SMMB Masterclass Review van Boyd Hoek (2024) | Start jouw eigen SMMB, volg een gratis webinar!

Ben jij een expert op het gebied van social media en wil je andere bedrijven hierbij helpen? Of wil je meer leren over social media om vervolgens je eigen, succesvolle, Social Media Marketing Bureau (SMMB) te beginnen? In de SMMB Masterclass leer je precies hoe je dat doet, waar je op moet letten en wat je hiervoor nodig hebt. Aangezien dit soort marketingbureaus tegenwoordig steeds populairder worden, vond ik het hoog tijd voor een SMMB Masterclass review. Lees maar mee! 

Profiteer nu tijdelijk van een gratis webinar! Beperkte hoeveelheid plekken over.

Wat is een SMMB?

Een SMMB is een Social Media Marketing Bureau. Het is een bedrijf dat de social media voor andere bedrijven verzorgt. Een SMMB zet social media kanalen op voor bedrijven, onderhoudt deze (voor een bepaalde tijd) en zorgt er in het beste geval voor dat ze succesvol en winstgevend worden. 

Waarom een SMMB opstarten?

Tegenwoordig gaat alles online. Ook bedrijven dienen online zichtbaar te zijn om mee te spelen. Heb je als ondernemer niet veel verstand van social media, maar wil je met je bedrijf wel zichtbaar zijn op dergelijke kanalen, dan kun je hiervoor een SMMB inschakelen. Dit Social Media Marketing Bureau verzorgt voor jouw bedrijf de social media campagnes, die meestal plaatsvinden via de Facebook Business Manager. 

Ben jij handig met social media, heb je er veel verstand van én zie je het zitten om dit voor ondernemers of bedrijven uit handen te nemen? Dan is het interessant om je eigen SMMB op te starten. Zeker wanneer jij jezelf als een echte digital nomad beschouwt, is dit een interessante business. Je kunt een SMMB runnen waar je ook bent en wanneer het jou uitkomt. Wanneer de campagnes voor bedrijven eenmaal draaien en geld opleveren, verdien jij daar ook aan. Je hebt bovendien alleen een laptop, internetverbinding en klanten nodig. En goede kennis van adverteren op social media, natuurlijk! 

SMMB Masterclass Review

Zie jij het zitten om je eigen SMMB te starten? Dan wil ik je de SMMB Masterclass Boyd Hoek aanraden. In deze gratis online training leert Boyd je hoe jij € 10.000,- per maand kan verdienen door advertenties te runnen voor bedrijven bij jou in de buurt. Je hebt hiervoor geen ervaring of bepaalde skills nodig en je hoeft ook geen investeringen te doen. Dat klinkt toch geweldig? Wat je nog meer leert in deze SMMB Masterclass is het volgende: 

✅ Hoe je vanuit huis jouw SMMB start in circa 10 minuten tijd; 

✅ Hoe je al binnen 24 uur je eerste klant krijgt (alleen een telefoon en laptop nodig!); 

✅ Hoe je Boyd’s advertenties kunt kopiëren en gebruiken om geweldige resultaten te behalen voor jouw klanten; 

✅ Hoe je met slechts 30 minuten per dag een succesvolle en winstgevende SMMB runt; 

✅ Hoe je gemakkelijk nieuwe klanten binnenhaalt die elk € 2.000,- tot € 3.000,- per maand betalen voor jouw diensten. 

SMMB masterclass review

Wie is Boyd Hoek van SMMB Masterclass?

SMMB Masterclass Boyd Hoek stopte op zijn achttiende met school en zette in 9 maanden tijd een business op waarmee hij € 10.000,- per maand verdiende. Op dit moment leert hij anderen hoe zij dit ook kunnen doen. Ooit begon hij ook met slechts één klant die hem een paar honderd euro betaalde. Hoe meer mensen hij aan een succesvolle SMMB hielp, des te meer aanvragen hij kreeg voor coaching en begeleiding op dit gebied. De plekken die hij had om mensen te coachen raakten vol en dat creëerde schaarste. Mensen waren bereid om steeds meer geld te betalen om door Boyd gecoacht te worden. Daarom besloot hij de SMMB Masterclass op te zetten. En daar kun jij nu je voordeel mee doen! 

De voordelen van de SMMB Masterclass

Ik kan mij goed voorstellen dat je inmiddels erg nieuwsgierig bent geworden naar de SMMB Masterclass Boyd Hoek. Al heel veel mensen hebben de masterclass met veel enthousiasme en plezier gevolgd. Doe jij dat binnenkort ook, dan zal je in elk geval de volgende voordelen ervaren: 

✅ Tijdelijk een gratis webinar; 
✅ Je hoeft voor dit gratis webinar geen investering te doen; 
✅ Je hebt geen kennis of ervaring nodig; 
✅ Bekend van o.a. NOS en FunX; 
✅ Exclusieve training; 
✅ Tijdelijk met gratis klanten cheatsheet. 

De nadelen van de SMMB Masterclass

Zijn er dan ook nadelen verbonden aan de SMMB Masterclass? Ik heb er maar één kunnen ontdekken en dat is de volgende: 

❌Mensen zullen de waarde van het gratis webinar wellicht niet serieus nemen, omdat dit webinar gratis aangeboden wordt.

Over het algemeen gaat voor niets de zon op en schatten de meeste mensen een training pas op waarde wanneer er een serieus prijskaartje aan hangt. Toch heeft Boyd Hoek besloten om een gratis webinar aan te bieden. De perfecte manier om zelf Boyd Hoek en zijn manier van kennis delen te ervaren.

Ben je vervolgens enthousiast over het opzetten van een eigen SMMB en wil je graag meer hierover leren? Dan kun je de betaalde SMMB Masterclass volgen. Deze training is dus niet gratis, maar vraagt om een investering van € 997. Dit bedrag hoef je overigens niet in één keer te betalen. Je kunt het bedrag namelijk ook in termijnen betalen, waarbij je in 3 termijnen € 397 per termijn betaalt.

Nog even terug naar het gratis webinar. In plaats van je af te vragen of je er wel iets aan zult hebben, kun je je beter alvast inschrijven om een plekje te reserveren. Ik kan je namelijk vertellen dat dit webinar echt waardevol is. Merk je tijdens het kijken dat het toch niets voor jou is en dat jij niet per se een eigen SMMB wilt oprichten? Dan kan je altijd nog rechtsboven op het kruisje van je browser klikken, toch? ?. Je loopt geen enkel risico en zit nergens aan vast.

SMMB masterclass vrijheid

SMMB Masterclass review: ervaringen van anderen

“Ik wil niet opscheppen, maar juist motiveren”, schrijft Joey B in de Facebookgroep van de SMMB Masterclass. “Ik zit al een tijdje in deze groep en op de screenshot hieronder kunnen jullie zien hoeveel klanten mij alleen afgelopen maand al betaalden!” Hierbij toont hij meerdere dagen achter elkaar bedragen van honderden tot duizenden euro’s. Hij voegt eraan toe: “Zoals je ziet is het dus echt mogelijk. Het enige wat je moet doen is er genoeg tijd en energie in stoppen!” 

Willem L schrijft: “Wat is er veel gebeurd in de afgelopen maanden. In juni zat ik iedere ochtend nog een college te volgen en nu heb ik mijn eigen SMMB! April komend jaar open ik mijn eigen werkplek waar ik klanten kan ontvangen en door kan groeien. Ik heb er zoveel zin in!”

Dit zijn slechts twee voorbeelden van cursisten die de kennis van Boyd succesvol hebben toegepast in de praktijk. Op zijn website kun je nog veel meer voorbeelden zien. Boyd ontvangt heel regelmatig een SMMB Masterclass review en plaatst ze allemaal op zijn website. Sommigen zijn zelfs gemaakt in videovorm! 

Aan de slag met de SMMB Masterclass!

Net als Boyd Hoek, Joey en Willem kan jij ook aan de slag met je eigen SMMB. Je hebt kunnen lezen hoe deze heren zijn gegroeid in een relatief korte tijd. Wil jij dat ook? Dan wordt het tijd om je in te schrijven voor het gratis webinar van de SMMB Masterclass! Wat heb je te verliezen? Het is een mooie investering (van alleen tijd) die de rest van jouw toekomst kan bepalen. Kies daarom verstandig en gun jezelf deze mooie kans! Ik weet niet of het webinar altijd gratis zal blijven, dus mijn advies is om er niet te lang mee te wachten. 

Meest gestelde vragen over de SMMB Masterclass review

Heb je na het lezen van dit artikel toch nog een paar vragen? Geen zorgen, want dat is begrijpelijk. Misschien vraag je je af of iedereen een SMMB kan starten, welke risico’s je ermee loopt en hoeveel geld je er gemiddeld mee kunt verdienen. Dat – en meer – heb ik hieronder uitgelegd. Lees maar mee! 

Eerste vraag over de SMMB Masterclass review: Kan iedereen een SMMB starten?

In principe wel, maar je moet social media en het runnen van een eigen bedrijf wel interessant vinden. Ook moet je minimaal 18 jaar zijn en niet op je mondje gevallen zijn. Anders lukt het je niet om bedrijven te overtuigen om met jou in zee te gaan. Het is daarom belangrijk dat jij enthousiast bent en zeker bent van wat je doet. Begin klein, door voor te stellen om de social media advertenties voor een bedrijf in de buurt te beheren. Vervolgens kun je aan de hand van jouw resultaten steeds meer bewijs verzamelen en grotere bedrijven binnenslepen. 

Tweede vraag over de SMMB Masterclass review: Moet ik een opleiding volgen om een eigen SMMB te beginnen?

Nee, dat hoeft niet. Het helpt natuurlijk wel als je een vooropleiding hebt gedaan op het gebied van marketing en/of social media. Maar het kan ook heel goed zijn dat jij alle kennis in de praktijk hebt opgedaan of van iemand hebt geleerd. Bijvoorbeeld van Boyd Hoek, via de SMMB Masterclass! Ik kan je daarom zeker aanraden om die gratis masterclass te bekijken. Dat geeft je namelijk een hele goede start! 

Derde vraag over de SMMB Masterclass review: Loop ik risico met een eigen SMMB?

Als ondernemer loop je altijd risico’s. Het kan zijn dat een klant niet betaalt, dat je een campagne opzet die niet winstgevend blijkt te zijn of dat je een maand minder omzet maakt en daardoor je vaste laste niet kunt betalen. Het is daarom verstandig om altijd een buffer te hebben, zodat je niet in geldnood komt te zitten. Weet dat je het met het uitvoeren van je diensten ook schade kunt aanrichten. In het geval van een SMMB zou je aanstootgevende campagnes kunnen opzetten die schade aan het bedrijf of anderen toe richten. Daar kun je jezelf gelukkig voor verzekeren. 

SMMB masterclass bodemloze put

Vierde vraag over de SMMB Masterclass review: Hoeveel kan ik verdienen met een SMMB?

Dat hangt helemaal af van hoeveel jij wilt werken. Stel je voor dat een klant jou € 2.000,- per maand betaalt voor het runnen van de social media en het opzetten en analyseren van advertenties. Dat kost jou niet veel tijd. Laten we zeggen dat je daar zo’n twee uur per dag mee bezig bent. Je zou in principe wel drie klanten per maand kunnen helpen. Dat zou betekenen dat je er zo € 6.000,- omzet mee kunt draaien. Bovendien word je er steeds handiger in. Zodra je weet dat een bepaalde campagne werkt, kun je deze al met een paar klikken opschalen én kopiëren voor andere klanten! 

Vijfde vraag over de SMMB Masterclass review: Moet ik een bepaald startkapitaal hebben?

Goed nieuws, je hoeft eigenlijk geen startkapitaal te hebben! Begin gewoon voor een bedrijf in de buurt en vertel hoeveel budget er nodig is om de campagnes op social media op te zetten en draaiende te houden. Heeft het bedrijf dat voorschot betaald, dan kun jij aan de slag gaan. Als het een goede campagne is, betaalt deze zichzelf dubbel en dwars terug. Heb je wel een startkapitaal, dan hoef je het bedrijf niet om een voorschot te vragen en kom je direct professioneler over. Daar scoor je natuurlijk wel punten mee. 

Zesde vraag over de SMMB Masterclass review: Wat zijn de voor- en nadelen van een SMMB?

Een SMMB runnen kent veel voordelen. Het is daarom zeker de moeite waard. Kijk hier maar eens naar: 

✅ Je hebt geen startkapitaal nodig; 
✅ Het is een goedkope manier van marketing; 
✅ Het bereik online is heel groot; 
✅ Je kunt werken waar en wanneer je wilt; 
✅ Jij bepaalt hoeveel klanten je aanneemt en hoeveel uren je werkt; 
✅ Je hebt alleen een laptop, internetverbinding en de juiste kennis nodig. 

Er zijn ook enkele nadelen te noemen. Gelukkig wegen die niet op tegen de voordelen van een SMMB: 

❌ Je moet niet verlegen zijn of angstig om met mensen te praten; 
❌ Je zal ook regelmatig in het weekend moeten werken; 
❌ Wanneer je maar één bedrijf als klant hebt, ben je erg afhankelijk. Stopt dat bedrijf ermee, dan zit jij zonder inkomsten. 

Bedankt voor het lezen van de SMMB Masterclass Review

Is jouw vraag hiermee nog niet beantwoord? Laat dan in een reactie weten waar jij nog mee zit en ik doe mijn best om je zo snel mogelijk te woord te staan. Veel kijkplezier gewenst bij de SMMB Masterclass en alvast heel veel succes gewenst met jouw eigen SMMB! 

Meer manieren ontdekken van online geld verdienen? Lees dan mijn uitgebreid artikel over online geld verdienen.

Plaats een reactie