Geld verdienen met IMU (Internet Marketing Unie)

geld verdienen met IMU boven

Geld verdienen met internet, je hoort er steeds meer over. En het lijkt super simpel te zijn. Kijk maar eens op Youtube. Kids van twee turven hoog hebben super veel abonnees en nog veel meer views en verdienen de sterren van de hemel. Moet het jou toch ook lukken of niet?

Ja, een online onderneming starten is tegenwoordig simpel. Er geld mee verdienen is dan weer een stukje moeilijker. Want als je goed wilt verdienen, dan zal je iets moeten doen en dat is de juiste dingen doen.

Als Online Business Bouwer weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken bij succesvol worden op (of misschien wel dankzij) het internet. En ik volg daarvoor graag experts waar ik van weet dat zij nog meer weten dan ik. Die experts zijn in dit geval Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU (Internet Marketing Unie).

Allereerst heb ik 2 boeken voor je die mij enorm geholpen hebben om mijn online business te verbeteren. Boeken die ik dus qua investering dubbel en dwars terugverdiend heb. Geld verdienen met IMU dus ?.

De Marketing Tornado

Met de Marketing Tornado zeggen Tonny en Martijn zelf dat ze een belachelijk compleet en no-nonsense stappenplan hebben geschreven voor meer bezoekers, leads, klanten, fans en ambassadeurs via het internet. En dat allemaal gebaseerd op hun eigen praktijkervaring.

Het internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je als ondernemer verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe verzeker je jezelf van de meest effectieve online strategie en een onverstoorbare focus? Hoe tover je jouw website om tot een ware bezoekersmagneet en een volautomatische marketingmachine voor je business?

Juist, met dit boek! Want het is echt een belachelijk compleet boek, zeker voor de prijs die je ervoor betaalt. Er staan zoveel voorbeelden en best practices in. Dit boek wil je hebben.

Je kunt De Marketing Tornado hier bekijken

Doelgerichte SEO

Doelgerichte SEO is een boek waarin Tonny Loorbach simpel en duidelijk uitlegt wat je kunt (of eigenlijk moet) doen om de SEO van jouw website op punt te krijgen.

Het boek staat tjokvol tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat je hoger in Google komt en feitelijk is het allemaal niet zo moeilijk. Je moet gewoon bepaalde stappen volgen en bepaalde instellingen goed gebruiken. Tonny legt in zijn boek exact uit hoe dat moet en waar je op moet letten, soms compleet met ‘klik hier’ en ‘vink daar dat aan’. En hop, zo zorg ik ervoor dat ik met mijn zwoegen en zweten op mijn blogs en artikelen maximale impact bereik.

Je kunt het boek Doelgerichte SEO hier bekijken

Wat biedt IMU verder nog?

De IMU heeft grofweg twee soorten producten: software en cursussen op het gebied van marketing.

Over de software van IMU is goed nagedacht en vervolgens zijn echte experts aan de slag te gaan om de beste programma’s te bouwen. Alles is gericht op het vergroten van je bereik en je omzet. Over welke software heb ik het dan?

Huddle

geld verdienen met IMU Huddle

Huddle is een online leeromgeving waarin je trainingen, tekst, video’s en wat je maar wilt kunt verwerken. Overzichtelijk, intuïtief en met allerlei foefjes om de betrokkenheid van je deelnemers hoog te houden.

Daarnaast is het community gedeelte van Huddle ook erg belangrijk. Want je wilt dat je deelnemers actief zijn en blijven. Dat kan met (Karma) punten en allerlei boards waarin je contact met elkaar kunt houden en vragen kunt stellen. Het fijne hieraan is dat je een groep gelijkgestemden vindt. Want ik weet niet hoe het met jou is, maar in mijn normale omgeving vinden de meeste mensen mij maar een gekkie. Geeft niks, maar het is wel fijn als je af en toe met andere gekkies kunt overleggen en elkaar kunt helpen om verder te groeien. Dat kan in de community-omgeving van Huddle.

Huddle kopen
Of nog slimmer: probeer Huddle hier gratis

Phoenix

geld verdienen met IMU Phoenix

Heb je al eens geprobeerd om zelf een website te maken? Natuurlijk kun je het zelf, maar het vervelende is dat je het waarschijnlijk maar af en toe doet en als je website klaar is dan doe je het als het goed is lange tijd niet meer. Als je dan weer eens wat wilt maken of wilt veranderen, begint het gedoe opnieuw. Want hoe werkte het ook alweer?

Je wilt simpel en eenvoudig en dat kan met Phoenix. Daarmee maak je conversiegerichte websites & pagina’s. Dit is software waarmee je heel makkelijk een ijzersterke website in elkaar zet. Zonder dat je kennis van webdesign nodig hebt, want dat zit al in de software verwerkt. Websites met Phoenix zijn daarnaast al geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Verder heb je een hoop opties die je bezoekers binden of verleiden tot een aankoop. Van pop-ups tot aftelklokken en van schaarste-triggers tot slimme opt-in formulieren.

Je zet dus snel en makkelijk een website neer, zonder dat je enige technische kennis nodig hebt.

Phoenix kopen
Of nog slimmer: probeer Phoenix hier gratis

Plug & Pay

geld verdienen met IMU Plug & Pay

Met Plug & Pay maak je conversiegerichte betaalpagina’s. En conversiegericht betekent dat de software zo gemaakt is dat je zo veel mogelijk verkopen realiseert. Daarvoor is een goede betaalpagina onmisbaar. IMU heeft ook over deze betaalpagina’s weer goed nagedacht en samen met experts de best converterende pagina’s gemaakt.

Met Plug&Pay maak je snel een of meerdere afrekenmogelijkheden en optimaliseer je deze voor maximale sales. Dit doe je bijvoorbeeld door kassakoopjes toe te voegen. Een kassakoopje is een extra product dat je kopers makkelijk aan hun winkelmandje toevoegen en dit product heeft voor jou een hoge winstmarge.

Bij de Plug&Pay software krijg je meteen toegang tot de affiliate-module als je kiest voor de Ultimate-versie. Als je affiliates inschakelt voor de verkoop van jouw producten en diensten dan promoten deze affiliates met je mee. Dat kan een boost voor je verkopen betekenen, want je mag meeliften met de netwerken van iemand anders. Je verkoopt dus producten en diensten aan mensen die jij normaal gezien zelf nooit bereikt zou hebben.

Plug & Pay kopen
Of nog slimmer: test Plug and Pay hier gratis

Cursussen en coaching vanuit de IMU

Tonny en Martijn staan bol van de marketingkennis en ze delen hun kennis graag met je.

Ze hebben allerlei trainingen ontwikkeld die je kunt volgen.

Je kunt al deze cursussen los kopen voor 197 euro per stuk, maar je kunt ook lid worden van IMU Premium. Voor 497 euro per jaar heb je dan toegang tot alle cursussen, de IMU Community, een maandelijkse coachingssessie en nog veel meer.

Een kleine 500 euro per jaar lijkt veel, maar als je ziet wat je ervoor terugkrijgt is het echt een laag bedrag.

Geld verdienen met IMU, regelmatig nieuwe aanbiedingen

De mannen van IMU zijn niet voor 1 gat te vangen en ze hebben regelmatig nieuwe events, korte trainingen en speciale aanbiedingen. Hou deze website in de gaten. Als er weer iets moois in de planning staat dan zal ik dit artikel aanpassen en precies uitleggen wat Tonny en Martijn nu weer gaan doen, wat het kost en het je oplevert. Snel tot ziens!

PS: Meer weten over andere manieren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide blog over online geld verdienen.

Plaats een reactie