Affiliate Marketing Revolutie Review en Aanbeveling

Affiliate Marketing Revolutie review en aanbeveling

Passief inkomen. De droom van iedere ondernemer. Of eigenlijk hoef je er niet eens ondernemer voor te zijn, passief inkomen is voor iedereen geweldig. Passief inkomen willen is niet zo moeilijk, maar passief inkomen krijgen, dat is een grotere uitdaging. Je kunt natuurlijk een online training maken en die proberen te verkopen. Als je verder helemaal geen werk meer hebt aan die online training dan wordt dat jouw passieve inkomen. Maar wat als je helemaal niks afweet van online trainingen maken. Laat staan dat je genoeg weet om die online training ook nog eens te verkopen. Dan moet je wat anders.

Waarom je wilt kiezen voor affiliate marketing

Affiliate marketing is dan een fantastische oplossing. Want dan hoef je helemaal niks zelf te ontwikkelen. Je verdient gewoon geld door producten en diensten van anderen te PROMOTEN. Ik zet met opzet ‘promoten’ in hoofdletters. Want met affiliate marketing verkoop je niks. Je promoot alleen maar producten en als iemand via jouw affiliate link koopt dan krijg jij een vergoeding. Waarom krijg je een affiliate vergoeding? Omdat jij klanten voor deze ondernemer hebt gevonden die die ondernemer zelf nooit bereikt zou hebben.

Maar even serieus: voor niks gaat de zon op. Ja, met affiliate marketing kun je passief inkomen verdienen. Maar daar moet je wel wat voor doen. Want zoek maar eens op internet op een populaire term als ‘speelgoed kopen’ of ‘iPhone kopen’ of nog mooier ‘de beste iPhone’ of ‘de beste datingsite’. Dan krijg je een heleboel hits en als jij op een van deze gebieden promoot als affiliate dan wil je natuurlijk wel hoog in de zoekresultaten komen. Want kom je niet hoog in de zoekresultaten dan kun je het wel schudden.

Ik spreek uit ervaring, want ik ben met een van mijn affiliate websites een keer in de Google Dance terecht gekomen. Binnen een dag zakten we van pagina 1 naar pagina 6 in de zoekresultaten. Dat hadden we trouwens al heel snel in de gaten. Hoe? Nou, er kwam werkelijk van de een op de andere dag geen hond meer op onze website. En we hadden dus ook ineens 0 affiliate inkomsten.

Maar goed, je wilt dus zo snel mogelijk hoog in Google komen. En dat valt nog niet mee, want dat wil iedereen. Daarom ben ik al vrij snel ingestapt in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Ik heb het eerst een paar maanden in mijn eentje geprobeerd, maar ik zag al snel dat ik het zo niet ging redden. Ik zou het wel redden, maar als ik kan kiezen tussen de snelweg of een hobbelig zandpad, dan kies ik voor de snelweg. En dat is de Affiliate Marketing Revolutie.

Jacko legt namelijk in 69 korte video’s uit wat je moet doen om een succesvolle affiliate website op te bouwen. Van het kiezen van een niche tot de puntjes op de i zetten op je affiliate website. En je hoeft natuurlijk niet alle video’s te kijken (maar ik wil je wel aanraden om het te doen trouwens).

Klaar voor de start?: Inspiratie en motivatie

Belangrijke module, want succesvol worden als affiliate doet bijna niemand in een korte tijd. Echt, je moet doorzetten. Blijven schrijven, blijven posten en vooral ook blijven geloven in jezelf. Daar is inspiratie en motivatie voor nodig.

Als je de video’s luistert dan hoor je dat Jacko regelmatig in herhaling valt. Hij heeft een paar stopwoordjes (of eigenlijk stopzinnetjes) en na een paar video’s denk je ‘jahaaa, nu weet ik het wel’. Maar toch is het belangrijk dat je de informatie tot je neemt, want je gaat tegen uitdagingen aanlopen en dan is het heel fijn als je weet wat je met die uitdaging kunt doen.

Affiliate Marketing Revolutie review en aanbeveling module start

Module 1: Wat is affiliate marketing en belangrijke beslissingen maken

Ook bij affiliate marketing is een goed begin het halve werk. Wat is eigenlijk affiliate marketing? Welke producten en diensten kun je promoten en wat is voor jou de juiste niche? Belangrijk! En als je dat beslist hebt, waar kun je jouw affiliate linkjes dan vervolgens halen. Want nee, je kunt ze helaas niet zelf maken. Dat is wat je in module 1 gaat doen. Beslissingen maken, kiezen en dan door.

Affiliate Marketing Revolutie review en aanbeveling module 1

Module 2: De basis van je website goed wegzetten

In module 2 ga je al aan de slag met het bouwen van je website. Jacko vertelt je precies wat je waar moet doen en zeker als je aan de slag gaat met Marketheme (het WordPress thema waarin Jacko zijn affiliate websites bouwt) dan kun je simpelweg de stappen volgen die Jacko laat zien. Als je dat doet heb je deze onderdelen van je website aan het eind van module 2 gewoon klaar.

Affiliate Marketing Revolutie review en aanbeveling module 2

Module 3: Zoekwoorden en blogberichten

Een affiliate website valt of staat met blogberichten. Ja, je wilt de basis uit module 2 goed hebben staan, maar daarna wil je wekelijks meerdere blogberichten toevoegen aan je website. En nee, niet zomaar blogberichten, maar blogberichten die jouw website hoger laten komen in Google. Wat heb je daarvoor nodig? De juiste zoekwoorden en daarna jouw blogberichten optimaliseren op de zoekwoorden die jij hebt gekozen. Jacko legt het allemaal uit hoe dat werkt in deze module 3.

Affiliate Marketing Revolutie review en aanbeveling module 3

Module 4: Je website live zetten

Ben je er helemaal klaar voor, dan kun je je website live zetten. Hier zijn een paar stappen belangrijk in. Je moet het even weten, maar dat leer je van Jacko (alweer).

Affiliate Marketing Revolutie review en aanbeveling module 4

Module 5: Google Analytics

Meten is weten en je wilt weten hoeveel websitebezoekers je op je website hebt. Wat ze doen. Welke berichten vinden ze interessant (daar kun je dan meteen nog meer blogs over schrijven). Je wilt kunnen sturen en dat doe je met Google Analytics. Wederom niet moeilijk, maar je moet het wel even goed inrichten. De stappen krijg je in de Affiliate Marketing Revolutie.

Affiliate Marketing Revolutie review en aanbeveling module 5

Module 6: Google nog blijer maken 

Hoog in de zoekresultaten komen in Google is alles. En daar kun je nog een paar slimme trucs voor gebruiken. Zoals extra menu’s toevoegen, breadcrumbs gebruiken of met categorieën werken. Doe dat ook vooral en wees niet bang als je nu nog niet weet hoe het werkt. Jacko legt het allemaal uit.

Affiliate Marketing Revolutie review en aanbeveling module 6

Module 7: Nog een extra module over Google Analytics en de Clarity Call

De laatste module helpt je om de puntjes op de i te zetten en je krijgt de mogelijkheid om met een coach van de Affiliate Marketing Revolutie te praten over jouw stappen als affiliate. Je krijgt advies en je kunt vragen stellen. Hoe fijn is dat!

Vervolgens zijn er nog eens 7 bonusmodules: 6 Modules met instructies, waar nog veel meer informatie te vinden is over de meest uiteenlopende onderwerpen. En dan nog een beetje salesy module die niet direct belangrijk is voor een startende affiliate. Maar ik ben al zo ver dat ik serieuze plannen maak om met die module aan de slag te gaan. Jacko biedt namelijk ook mogelijkheden aan om het maken van je content (je blogs dus) uit te besteden. Zeker als je al affiliate-inkomsten hebt is dit een kans om nog sneller te groeien en nog meer te verdienen.

Affiliate Marketing Revolutie review en aanbeveling module 7

Affiliate Marketing Revolutie Review en Aanbeveling

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit voor slechts € 47,- een bijzonder complete training is. En je kunt er 2 kanten mee op. Met deze training kun je op een laagdrempelige manier ontdekken of affiliate marketing echt iets voor je is. Voor € 47,- koop je de training, je kijkt de video’s en je beslist. En is het niks voor jou dan ben je dus maximaal die € 47,- kwijt.

Optie 2, ga direct aan de slag. En dat kan natuurlijk ook nadat je eerst optie 1 geprobeerd hebt. Maar dat is dan mooi 2 vliegen in 1 klap. Je hebt én gekeken of dit wat voor je is en vervolgens kun je alle stappen erbij pakken en deze uit gaan voeren voor die niche waarin jij je wilt positioneren.

Ook al valt Jacko regelmatig in herhaling, het is echt een hele goede en complete training en ik ben ontzettend blij dat ik de investering gedaan heb. Zonder Jacko zou ik nu niet staan waar ik nu sta. En zou ik niet ook alweer nadenken over mijn derde! affiliate website.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de oprichter en de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie. Al ruim 10 jaar is hij bezig met online marketing en bezit zelf tientallen affiliate websites. En dat doet ie niet slecht, want hij verdient echt tonnen per jaar met affiliate marketing.

Jacko is geboren en getogen in het mooie Zeeland (Luctor Et Emergo!) zoals hij dat zelf zegt. Hij geniet zelf erg van het leven en heeft zijn dag zo ingedeeld dat hij voldoende vrije tijd heeft om leuke dingen te doen en zichzelf kan blijven ontwikkelen.

Hij is gek op zijn vrijheid. Hij gaat dan ook graag naar het strand, het liefst 5x per jaar of meer op vakantie, houdt van lekker eten, sport graag, leest veel en is ook erg druk nieuwe ontwikkelingen. Zoals persoonlijke coaching, 10K club, 100K club, Marketheme en zijn boek ‘De Laptop Lifestyle. Want als je die € 47,- te veel vindt voor de training van de Affiliate Marketing Revolutie, dan kun je ook dit boek kopen voor slechts de verzendkosten.

Wat wil jij? We hebben 3 smaken

  • Doe niks en blijf lekker hard werken voor weinig geld.
  • Lees het boek De Laptop Lifestyle en laat jezelf inspireren over hoe je ook heel anders kunt leven (lees: passief inkomen kunt verdienen waardoor je misschien wel nooit meer echt hoeft te werken).
  • Pak meteen door en start met de online training De Affiliate Marketing Revolutie en ga het gewoon doen. Leef je mooiste leven vanaf een plek die jij wilt, doe wat jij wilt en ondertussen verdien jij genoeg geld om comfortabel van te leven. Laat andere mensen maar iedere dag in de file staan en 8 uur lang voor een baas werken. Jij doet het vanaf nu anders. Zie ik je aan de andere kant?

*** Soms heeft Jacko van de Affiliate Marketing Revolutie een speciale deal. Kijk hiervoor bij de Partner Deals, dan zie je of er op dit moment een speciaal aanbod geldt.

PS: Meer weten over andere manieren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide blog over online geld verdienen.

Categorieën Reviews

Plaats een reactie