Geld verdienen met crypto(nite) 2024

Het stond al langer op mijn verlanglijstje, me verdiepen in Crypto. Want met een rente van 0% of zelfs negatieve rente moeten er toch betere opties zijn om je geld te laten groeien. Ik heb me altijd ver gehouden van crypto, ook omdat ‘banken’ zeiden dat crypto een risico was omdat het geen echt geld is.

Inmiddels ben ik er wel achter dat dat juist misschien de reden is om wél in crypto te stappen, want als er iets een risico is dan is het geld wel. We weten dat slechts een paar procent van het banktegoed werkelijk bestaat in de vorm van geld/munten. Voor de rest is het eigenlijk alleen maar een reeks cijfertjes op je beeldscherm. Hoe kan het anders ook zijn dat de staatsschuld van bijvoorbeeld de Verenigde Staten al niet meer uit te spreken is. Ik heb even een screenshot gemaakt op 11 september 2022. Tijd geleden alweer, en ga er maar van uit dat dit bedrag nu nog veel hoger is.

Geld toveren 2

Ik geloof oprecht dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en crypto is er daar 1 van. Beleggen in vastgoed trouwens ook, want stel dat het geldstelsel ooit omvalt (ik hoop het echt niet) dan blijven mensen wonen en blijven er huizen nodig. Dat houdt zijn waarde en stenen kopen is denk ik dus ook een goede belegging.

Maar goed, geld verdienen met Crypto hoe dan? Want ik had er dus echt helemaal geen verstand van. Waar koop je Crypto? En hoe doe je dat dan? Hoe zorg je dat je het veilig koopt? En vooral ook: wélke munten wil je dan kopen? Zolang ik op deze vragen geen antwoord heb, ga ik er niet aan beginnen.

Cryptonite van Corné Marchand

Toen kwam Corné Marchand op mijn pad met zijn Cryptonite training. Een geweldige training waar ik veel van geleerd heb. Misschien wel grappig om te vertellen, maar in eerste instantie vond ik het een teleurstellende training. Ik vond dat er weinig content in stond. Bijzonder blonde actie van me, want het bleek namelijk dat ik maar naar 1 onderdeel van de complete training keek. Er waren nog 6 andere onderdelen en die stonden ook nog vol met content en video’s. Kortom: het was een hele kluif om al die video’s te kijken. Niks weinig, veel zelfs.

Kanttekening bij het ‘veel’ van Cryptonite. Ik heb een gruwelijke hekel aan lange video’s waarin niks gezegd wordt. Of juist heel veel wordt herhaald, alleen dan nét iets anders verteld. Dan ben ik vertrokken. Misschien niet lichamelijk, maar dan toch wel geestelijk. Met Cryptonite is dat dus níét het geval. Lekkere korte video’s waarin exact en stap voor stap wordt uitgelegd wat je moet weten. Ik krijg dan al snel een gevoel van ‘o, maar 5 minuten, kijk ik deze video ook nog even’ en voordat je het weet heb je weer een hele module achter je kiezen. Super leerzaam en ik krijg er vertrouwen door dat ik dit kan. Why nut!

Ik deel hieronder direct een screenshot van de voor mij belangrijkste modules:

Cryptonite overview

Discord van Cryptonite

Zoals de training over de basis gaat van het beleggen en handelen in Crypto, zo gaat de Discord over het nu. Want de wereld van Crypto gaat zo snel. En in de Discord vind je dus hele andere informatie. Als:

  • Waar liggen op dit moment kansen? Zo worden er trends gedeeld en kun je zelf beslissen of je er in springt of niet.
  • Welke bedreigingen spelen er op dit moment? Zoals bijvoorbeeld de FTX Exchange die ineens omviel. Daar hadden wij (van tevoren) al een melding over en de leden van onze Discord hebben in ieder geval de kans kunnen pakken om op tijd uit te stappen.
  • Een groep gelijkgestemden die hun successen en hun verliezen delen. Die elkaar helpen, elkaar een hart onder de riem steken en met wie je ook kunt discussiëren. Want face it, dat lukt vaak niet met de mensen uit je omgeving. Die hebben geen idee waar je mee bezig bent en wat je aan het doen bent. En die kunnen je dus ook niet helpen. Vaak steunen ze je ook niet. En dat vind je wel in de Discord.

Ik kan uiteraard niets inhoudelijks laten zien van de Discord, want de mensen die daarin zitten willen natuurlijk dat hun gegevens privé blijven, maar in de video hieronder zie je een kleine indruk van hoe zo’n Discord eruitziet.

Twee smaken van beleggen in Crypto

Als je gaat traden met Crypto dan heb je 2 mogelijkheden.

  • Geld beleggen voor de lange termijn. Je koopt bijvoorbeeld (een deel) Bitcoin en het is je bedoeling om dat vast te houden.
  • Geld beleggen voor de korte termijn. Dan ga je naar de trends en de grafieken kijken en doe je een voorspelling. Of de markt gaat dalen of de markt gaat stijgen. En in beide gevallen kun je goed geld verdienen. Als je maar weet wat je doet en wat je moet doen. Wat je kunt doen leer je in de training en wat er op dit moment zoal speelt, daar kun je vaak informatie over terugvinden in de Discord.

Geld verdienen met Crypto(nite) op de lange termijn

De eerste module van Cryptonite gaat over geld verdienen op de lange termijn. Je hebt het dan eigenlijk meer over investeren en vervolgens vasthouden. Daar hou ik van, dat past het best bij mij. Kopen en wachten tot het beter gaat en dan weer verkopen. Of niet, je kunt het natuurlijk ook vasthouden totdat je het geld ooit echt nodig gaat hebben.

Cryptonite portfolio 2024

In 2024 is het weer tijd voor een halving van Bitcoin. In het verleden bleken halvings een boost te geven aan de koers en kon je een flinke bull-markt verwachten. Op het moment van schrijven (februari 2024) zitten we net voor de halving. En Corné is daar handig op in gesprongen met zijn Cryptonite portfolio 2024,

Wat is het Cryptonite portfolio 2024?

Het Cryptonite portfolio 2024 is een pdf van 51 pagina’s schoon aan de haak. Wat staat er in deze pdf? De strategie van Corné. Wat hij gaat doen om klaar te zijn voor de komende bull-markt. Wat hij gaat kopen. Welke coins. Hoeveel hij investeert in de verschillende coins. Waarom hij in deze coins investeert (dus waarom hij denkt dat dit toppers zijn). En natuurlijk ook wanneer de boel verkocht gaat worden.

Corné belooft dat we minimaal x10 gaan en als je zijn strategie volgt en je hebt géén winst, dan krijg je je geld terug. Dat laatste lijkt me trouwens een lastige hoor. Hoe ga je het bewijzen dat je wel zijn strategie hebt gevolgd en dat je toch geen winst hebt. En dat het ook nog eens aan hem ligt. Ik ben bang dat dit een belofte is die Corné makkelijk kan maken, omdat je het toch niet kunt bewijzen.

Maar goed, Corné is een echte kenner. En hij legt uit wat hij gaat doen. Tot op heden heb ik gezien dat Corné daar goed in is en dat hij bedragen verdient in crypto waar ik voorlopig alleen nog maar van kan dromen. Kortom: als ik kan kiezen tussen zelf wat verzinnen en Corné volgen dan weet ik het wel. Volg ik Corné.

Wanneer kun je aan de slag met het Cryptonite portfolio 2024?

Nu! Dit is het moment om aan de slag te gaan met het Cryponite portfolio van 2024. En ik schat in dat je tot half 2025 nog goed zit. Je wilt natuurlijk op het allerlaagste moment instappen, maar de eerstvolgende beste mogelijkheid is het moment dat de markt nog steeds stijgt. En dat zou na de halving zeker een jaartje kunnen duren. Ik kan uiteraard geen garanties geven, maar Corné geeft in zijn pdf een goede schatting.

Zitten er ook nadelen aan het portfolio?

Yep, ik kan 1 minpuntje noemen voor het cryptoportolio. Op de salespagina zie je dat je volledig ontzorgd wordt en dat is niet waar. Een belangrijk puntje wordt overgeslagen. Ik zal alvast een tip van de sluier oplichten en dat is de exit-strategie. Want je hebt pas winst als je daadwerkelijk verkoopt. De exit-strategie in het cryptoportfolio is dat je alles verkoopt op het moment dat in de AFGELOPEN bull-runs het gouden moment bleek. Dat is rond de anderhalf jaar na het begin van de bull-run.

Maar we weten het allemaal: opbrengsten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Wie zegt dat het nu weer rond dezelfde tijd is? Niemand! Plus, het kan natuurlijk gebeuren dat een bepaalde coin er nu goed uit ziet, maar dat er in de komende maanden iets gebeurt waardoor die coin als een baksteek zakt.

Ik ga er van uit dat Corné dat allemaal bijhoudt, want hij zit zelf ook in die coins. Hij weet het allemaal. Maar als ik aan hem vraag ‘ik wil concreet van de coins weten wanneer een goed moment is om uit te stappen’ dan krijg ik te horen dat je ook zelf na mag denken.

Dat is niet volledig ontzorgen en dat vind ik jammer. Nu heb ik voor mezelf een escape (lees verder, hieronder ga ik nog vertellen over de Trading Navigator Methode). Bij mij komt het wel goed, ik ga dat in de gaten houden. Maar voor mensen die de TNM niet hebben, die hebben deze mogelijkheid niet. Ik vind het dus echt jammer dat Corné niet af en toe updates stuurt met ‘ik zou nu dit verkopen of dat doen’. Even de mailinglijst selecteren en je mensen een berichtje sturen. Je huidige klanten zo goed mogelijk hierin bedienen in plaats van constant op zoek blijven naar nieuwe klanten.

Wat kost het Cryptonite portfolio 2024?

Tja, om het zeker te weten wat het Cryptonite portfolio 2024 kost, moet je even klikken op de link. Want ik heb het kunnen kopen voor 297 euro (inclusief btw) maar dat was de aanbieding voor de early birds. En het zou goed kunnen dat de prijs inmiddels hoger is. Check it out.

Hoe dan ook, wat de prijs ook is. Als jij denkt dat je meer winst kunt maken dan de kosten van de adviezen van Corné, dan zit je goed toch! Ik heb geen idee wanneer jij dit verhaal leest, maar als de bull-markt nog heerlijk doordendert dan kun je nog steeds op de wagen springen en meedoen.

Bonus, cadeautje van mij (dit wil je hebben!)

Ik ben zelf inmiddels ingestapt in de crypto die Corné adviseert. Maar het zijn er 25. En het was echt een toestand om ze te vinden. Mijn portfolio staat nu op 3 verschillende platforms (dat is helaas nodig omdat er geen platform is die alle coins heeft). En dan moet je ook nog goed kijken naar wat je budget is en hoeveel je vervolgens in iedere coin wilt investeren. Dat mag je dan ook nog eens een keer delen door het aantal instapmomenten dat je wilt nemen. Want het kan heel slim zijn om niet in 1x alles te investeren maar het juist over een aantal dagen/weken/maanden te verdelen. Dat legt Corné ook uit in zijn strategie.

Kortom: het was best een puzzel. Heb ik een Excel-sheet voor gemaakt. Met alle codes waarop je bepaalde coins kunt vinden en een berekening zodat je precies weet hoeveel je op een bepaald nog wilt storten om je budget op te maken.

Als jij via mijn link (deze voor het Crypto Portfolio) koopt dan stuur ik je mijn Excelsheet toe. Wat moet je daarvoor doen:

  • Dus klikken op deze link
  • Daadwerkelijk afrekenen
  • Mij een mailtje sturen op liesbeth@vabenesupport.nl en vertellen dat jij via mijn link het portfolio hebt gekocht. Check ik het even en stuur ik je meteen mijn Excelsheet toe. Zijn we allebei blij, want voor jou maakt het niks uit of je wel of niet via mijn link koopt.

Investeren in crypto doe je het best met Bitvavo

Op lange termijn investeren in Crypto doe je het best met Bitvavo. Bitvavo is Nederlands en de website is bijvoorbeeld ook in het Nederlands. Lekker! Praat toch een stuk makkelijker als je gewoon Nederlands kunt lullen als je ze nodig hebt. In Nederland is Bitvavo marktleider en een toonaangevende digitale valuta exchange in Europa.

Bitvavo werd in 2018 gelanceerd met als doel de kloof tussen traditioneel geld en digitale cryptomunten te overbruggen. Bitvavo maakt crypto voor iedereen toegankelijk door transparante kosten, een breed aanbod van digitale valuta en een gebruiksvriendelijk platform aan te bieden.

Wat zo mooi is, met Bitvavo kan je met lage kosten handelen. Kijk maar eens naar onderstaand overzicht. Dat betekent dus gewoon dat als jij voor € 1.000 crypto koopt dat je € 2,50 moet betalen aan kosten. Valt mee toch! En als je de juiste crypto gekozen hebt dan lach je om zulke bedragen, want als het goed is heb je het binnen no time terugverdiend.

Geld verdienen met crypto(nite) onder

Verder werkt kopen en verkopen echt super simpel en daarmee biedt Bitvavo het beste van twee werelden. Het werkt makkelijk én de kosten zijn laag.

Kun je die jongens en meisjes van Bitvavo wel vertrouwen?

Ja hoor, ik heb daar wel vertrouwen in. Bitvavo is in de eerste plaats een Nederlands bedrijf en gevestigd in Amsterdam. Bitvavo valt onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en heeft een afzonderlijke stichting opgericht die alleen wordt gebruikt om de tegoeden van de gebruikers (wij dus) af te scheiden van het vermogen van Bitvavo.

Alle Bitvavo medewerkers hebben een backgroundcheck doorstaan en hebben een verklaring omtrent gedrag verstrekt. En de medewerkers worden uiteraard getraind om veiligheidsrisico’s zo klein mogelijk te houden. Bitvavo maakt gebruikt van uitgebreide logging voor toegang van werknemers en past geavanceerde monitoringstools toe om ongebruikelijke handelingen te detecteren, waaronder machine learning, afwijkingsdetectie en geïntegreerde threat detectie om potentiële bedreigingen te vinden en meteen onschadelijk te maken.

De code wordt gecheckt door meerdere verschillende gespecialiseerde IT security bedrijven. Tevens worden er penetration tests uitgevoerd op de systemen van Bitvavo. Na elke significante code wijziging, wordt dit proces herhaald om ervoor te zorgen dat de stabiliteit en mate van veiligheid van Bitvavo behouden blijft.

Maar garantie tot aan de deur natuurlijk. Absolute beveiliging bestaat niet, maar Bitvavo doet er wel alles aan om zo veilig mogelijk te werken.

Wat je zelf kunt doen om veilig te werken met Bitvavo

Bitvavo biedt gebruikers meerdere opties om hun account en tegoeden zo goed mogelijk te beveiligen. Optionele veiligheidsinstellingen worden zo duidelijk mogelijk gepresenteerd en gecommuniceerd, om ervoor te zorgen dat Bitvavo gebruikers adequaat beschermd zijn tegen veiligheidsincidenten. Denk bijvoorbeeld aan de twee factor authenticatie (2FA), veiligheidsnotificaties, anti-phishing beveiliging en cold wallets.

Cold Wallets

Dit laatste betekent dat de overgrote meerderheid van de tegoeden offline wordt opgeslagen, op veilige locaties waarbij handmatige en strikte protocollen zijn verbonden voordat ze verplaatst kunnen worden. Deze cold wallets worden bewaard in kluizen van bank-niveau en worden 24/7 gemonitord. Alle kluizen voldoen aan strenge veiligheidscategorie 4+ eisen, de hoogste veiligheidscategorie in Nederland.

De cold wallets van Bitvavo zijn verspreid over meerdere locaties, om er zo veel mogelijk voor te zorgen dat onverwachte fysieke risico’s zoals brand of natuurrampen zo klein mogelijk worden.

Geld verdienen met Crypto op de korte termijn (day-trading)

Op korte termijn handelen in crypto is een hele andere tak van sport. Het is dus in feite ook niet echt investeren, maar handelen. En binnen maximaal 2 weken je crypto ook weer verkopen en als het goed is daarmee je winst pakken.

Wat heb je daarvoor nodig? Dat je grafieken kunt lezen, dat je trends snapt, dat je een strategie hebt. Zodat je ook de punten gaat herkennen wanneer je in wilt stappen. En weer uitstappen. Zonder hebberig te worden. Corné heeft het steeds over dat je ijskoud moet zijn en dat merk ik nu al.

Ik heb namelijk heel erg de neiging om te blijven kijken naar de koersen, nu ik eenmaal met crypto begonnen ben. En als ik na aankoop van mijn munten zie dat de koers daalt, dan dreigt er meteen al een gevoel van paniek. Gelukkig heb ik daar Corné voor, want die legt precies uit wat je wel en wat je niet moet doen en dat maakt dat ik gewoon rustig af kan wachten en mijn strategie kan blijven volgen.

Short term handelen doe je niet met Bitvavo maar met Binance. Ik kan het hele verhaal van Bitvavo herhalen met hoe je je aanmeldt en hoe je aankoopt en verkoopt, maar beide platforms zijn hierin een eind vergelijkbaar. Ze kletsen je er als vanzelf doorheen.

Crypto verhandelen in een dalende markt

We willen natuurlijk allemaal dat de koersen alleen maar omhooggaan en dat we winst na winst pakken. Maar zo werkt het niet in het leven. Er zijn geen bergen zonder dalen en andersom. En zo wéét je ook gewoon dat er goede tijden gaan zijn, maar ook slechte tijden. En nee, dan heb ik het niet over dat tv-programma dat al jaren loopt. Het leuke is echter dat je ook kunt verdienen in tijden van een dalende trend. Als je maar weet hoe je dat aan moet pakken en dat legt Corné je helemaal uit.

Premium Trades van Cryptonite

Ik heb al eerder over de discord gehad van Cryptonite en dat is de plek where the Magic happens. Daar vind je ook de premium trades en die kun je zo kopiëren. Moet je wel even zelf doen, maar dan krijg je bijvoorbeeld dit:

LET OP: DIT IS EEN OUD ADVIES, nu niet meer opvolgen hoor!

Maar hierboven zie je alle informatie die je nodig hebt om een trade in te zetten in Bybit. Je kiest de juiste crypto (in dit geval MATIC), je kiest een long-positie. En in die long-positie vul je de velden in met de getallen die verder in de afbeelding genoemd worden, Op oké klikken en je doet mee.

Het mooie is dat je er dan regelmatig weinig meer aan hoeft te doen. Raakt je trade de stoploss dan ga je er automatisch uit. Wel jammer natuurlijk, want dat betekent dat de trade niet ging zoals je hoopte en heb je verlies. Maar het verlies is wel beperkt door die stoploss.

Raak je de Take profit dan ben je blij, wordt ook alles verkocht maar dan heb je dus winst. Uiteraard kun je hier zelf een andere strategie hanteren, want stel dat de coin nog verder stijgt. Dan is het jammer dat je winst hebt genomen op een lagere waarde dan dat ie uiteindelijk werd. Dus je zou ook kunnen zeggen ‘bij dit niveau verkoop ik de helft en ik kijk waar de rest nog naar toe gaat’. Dat is aan jou, daar mag je mee spelen. Maar de basis ligt er. En met een goede Take Profit heb je dus gewoon winst als de coin de kant op gaat die jij hoopte.

Zo krijgen wij dagelijks voorstellen van ‘nu deze coin op die niveaus en deze coin op die niveaus’. En feitelijk maakt het niet uit of de markt stijgt of daalt. Bij een verwachte stijging kies je voor een LONG, bij een verwachte daling kies je voor een SHORT. En in beide gevallen kun je geld verdienen.

Gouden combi, Cryptonite en Trading Navigator Methode

O jongens, dit is ge-wel-dig. Vandaag (29-02-2024) kwam ik er achter dat ik een gouden combinatie bezit. Ik doe namelijk mee met de Trading Navigator Methode en ik heb het Cryptonite Portfolio 2024 gekocht. En die twee werken perfect samen.

Hoe werkt het? De Trading Navigator Methode gebruiken wij voor onze beleggingen (pijltje groen = kopen en pijltje rood = verkopen). Maar dit systeem werkt dus ook voor crypto! Ik heb daarom mijn hele kooplijst van Corné ingevoerd in de Trading Navigator en ik kan nu iedere week even kijken of het systeem een koop- of verkoopopdracht geeft.

De Trading Navigator kijkt namelijk naar een aantal indicatoren en als die eenduidig zijn dan komt er een signaal. Ik weet nu dus precies wanneer die indicatoren aangeven dat ik iets kan doen. En ik ga zeker mijn coins verkopen op het moment dat ik daar een signaal voor krijg.

Hoe fijn is dit. Hoef ik niet zelf de grafieken te beoordelen, doet de Trading Navigator voor me. Voor mij een match made in heaven en ik ben er heel erg blij mee. Wat ook fijn is, de Trading Navigator koop je voor een vaste prijs. Het is GEEN abonnement waar je tot in lengte van dagen maandelijks voor blijft betalen (als je gebruik wilt blijven maken van de tool natuurlijk).

Crypto en belasting

Belangrijke module, want ik wist het niet voordat ik met de training van Corné aan de slag ging. Want als je winsten pakt, wat moet je dan richting de belastingdienst doen? En je wilt natuurlijk ook niet te veel betalen, dus wat moet je vooral ook niet doen. Want ja, crypto valt onder Vermogen en Rendementsheffing (box 3 dus). Belangrijk om te weten, je MOET weten wat je coins waard zijn op 1 januari van een bepaald jaar. En wist je al dat KNAB een prachtige rekentool heeft waarin je kunt berekenen hoeveel je moet betalen.  

Tip van mij (en van Corné): haak een boekhouder aan. Banken weten niet hoeveel crypto je hebt, het zijn overige bezittingen. Heel grappig: de belastingdienst weet zo goed als alles van je, maar de waarde van je crypto weten ze dus niet. Voel je nu meteen een kans om gewoon lekker te weinig op te geven? Ik zou het risico niet nemen, want als ze je snappen dan ben je de Sjaak. En weet, met al die digitalisering gaan ze er gewoon ooit achterkomen en dan krijg je hoge boetes.

Veelgestelde vragen over de Cryptonite cursus en Discord

Ik krijg regelmatig vragen over Cryptonite, over de cursus en over de Discord. Heb jij een vraag, check de lijst hieronder en als het goed is zit jouw antwoord erbij. Zo niet, laat een reactie achter en dan beantwoord ik je vraag alsnog.

#1 Crypto voor beginners, wat heb je nu echt nodig?

Ben je een beginner met crypto dan kan ik me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat heb je allemaal nodig? Wat moet je allemaal doen? En vooral ook: waar wil je op letten en wanneer wil je juist wel actie ondernemen en wanneer vooral ook niet?

Ik vond dat in het begin erg moeilijk. En ik ben nogal van 'ik zoek het zelf wel even uit'. Geef mij een nieuw apparaat en ik begin direct intuïtief op alle knopjes te drukken. Meestal kom ik er dan wel uit en soms laat ik de hele boel vastlopen en dan pak ik daarna het boekje er toch maar even bij. Of heb ik meteen de helpdesk nodig.

Met crypto heb ik dat heel bewust niet gedaan, want ook al zijn het maar 'muntjes' en zeggen banken dat het niet echt is. Het is wel echt. Je betaalt echt geld en als je cryptomunten koopt die dalen dan heb je ook echt geld verloren (als je verkoopt voor die lagere prijs natuurlijk). Het is NIET als monopoly-geld waar je zegt 'geeft niks dat ik blut ben, beginnen we toch een nieuw potje'.

Nee, crypto voor beginners is lastig. Waar kun je crypto kopen en vooral: waar kun je het veilig kopen? Hoe weet je of het een gunstig moment is om te kopen? Hoe weet je of het het juiste moment is om te verkopen? Dat kun je trouwens nooit zeker weten, maar je kunt er wel een behoorlijke voorspelling voor doen. Als je maar weet waar je op moet letten. En heb ik er voor gekozen (en zal ik ook in de toekomst kiezen) om een training te volgen als ik dit soort grote stappen wil zetten. Welke training je ook kiest, laat je in ieder geval goed informeren. Ik heb daarvoor gekozen voor de Cryptonite cursus en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

#2 De Cryptonite cursus, waarom heb je die nodig?

Waarom heb je de Cryptonite cursus nodig? Heb je überhaupt een cursus nodig als je in de crypto-wereld wilt stappen? Het antwoord is ja en nee. Ja omdat je wel iets moet weten. Bijvoorbeeld waar en hoe je crypto kunt kopen. Want je loopt niet zomaar even bij een bank binnen en zegt 'geef mij een dotje crypto'. Zo werkt het niet. Je zult een partij moeten vinden waarbij je crypto kunt kopen.

Dan is de volgende vraag waar je VEILIG crypto kunt kopen. Als je interesse hebt in crypto dan heb je het vast wel gezien dat de Exchange FTX omgevallen is. Weg crypto. Daar had je trouwens wel wat aan kunnen doen, zelfs als je je crypto via FTX had aangekocht. Namelijk de crypto in je eigen wallet zetten.

Volgende probleem: heb jij een idee wanneer je het beste in kunt stappen (en wanneer dus ook niet!), waar kansen liggen en waar je naar kunt kijken om een redelijk goede voorspelling te doen wat de koers van een bepaalde munt gaat doen? Ik zeg het maar eerlijk, toen ik de Cryptonite cursus nog NIET gedaan had had ik GEEN idee. Natuurlijk kon ik wel naar koersen kijken, maar wat ik met die informatie moest, ik had werkelijk geen idee. En ik heb dus ook crypto aangekocht op hele verkeerde momenten.

Kortom: voor mij was het een no-brainer. Als ik hier serieus mee aan de slag wilde dan had ik kennis nodig. En liefst van iemand die heel goed is met crypto. Nou, daar hoeven we geen discussie over te hebben denk ik, want Corné boert goed met zijn munten. Daarom ben ik ingestapt in de Cryptonite cursus en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.

#3 Wat is een Discord (in dit geval de Cryptonite Discord)?

Het fenomeen Discord bestaat sinds 2015 en het is een platform waar mensen met dezelfde interesses informatie delen en communiceren. Het is populair in de game-scene omdat dit een manier is om met elkaar te communiceren en een community buiten de games zelf te ontwikkelen.

Dat laatste bleek een schot in de roos, daar was behoefte aan en de Discord is nu uitgegroeid tot een volwaardig sociaal netwerk met meer dan 140 miljoen actieve maandelijkse gebruikers. Het is dus niet langer alleen voor gamers.

De Cryptonite cursus maakt ook gebruik van een Discord en heel eerlijk: als je de training gedaan hebt (en dus de basiskennis in de pocket hebt) is dit de belangrijkste omgeving. Hier wil je zijn om tips te lezen, om trades van andere mensen te zien en om inspiratie op te doen. En niet te vergeten: andere gekkies ontmoeten die hetzelfde doen als jij. Veilig en vertrouwd.

#4 Corné Marchand, waarom zou ik naar hem luisteren?

De Cryptonite Cursus is van Corné Marchand, maar wie is hij en waarom zou je naar hem willen luisteren?

Corné is begonnen in de affiliate marketing en daar was hij een grote en hij was dus ook echt succesvol. Maar ja, zoals je zo vaak ziet, na een tijdje wordt het saai en ga je op zoek naar wat nieuws. Dat werd crypto en Corné zag dat hij daar errug goed in was (in ieder geval is geworden). 

Hij ging die kennis delen en ik ben al in de allereerste editie van zijn Cryptonite cursus ingestapt. Toen was de training nog vrij beperkt, maar we zijn op moment van deze blog updaten (februari 2024) alweer 3 versies verder en Corné blijft dus bezig met nieuwe content en nieuwe inzichten toevoegen. Want de cryptomarkt verandert snel en daar wil je natuurlijk wel in bij blijven. 

Maar goed, Corné is dus heel succesvol en deelt zijn inzichten in de training. Je kunt hem trouwens ook op Youtube vinden en als je zijn video's daar bekijkt dan dacht ik regelmatig 'holy smoke, waar hééft hij het allemaal over'. En die termen, trends en technieken leer je dus allemaal in de Cryptonite Cursus.

Nou, zeg het maar. Stap jij, net als ik, nu in crypto? Ik hoor het graag van je en als je nog vragen hebt dan hoor ik graag van je.

Dankjewel voor het lezen van mijn blog over de Cryptonite cursus!

En nog even belangrijk: de tips die ik deel op liesbethdekorte.nl werken voor mij en ik heb natuurlijk ook gecheckt of er meer mensen enthousiast zijn over de producten en diensten waar ik over schrijf. Maar ik kan natuurlijk geen goede resultaten garanderen, dat hangt ook van jouw eigen inspanningen en motivatie af. Ik zou zeggen ‘go for it!’, maar dit is dus zeker GEEN financieel advies!

PS: Meer weten over andere manieren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide blog over online geld verdienen.

Plaats een reactie