Geld moet rollen in actie

Het spookte al weken door mijn hoofd. Er was een investering die ik heel graag wilde doen, maar ik kwam maar niet over de hobbel heen om werkelijk te boeken. Ik geef namelijk heel veel geld uit aan mijn persoonlijke ontwikkeling en dit was er alweer een.

En toen zag ik de video van Mike Michalowicz waarin hij (onder andere) vertelt over het feit dat hij in zichzelf blijft investeren. Dat was de druppel, ik heb een cursus gekocht. En wat er toen gebeurde!

Thank. You. Universe

Op 21 maart geven Cristl Maas en ik samen een Profit First Workshop. Cristl had al 3 aanmeldingen en ik? Niks. Nope. Nada. Het was niet heel erg, want we hebben per slot van rekening nog bijna een maand. Aan de andere kant voelde het niet fijn dat er nog niemand bij mij had besteld.

Maar goed, ik had dus een cursus gekocht. En als je een online training aanschaft dan moet je altijd even wachten. Zodra de betaling verwerkt is, stromen de mailtjes binnen. Waaronder een mail met inlogcodes, zodat je aan de slag kunt. Ik zat dus te wachten op de mail met de inlogcodes en ineens: pling, pling en nog eens pling. Ik kijk en wat zie ik? In een keer drie inschrijvingen voor de workshop.

Mijn lieve klant Yvette Tick zegt dan altijd zo mooi: Thank. You. Universe. En ik begrijp nu helemaal wat ze bedoelt.

Geld moet rollen

Geld moet blijkbaar echt rollen. Je moet het lef hebben om geld uit te geven en dan stroomt er vanzelf weer geld naar je terug. En in mijn geval leek het wel alsof het universum erop zat te wachten. ‘Je hebt het geld, het is een goede investering, niet twijfelen!’ En op het moment dat ik de betaling deed, stroomde het geld gelijk weer naar me terug.

Waar heb ik in geïnvesteerd?

Ben je benieuwd waar ik in geïnvesteerd heb? In een cursus adverteren op LinkedIn. Op dit moment ligt mijn focus nog volledig op Facebook, maar ik voel dat Facebook aan de verliezende hand is. Kinderen en jongeren melden zich niet meer aan voor Facebook en vinden het iets voor oudere mensen.

Het lijkt niet te kunnen, maar weet je nog wat Hyves was? Hyves en Facebook zijn ooit even groot geweest en Hyves is nu (als social media platform) volledig verdwenen. Ik zie het met Facebook ook nog wel gebeuren.

Daarom wil ik voor mezelf en voor mijn klanten voorop lopen met de nieuwe ontwikkelingen. En ik weet zeker dat er voor verschillende van mijn klanten grote kansen liggen op LinkedIn. Ik ga dus leren hoe je goed kunt adverteren op LinkedIn en ik weet zeker dat die investering heel veel op gaat leveren.

Waar ga jij in investeren?

Weet je wat zo fijn was? Ik wist precies hoeveel geld ik nog in mijn kostenpotje had en ik wist ook dat ik deze cursus gewoon kon betalen. In het ergste geval had ik het zelfs nog van mijn winst kunnen doen, want het is een investering in de groei van mijn bedrijf en niet zomaar kosten.

Had ik dit overzicht niet gehad en had ik eigenlijk niet geweten hoeveel geld er nog beschikbaar was voor kosten, dan had ik nu waarschijnlijk nog zitten dubben. En we zullen het nooit weten, maar dan had ik misschien mijn aanmeldingen ook niet binnen gehad.

Wil jij je financiën ook structureren, zodat je precies weet hoeveel geld je hebt en waar je het aan kunt besteden? Het loopt inmiddels aardig vol, maar er zijn nog plekken voor onze Profit First Workshop op 21 maart. Dan kan je op een laagdrempelige manier kennismaken met Profit First en wat het voor je kan betekenen.

Pak deze kans en schrijf je in. Dan zie ik je graag op 21 maart.

Liesbeth

PS: En weet je wat zo mooi is. Als je naar de workshop komt, dan gaan Cristl en ik je leren hoe je direct winst kunt maken. Als je onze adviezen opvolgt, dan garanderen we je dat zelfs (als je ook omzet maakt natuurlijk). Hoe dat kan? Ik zeg: kom naar de workshop

Plaats een reactie