Moneybird, heb je deze nieuwe optie al gezien?

Vandaag is het weer eens tijd voor een tip, want ik heb zoiets moois gezien. Het is vooral interessant voor als je je boekhouding al in Moneybird verwerkt en anders zou ik zeggen ‘overweeg om je boekhouding in Moneybird te gaan doen’. Want je krijgt er nu zo’n mooie gratis optie bij: de Moneybird Checkout.

Deze optie is nu nog in bèta-versie (duur woord voor dat het nog in ontwikkeling is), maar ik vind deze versie nu al een dikke pluim waard.

Wat is Moneybird Checkout?

Met de Moneybird Checkout verkoop je je producten makkelijk online. Je kunt hiermee in Moneybird namelijk even snel een link maken om een product te verkopen. En die link kun je delen met een mogelijke koper. Of je kunt de link onder een knop op je website of in je mail zetten. Klikt iemand op jouw link of knop, dan kan hij/zij meteen afrekenen en staat de factuur direct in jouw boekhoudpakket.

Daarvoor moet je overigens wel een koppeling hebben tussen Moneybird en Mollie, maar daarmee is dan ook meteen de betaling van je factuur geregeld.

Hoe werkt de Moneybird Checkout?

O, het is echt super simpel. Je moet het alleen even weten. Daarom heb ik stap voor stap handleiding geschreven, waardoor je meteen aan de slag kunt. Je leest de handleiding voor de Moneybird Checkout hier.

Vertel ik je ook meteen wat de voordelen en de nadelen zijn van de Moneybird Checkout. Zo, ben je meteen helemaal up to date.

Doe er je voordeel mee.

Hartelijke groet,
Liesbeth

Plaats een reactie