OERsterk, de R van regelmatig bewegen

OERsterk, de R van regelmatig bewegen

Regelmatig bewegen is een belangrijke pijler in de OERsterk-methode van Richard de Leth. En nee, dat betekent niet dat je iedere dag 1,5 moet zwoegen en zweten in de sportschool. Het kan veel simpeler, sneller en makkelijker. En natuurlijk, als jij wel naar de sportschool wilt dan doe je dat gewoon. Maar pak deze tips ook even mee.

Regelmatig bewegen, wat kun je doen:

  • Beweeg 30 minuten vóór je ontbijt. Ik doe dat iedere morgen. Twee glazen water, jas aan en weg. Heerlijk in het donker (op het moment dat ik dit schrijf is het winter). Zo goed voor je. Je zet er je spijsvertering mee aan en ik ontbijt pas als ik weer terug thuis ben van mijn lange wandeling.
  • Werk staand in plaats van zittend. Het staat nog op mijn verlanglijstje, maar een zit-sta bureau is daarvoor een prachtige oplossing. Het schijnt zelfs zo te zijn dat je met alleen maar staand werken al een hoop calorieën verbrandt. Ik zeg doen want van al dat zitten is nog niemand beter geworden.

Naast de R van Regelmatig bewegen zijn ook de O van ontspanning en de E van eten belangrijk. Klik op de linkjes, dan lees je daar ook mijn praktische tips.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl