelop gegeven. De pakjesbezorger heb ik sindsdien niet meer gezien, maar voor zijn kapotte schoenen heb ik een oplossing geboden.

Dan mijn testje voor het universum, gebeurde daar nog iets? Uhm, yep. Dat kun je wel zeggen. Zoals je misschien wel weet ben ik affiliate* van verschillende ondernemers. Zo ben ik enthousiast*** over het Crypto Portfolio van Corné Marchand en daar heb ik een blog over geschreven. Heb ik nog nooit een affiliate-commissie** op verdiend. En een dag na mijn actie met de pakjesbezorger had ik ineens een commissie te pakken.

Was niet alles. Ik heb nog een tweede website. Ook een website voor affiliate-commissies. En dat is speelgoed-van-het-jaar.nl. Die website wil ik verkopen, maar ik heb ‘m nog helemaal niet te koop gezet. (Bijna) niemand weet het dus. Weer een dag later krijg ik zomaar ineens bericht van een serieuze gegadigde. En ik hoop echt dat we overeenstemming bereiken.

Ten slotte heb ik video’s gemaakt over hoe ik mijn eigen ogen genezen heb en tegenwoordig zonder bril of lenzen door het leven ga. Heb ik een paar mensen de kans gegeven om voor een extreem lage prijs deze video’s van me te kopen. En gisteren gaf de eerste die er ook daadwerkelijk naar heeft gekeken me feedback. Ik sta er nog van te blozen, want ze was echt heel erg enthousiast.

Sterker nog, ze noemde zichzelf een lucky bastard omdat ze de video’s voor 20 euro van me mocht kopen.  Nou nou universum, het kan niet op! Dat smaakt naar meer. Meer geven zou zomaar meer ontvangen kunnen zijn en daar wordt iedereen beter van.

Daarom hier mijn aanbod voor jou: wil jij ook mijn video’s ontvangen over hoe ik mijn ogen genezen heb (video van iets minder dan 1 uur met 10 oefeningen en nog 3 aparte korte videootjes met extra informatie)? Staat nog niets over op mijn website en ik heb er verder nog geen ruchtbaarheid aan gegeven.

Maar als je mailt naar liesbeth@vabenesupport.nl dan stuur ik je een factuur voor 20 euro en krijg je na betaling de link naar de video’s.

Doe je mee? Dan hoor ik graag van je wat je van mijn video’s vond.

Hartelijke groet,

Liesbeth

* Een affiliate is iemand die een product van een andere ondernemer promoot. De affiliate krijgt een speciale link met een stukje code die aan de verkoper van het product laat zien dat een bestelling via deze speciale link is gekomen. Als dat zo is, krijgt de affiliate daar een kleine vergoeding voor.

Voor de koper van het product maakt het helemaal niks uit, maar de affiliate is heel erg blij als ie een commissie verdient.

** Wat is een affiliate-commissie (of afgekort: een commissie)? De vergoeding die een affiliate ontvangt als iemand via jouw speciale link een product of dienst koopt.

*** Je wilt natuurlijk eerlijke reviews lezen en ik doe mijn best om eerlijk te zijn. Ik schrijf dus alleen over producten en diensten die ik zelf heb ervaren. En ik heb ook best negatieve reviews op mijn website staan. Omdat ik gewoon teleurgesteld ben in de dienstverlening van die betreffende ondernemer. Dan verdien ik zeer waarschijnlijk niks, want dat is natuurlijk geen reclame. Maar eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Plaats een reactie