Waar staat OER in OERsterk voor?

Natuurlijk heb ik boeken van Richard de Leth gelezen, podcasts geluisterd en video’s bekeken. En toch was ik het even kwijt. Waar staat de OER in OERSTERK ook alweer voor.

Tadaaa, hier komt ie:

OER staat hier voor ‘oer’ in de zin van oorspronkelijk. Zoals de mens vroeger leefde. Wat het lijkt allemaal lang geleden dat we oermensen waren, maar genetisch gezien is het nog maar een vingerknip geleden. Ondertussen zijn onze (eet)gewoontes wel drastisch gewijzigd, maar daar is ons lichaam nog helemaal niet aan aangepast. Vandaar dat oer.

OER is ook een acroniem (een afkorting die uitgesproken wordt als een woord en iedere letter staat voor een apart woord):

O = ontspanning

E = eten

R = regelmatige lichaamsbeweging

Wees niet bang dat je ineens een heleboel moet gaan veranderen in je leven. Het mag stapje voor stapje en door iedere keer een verandering vol te houden en vervolgens een nieuwe verandering toe te voegen, kom je een heel eind.

Dat zijn de 3 pijlers waar jij je gezondheid met sprongen door vooruit kan laten gaan. Hoe je dat doet? Lees verder in mijn blog over OERsterk.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl