Kan je geld verdienen met je blog?

Kan je geld verdienen met je blog?

Blog jij puur voor je plezier en krijg je de kriebels, want hoe leuk zou het zijn als je er ook nog eens geld mee kon verdienen. Dan heb ik goed nieuws voor je, want dat kan.

Wat kun je doen?

  • Eigen producten of diensten promoten in je blog. Dit is een inkoppertje, want jij bent de expert op het gebied van jouw diensten en producten. Vertel dus in je blogs over wat jij verkoopt/aanbiedt. Vertel een mooi verhaal en werk aan het eind van je verhaal toe naar jouw aanbod. En als jouw blog door genoeg mensen wordt gelezen, dan is de kans zeker aanwezig dat jij geld verdient met die blog in de vorm van een verkoop van jouw product of dienst.
  • Promoten van producten of diensten van iemand anders (dat heet ook wel affiliate-marketing). Ik kan hier een lang verhaal van maken, maar het werkt hetzelfde als het promoten van je eigen product of dienst. Dus lees de tekst van de vorige bullet-point.
  • Andere mensen laten adverteren op je blogs. Dat kan met Google Adsense. Het is niet moeilijk, maar je moet even weten hoe het werkt. Lees verder in mijn uitgebreide blog over geld verdienen met bloggen, daarin leg ik het verder uit.

Succes ermee, en ik hoor het graag van je als je eerste verkoop binnen is. Als er een schaap over de dam is volgen er al snel meer.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl