Video te groot Zo lukt delen wél

Video te groot? Zo lukt delen wél

De laatste tijd heb ik vaak blogs gedeeld over dingen die me bezighielden, maar vandaag is het weer eens tijd voor een rasechte tip. Want wat zie en hoor ik de laatste tijd regelmatig? Dat mensen een video willen maken en die ook nog eens moeten delen. Die video maken lukt soms nog wel, maar dat delen… Want een video is al snel te groot en dan lukt het niet meer om te mailen.

Zo belde een week geleden een vriend voor zijn zoon. Deze puber wilde op een bepaalde school inschrijven en moest daarvoor een video maken om zichzelf voor te stellen. Pa en zoon hadden geen idee hoe ze een video konden maken en dan was de volgende uitdaging dat die video op een vragenformulier ingevoegd moest worden. Paniek!

Ik heb de blaren op mijn tong gepraat om uit te leggen wat ze moesten doen. En dat valt niet mee over de telefoon en nog uit mijn hoofd ook. ‘Ga naar YouTube en dan zie je bovenaan een vierkantje met een driehoekje met een plusje erbij.’ En dan zagen ze het weer niet. Onhandig! Voor mij en voor die vriend die een snelle oplossing zocht.

Daarom heb ik een paar super simpele oplossingen op een rijtje gezet waarmee je én makkelijk een video maakt én die video razendsnel kunt delen. Zónder te proberen om de video te verkleinen of andere kunstgrepen.

Lees de blog die ik hierover geschreven heb hier en doe er je voordeel mee: https://onlinebusinessbouwer.nl/video-te-groot-om-te-mailen/

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik die natuurlijk graag.

Hartelijke groet,
Liesbeth

Liesbeth de Korte

Je las een blog van mij, Liesbeth de Korte.

Elke twee weken een soortgelijk artikel in je mail? Dat kan: meld je hier aan. Dan krijgt je meteen als bonus mijn e-book '8 conversie killers die je sales kosten tijdens je verkoopwebinar'.

Wil je reageren? Dat mag altijd, dat kan hieronder. Delen mag natuurlijk ook, graag zelfs.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter