Geld verdienen met Google AdSense

Geld verdienen met Google AdSense

Wat is Google Adsense? Google AdSense is een optie van Google. Als jij de bij deze dienst aansluit dan geef jij adverteerders op Google de mogelijkheid om op jouw website te adverteren. De adverteerder kan in zijn/haar Google Ads instellen aan welke doelgroepen hij/zij advertenties wil laten zien. Past jouw website binnen de doelgroepen van de adverteerder, dan ben jij zeer waarschijnlijk een geschikte kandidaat voor zijn/haar advertenties.

Jij krijgt als blogger betaald voor het aanbieden van advertentieruimte op jouw blog. Wat de vergoeding is hangt af van het aantal keer dat er wordt geklikt op de advertenties die op jouw website worden getoond. Hoe meer klikken, hoe meer je verdient. De adverteerder betaalt hiervoor en een deel van dit bedrag gaat naar Google en een deel gaat naar jou. Dat gaat verder helemaal vanzelf.

Wat je daarvoor nodig hebt is blogs, of in ieder geval een website met interessante informatie. Informatie is in dit geval antwoorden op vragen waarop gezocht wordt in Google. En niet alleen antwoorden, maar vooral goede antwoorden. Volledige antwoorden. Antwoorden waar de zoekers op internet mee verder kunnen. Als je die informatie geeft dan kun je geld verdienen met je blogs. En wie wil dat nu niet?

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl