Yezzer, waarom je hier als (online) ondernemer hier je AOV-verzekering aan wilt vragen

Yezzer banner

In de rubriek ‘Leef je mooiste leven’ mag het onderwerp verzekeringen niet ontbreken. Want het zal je gebeuren dat je een ongeluk krijgt waardoor je nooit meer kan werken. En zeg niet dat het niet kan.

Ik zag kort geleden nog een documentaire op tv van een ondernemer die de gevaarlijkste sporten had beoefend en die nu heel simpel gevallen was met een hele gewone fiets. Niks geks of gevaarlijks aan. Maar hij had wel een hoge dwarslaesie en kan nooit meer werken. Hij was niet alleen lichamelijk ‘kapot’ maar hij ging er als zelfstandig ondernemer ook financieel onderdoor. Hoe voorkom je dat? Met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Yezzer, de nieuwerwetse aanbieder van verzekeringen

De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, daar weten wij als online ondernemers alles van af en daar profiteren we ook goed van, Behalve in de verzekeringswereld. Daar gaat het er nog lekker ouderwets aan toe, met een adviseur in pak en word-documenten via de e-mail.

Bij Yezzer gaan ze wél met de tijd mee en gebruiken ze slimme technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Zij snappen wat ondernemers willen. En ik vond het dan ook een verademing om met Yezzer contact op te nemen. Binnen een dag had ik 3 verschillende offertes binnen én hadden ze ook goed gelezen wat mijn wensen waren (dit ging overigens niet over een AOV maar over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering).

Een dag later zat ik aan de telefoon met een medewerker die precies wist waar ik het over had. Hij vertelde ook meteen dat mijn wensen/eisen geen haalbare kaart waren en hij vond het ook geen probleem om daarmee ons gesprek af te sluiten. Hij had op dat moment niks aan me verkocht, maar hij bleef NIET pushen. Heel fijn vond ik dat.

Yezzer doet zaken met alle verzekeraars, waardoor je goed kunt vergelijken. Ze zorgen voor collectiviteitskortingen, waardoor je bij hen de scherpste premies vindt. Je krijgt persoonlijke hulp van hun adviseurs als je dat nodig hebt; en ze doen dat allemaal in begrijpelijke taal.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aanvragen bij Yezzer

Yezzer AOV midden

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering aanvragen bij Yezzer werkt heel eenvoudig. Start met het invullen van je geboortedatum. Daarna volgt een vragenlijst over je bedrijf. Uiteraard kan je daarna nog vertellen wat jouw wensen zijn voor je verzekering, want er zijn nogal wat mogelijkheden. Wat ook zo fijn is, je krijgt meteen een vraag hoeveel maanden je zelf de kosten op wilt vangen als je arbeidsongeschikt bent. En ja, hoe langer jij dat zelf doet, hoe lager de premie kan zijn. Maar dan moet je die buffer wél hebben. Yezzer geeft je meteen een inschatting van hoe hoog je buffer moet zijn.

Wat helemaal prachtig is, daarna krijg je meteen een lijst met de verschillende aanbieders en hun premie. Daarna is het appeltje-eitje. Vraag de verzekering aan die bij jou past en die voldoet aan je wensen en je hebt je zaakjes gewoon weer goed geregeld.

Yezzer AOV onder

Waarom zou je überhaupt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten?

De keuze om wel of niet een AOV te nemen, is afhankelijk van jouw persoonlijke en zakelijke situatie. Heb je als je arbeidsongeschikt raakt voldoende geld achter de hand om dit langdurig op te vangen? Of kan je tijdelijk terugvallen op het inkomen van je partner? Dan zijn voorzieningen niet direct nodig. Wel kun je je afvragen of je je eigen vermogen volledig wilt opmaken als je arbeidsongeschikt raakt, of dat je aanspraak wilt maken op het vermogen van jouw verzekeraar. 

In veel gevallen is het verstandig om wel een AOV af te sluiten. Dit kan op verschillende manieren, het gaat erom dat de verzekering goed bij jouw persoonlijke situatie past.

Waarom zou je via Yezzer een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten?

Bij Yezzer is een AOV goedkoop, snel en makkelijk geregeld. Bij Yezzer kosten liggen tot ruim 50% lager dan bij traditionele aanbieders. Dat komt omdat zij alles volledig online doen, daarom kan het goedkoper. Via hun website kun je AOV’s vergelijken, advies inwinnen of direct een AOV afsluiten. Allemaal wanneer het jou uit komt.

Yezzer is volledig onafhankelijk en is geen onderdeel van een financiële dienstverlener of verzekeraar. Al hun AOV’s worden aangeboden in een collectief. Met z’n allen krijgen we daardoor als ondernemers een betere prijs. Dat levert ons allemaal direct voordeel op.

Tot slot ontvang Yezzer geen provisie, over geen enkele verzekering. Hoe verdienen ze dan? Zij brengen per maand een servicevergoeding in rekening die in de meeste gevallen lager is dan wat we anders aan provisie zouden betalen. Wat houdt deze service in? Persoonlijke service via telefoon en mail, ondersteuning bij schade of ziekte, collectiviteitsvoordeel, jaarlijkse controle van verzekering, onafhankelijk advies, zelf online AOV vergelijken en premie toetsing. Kortom, bij Yezzer ben je goedkoper uit, en met extra service erbij!

Dit heeft niks met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te maken, maar het is zo leuk aan Yezzer ?

Yezzer doet meer dan verzekeren alleen! Zo heeft Yezzer extra diensten waar klanten van Yezzer gebruik van kunnen maken. Om ons als ondernemer te helpen groeien en te ondersteunen juist ook in deze tijd nu. ‘We’ve got your back!’ zegt Yezzer.

Online trainingen: Yezzer klanten krijgen kosteloos (t.w.v. € 149 per jaar) het premium abonnement van ondernemersplatform Boostz (zusje bedrijf van Yezzer). Met webinars, podcasts, video’s en events rondom ondernemerschap.

Groeiprogramma’s: Klanten van Yezzer kunnen met korting meedoen aan de groeiprogramma’s van GrowthClass. 3 maanden lang met andere ondernemers en onder leiding van mentoren en experts werken aan de groei van je bedrijf!

Yezzer organiseert regelmatig events exclusief voor haar klanten met top sprekers. Bijvoorbeeld over groei of duurzaam ondernemen. Laatst met Olympisch Kampioen Nicolien Sauerbreij.

Kom daar maar eens om bij onze traditionele verzekeringsadviseurs! Die hebben dit echt niet. Klik dus hier en kijk wat Yezzer jou kan bieden.

Yezzer AOV

VRAAG ‘M AAN DIE AOV VIA YEZZER

Klik dan op onderstaande knop en lees meer.

Plaats een reactie