Tijd is wat we het liefste willen…..

hourglass-620397_640

 

….maar het slechtst gebruiken.

Van de ‘bank van het leven’ krijgen we iedere dag weer 86.400 seconden. Onze rekening wordt dagelijks netjes vol gestort, maar sparen is helaas niet mogelijk. Je krijgt 86.400 seconden en aan het eind van de dag je tegoed op. En op een dag, niemand weet wanneer, sluit de bank de rekening af. Helaas, er wordt geen nieuw tegoed meer bijgeboekt en aan je leven is een eind gekomen.

Wat doe jij met je kostbare tijd? Heb jij steeds het gevoel dat je tijd tekort komt, gebruik jij je tijd voor dingen die jij belangrijk vindt of word je geleefd? Als ondernemer is er altijd wat te doen. Je wilt natuurlijk klanten vinden en binden, maar er komt nog zoveel meer bij kijken. En wat heeft dan prioriteit? Datgene wat het hardste roept? Aan het eind van de dag vraag je je af wat je nu eigenlijk gedaan hebt en krijg je de kriebels van wat er allemaal is blijven liggen. Herken je dat ook? Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het niet lekker voelt.

Het kan anders, echt waar! In mijn vorige blog vertelde ik je over het gemak van een autoresponder. In deze blog zoom ik in op TimeTrade. Een superhandige tool waarmee je mensen zélf een afspraak in je agenda kunt laten maken. Eng? Dat valt reuze mee. TimeTrade legt een extra laag over je agenda. In die extra laag geef jij aan wanneer het normaliter voor jou uit komt om afspraken te maken. Stel: je geeft online cursussen, geinteresseerden mogen bellen om vragen te stellen en daar heb jij maandagochtend en donderdagochtend voor gereserveerd. In TimeTrade plan je de mogelijke tijden in, inclusief de tijdsduur van het gesprek. Als een geintersseerde vervolgens op je website klikt op “afspraak maken” dan laat hij zijn gegevens achter en krijgt als dank daarvoor een link doorgestuurd. Dat is de link naar jouw TimeTrade agenda en je potentiële klant kan dan zelf uit de mogelijkheden een geschikt moment kiezen. De afspraak is gemaakt en daar hoef jij verder helemaal niets aan te doen, alleen nog het gesprek voeren natuurlijk.

Heb je op die dag toch iets anders te doen, dan plan je dat gewoon in in je eigen agenda en TimeTrade haalt dan automatisch de afspraken weg die vanaf dat moment niet meer open staan. Je kunt dus nog steeds die belangrijke afspraak plannen wanneer jij maar wilt, of gewoon lekker met je kinderen erop uit. Blok gewoon een hele ochtend af in je agenda af, geniet van de rust en relax.

Enthousiast geworden, ik richt deze tool graag voor je in. Probeer eens voor te stellen hoe het voor je zou zijn als je meer tijd zou hebben. Wat zou jij er mee doen? Laat het me weten, ik ben heel benieuwd naar je reactie.

 

 

Plaats een reactie