OERsterk, de E van eten

De E van Eten in de OERsterk-methode, dat vond ik echt een lastige. Ik, de veelvraat, mocht het anders gaan doen. Echt waar. ‘Vroeger’ was ik aan het eten, had ik net gegeten of ging ik zeer binnenkort iets eten. En chagrijnig dat ik was als ik even niks te snaaien had.

Heel vervelend was dat en daar wilde ik wel van af. Van Richard de Leth leerde ik ook dat het helemaal niet goed is om vaak te eten (en te drinken trouwens ook). Dat zwengelt iedere keer je spijsvertering weer aan en als er energie naar je spijsvertering moet blijft er minder energie over voor de rest.

Wat doe ik nu dus tegenwoordig:

  • Ik probeer 3 eetmomenten per dag te hebben. Tijdens die eetmomenten eet ik veel. Daarbuiten eet ik niks.
  • Ik doe aan bulkdrinken. Dus niet om de paar tellen een slokje water. Nee als ik opsta drink ik achter elkaar 2 glazen water. En dat doe ik gedurende de dag meerdere keren.
  • Ik pas de regel van 3 toe. Kort gezegd betekent dit dat ik wat ik vandaag eet de komende 2 dagen niet meer eet. Ik eet dus wel brood, maar maar 1x in de 3 dagen. Hetzelfde voor aardappels, pasta en rijst. Maakt de maaltijdplanning heel makkelijk trouwens.

Meer weten, lees hier verder over de OERsterk-methode van Richard de Leth.

Met de E van eten alleen ben je er niet. Lees hier verder voor de O van ontspanning en de R van regelmatig bewegen.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl