Vitaily review, dit wil je weten (2024)

Vitaily supplementen bestellen om het maximale uit je leven te halen, op alle gebieden? Ik wel! Ik ben niet voor niets (online) ondernemer geworden en ik ga voor succes. Niet alleen met mijn bedrijf, maar zeker ook persoonlijk. Ik wil krachtig en sterk zijn, lichamelijk en geestelijk en dat lukt me niet altijd.

Als je me een beetje kent dan weet je dat ik in een wat minder gelukkig lichaam zit, ik heb namelijk chronische vermoeidheid. Lastig, maar geen onoverkomelijk probleem. Dit betekent echter wel dat ik altijd op zoek ben naar dingen die mij hierbij kunnen helpen. Want bijvoorbeeld inenten tegen corona dat was niet mijn eerste keus, ik wilde vertrouwen op een sterk lichaam die de indringers gewoon met een flinke trap weer buiten schopt. En waar heb ik 100% vertrouwen in wat mij daarbij gaat helpen? Vitaily supplementen van Richard de Leth van OERSterk!

Weet je nu al dat je Vitaily supplementen wilt kopen? Dan heb ik een mooie kortingscode voor je. Als je via mijn link Vitaily bestelt en je vult bij ‘kortingsbon’ (helemaal onderaan) ‘jeverdienthet’ in, dan krijgt je € 10,- korting op je pakket. Druk op toepassen en je ziet de prijs omlaag springen. Doe je mee?

Vitaily supplementen zijn simpel en makkelijk

Eindelijk een simpele en makkelijke oplossing die me maar een paar seconden per dag kost om in te nemen. Waar ik niet stad en land af hoef te lopen om precies de juiste pillen, capsules en zakjes te vinden. Nee, alle supplementen zitten gewoon in 1 doosje en het is meteen voor een maand. Het enige wat ik nog hoef te doen is niet vergeten om iedere morgen mijn zakje met pilletjes in te nemen. 1x bestellen, 1x betalen en 1x thuis zijn om de boel aan te nemen van de bezorger en ik zit weer voor een maand geramd. Handig!

Vitamines per post bestellen, is dat slim?

Vitaily heeft geen winkels, in ieder geval voor zover ik weet. Het gaat allemaal per post en dat is superhandig. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, want bij ons past het gewoon door de brievenbus. Al heb ik ook al gemerkt dat postbodes gewoon aanbellen voor het pakketje, maar het hoeft niet.

Wat met het systeem van Vitaily ook handig is is dat je volgende zending meteen al wordt ingepland. Voordat je pakketje leeg is heb je de volgende dus alweer binnen. En wil je dan niet, even goede vrienden. Dan verzet je de datum gewoon of je zegt op.

Ik heb al meerdere keren de datum verzet omdat ik wel eens vergeet om de pillen te nemen (my bad). En ik ben zo ook wel eens vergeten toen we op vakantie gingen en dan doe ik dus een stuk langer met de pillen dan gepland. Geen probleem, dan verzet ik gewoon de verzenddatum.

Gezond en gelukkig oud worden valt nog niet mee


Want ik weet niet hoe het me jou zit, maar voor mij is gezond en gelukkig oud worden topsport geworden in de moderne onnatuurlijke maatschappij. Mijn twee belangrijkste uitdagingen zijn:

 1. Af komen van de dingen die ik niet nodig heb (en die ook gewoon niet goed voor me zijn), zoals chronische overprikkeling en chronische stress.
 2. Krijgen wat ik wel nodig heb, zoals diepe ontspanning, beweging en de juiste voedingsstoffen.

Ik weet dat ik in het verleden grote tekorten heb gehad van broodnodige stoffen. En daar ben ik niet alleen in. De meeste mensen lopen namelijk rond met belangrijke tekorten. Ze zijn een logisch gevolg van de moderne leefstijl, waaronder het moderne voedingspatroon. Want zelfs al staat er ‘biologisch’ op de verpakking, ik durf er niet altijd in te geloven.

Zo heb ik een keer bij de Jumbo voor 2 kratten bloemkool gestaan. Echt, in beide kratten zagen de bloemkolen er exact hetzelfde uit. Alleen het ene krat had een kaartje met biologisch en het andere krat niet. En de prijs van biologisch was natuurlijk het dubbele van die van de gewone. Ik had echt het gevoel dat ik belazerd werd waar ik bij stond.

Maar goed, dat was even een zijsprong. Waar het om gaat is dat ik geloof dat het nog niet meevalt om op een natuurlijke manier alles binnen te krijgen wat je nodig hebt. En als dat niet lukt, dan moet je die tekorten aanvullen, anders krijg je er last van. Ik heb zelf onderstaande test gedaan om te kijken of ik tekorten had en ik schrok wel een beetje van hoeveel vakjes ik aan kon kruisen.

Doe de test ook eens. Kruis in onderstaande checklist de symptomen aan die afgelopen 3 maanden aanwezig zijn geweest. Sommige symptomen staan er meerdere keren in. Kruis ze dan telkens aan als ze op jou van toepassing zijn.

Wil je deze checklist liever groter? Klik dan hier: https://vitaily.nl/wp-content/uploads/2020/04/Vitamine-en-mineralentekort-test.pdf

Is je lijf je lief, leef dan preventief!


Het was voor mij dus een simpele keuze, ik heb meteen een maandverpakking Vitaily besteld (nogmaals: niet vergeten om ‘jeverdienthet’ bij de kortingscode in te vullen). Vitaily bundelt namelijk gezond en gemak in één. Een maanddoos bevat 30 dagzakjes en een dagzakje bevat:

 • 2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium)
 • 2 capsules (met omega 3, vitamine D3 en vitamine K2)

Dit zijn de juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar en zelfs over de zakjes/verpakking is goed nagedacht. Ze zijn namelijk gemaakt van biofolie (en mogen dus gewoon in de groene GFT-bak)

Richard de Leth zegt dan ‘Het kost je 4 slokken water en 6 seconden per dag’ en dat is ook echt zo. Pak een glas water en klok achter elkaar de pillen naar binnen. Bij mij zijn het trouwens 3 slokken, ik neem de rode capsules tegelijk in.

Wat zit er zoal in de supplementen van Vitaily?

Omega 3-vetzuren

De omega 3-vetzuren DHA en EPA zijn goed voor het hart en het triglycerideniveau in het bloed. Ze dragen ook bij aan het gezichtsvermogen en de hersenfunctie. Krijg jij deze vetzuren iedere dag voldoende binnen?

Vitamine D3

Vitamine D helpt bij de calciumopname in de darmen en botten. Het ondersteunt ook je afweer en spieren. En ja, vitamine D kun je zelf aanmaken (door minstens een half uur per dag buiten te zijn in de zon) maar haal je dat?

Magnesium

Magnesium heeft van alle mineralen de meeste functies in het lichaam. Het ondersteunt onder andere de hersenen, zenuwen, spieren en botten.

Jodium

Jodium is essentieel voor de werking van de schildklier.

Selenium

Selenium is net als jodium essentieel voor de goede schildklierwerking. Daarnaast is het ook een antioxidant en helpt het je afweer, haar en nagels.

Als je goed gelezen hebt mis je vast 1 ingrediënt, vitamine C

Vitamine C staat inderdaad niet in de lijst, dat zit NIET in Vitaily. Raar? Ik vond het in eerste instantie wel raar ja. Want er wordt toch altijd gezegd dat je genoeg vitamine C binnen moet krijgen. En dat is ook het geval, dat is belangrijk.

Bij Vitaily gaan ze er echter van uit dat je zelf al gezond leeft en bij een gezonde levensstijl hoort 500 gram groente per dag. Als je dat doet, dan krijg je in principe genoeg vitamine C binnen. Ik haal dat makkelijk en dan heb ik het nog niet over het fruit dat ik op een dag eet.

Vandaar dat ze het niet toevoegen. Je bent natuurlijk altijd vrij om het naast Vitaily te gebruiken als je dat wilt.

Nu al krachtiger!

vitaily vegan

En inmiddels is Vitaily nog krachtiger geworden én het is vegan. Zink is toegevoegd en naast magnesiumbisglycinaat hebben ze ook magnesiumcitraat bijgevoegd. De concentraties selenium en vitamine K zijn op basis van de laatste inzichten ook verdubbeld. 

Wist je dat Vitaily Vegan is? Keuze die ze al vrij snel gemaakt hebben en de Vitaily heeft dus nu al een verbeterde formule.

Wat zit er bijvoorbeeld in: pure algenolie, vitamine B12 én zink. Die vitamine B12 is super belangrijk voor 50+ers. Bij het ouder worden neemt de productie van maagzuur namelijk steeds iets af. Een goede maagzuurproductie zorgt onder andere voor het vrijmaken van intrinsic factor, en deze stof zorgt weer voor de opname van vitamine B12. Gaat mij allemaal boven mijn pet, maar Richard heeft er voor doorgeleerd dus ik geloof heb als hij dat zegt.

Als mensen ouder worden – vooral boven de 50 jaar – zie je dat de opname van vitamine B12 dus steeds minder wordt, waardoor aanvulling (suppletie) heel verstandig is.

Welke supplementen heb ik nodig (en jij dus ook)?

Er zijn zoveel mensen die een mening hebben over wat je nodig hebt op dagelijkse basis. En de adviezen kunnen behoorlijk uiteenlopen. De vraag is dus ‘welke supplementen werken echt’. Ik heb ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

Voor je afweer

Vitaily ondersteunt je immuunsysteem en levert stoffen die antioxidant zijn. Vitamine A, B6, D en selenium ondersteunen je immuunsysteem. Vitamine E en selenium hebben een antioxidante werking.

Voor je bloed en hart

Vitaily ondersteunt de bloedstolling via vitamine K en de aanmaak van rode bloedcellen via vitamine B6. Daarnaast ondersteunen DHA en EPA de normale werking van het hart (bij 250 mg EPA en DHA per dag).

Voor je hersenen, zenuwstelsel en je mentale staat

Het omega-3 vetzuur docosahexaeenzuur (DHA) is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en draagt bij aan de normale hersenfunctie. DHA heeft een positief effect bij een dagelijkse inname van 250 mg. Vitamine B6, magnesium en jodium ondersteunen het zenuwstelsel en dragen bij aan functies, zoals geheugen en concentratie.

Voor je energie en spieren

Vitaily Basis ondersteunt je energieniveau via vitamine B6, magnesium en jodium. Verder ondersteunen vitamine D en magnesium de normale functie van spieren.

Voor de opname van calcium, dus je botten en gebit

Vitamine D is betrokken bij calcium. Het helpt bij de opname van calcium uit voeding, het behoud van normale calciumniveaus in het bloed en bij de opname van kalk in de botten. Vitamine D en magnesium helpen om je gebit sterk te houden.

Voor je gezichtsvermogen

DHA en retinol zijn goed voor je ogen en zicht. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. DHA helpt ook bij de normale ontwikkeling van ogen in ongeboren baby’s en kinderen die borstvoeding krijgen, wanneer de moeder dagelijks 200 mg neemt.

Voor je schildklier

Jodium en selenium zijn essentieel voor de aanmaak van schildklierhormonen en ondersteunen de normale schildklierwerking.

Voor je huid

Vitamine A en jodium helpen de huid gezond te houden. Selenium is goed voor je haar en nagels.

Welke vitamines tegen vermoeidheid nemen?

Vitamine B staat met stip op één voor de bijdrage aan je energiehuishouding. Het is met recht een booster voor je energie. Op de website van Vitaily staat:

Dus bij een tekort aan vitamine B springt vermoeidheid eruit. Daarnaast kan er een scala aan klachten spelen, juist vanwege de brede werking van B-vitamines. Denk aan: bloedarmoede, spierzwakte, tintelingen of een branderig gevoel, verminderde weerstand, wazig zien, huidaandoeningen, sombere gevoelens en concentratieproblemen.

Mijn Vitaily ervaringen, alle voordelen op een rijtje

Moet je dit nu wel doen of niet? Ik baseer me daarvoor meestal op ervaringen van anderen. En daarom deel ik hier mijn eigen Vitaily ervaringen. Want ik ben blij met Vitaily. Wat ervaar ik zelf:

vitaily supplementen
 • Vitaily vult de voedingsstoffen aan.
 • Ze maken gebruik van hoge kwaliteit ingrediënten.
 • Supersnel en makkelijk in gebruik door verpakking per dagdosering. Vier keer een slokje water met een pil, slik, slik, slik, slik en klaar. En soms slik en slik, dan doe ik 2x twee pillen tegelijk.
 • Het ondersteunt de vitale functies van je lichaam en ik voel me daardoor echt fitter en energieker.
 • De samenstelling is gemaakt door de experts van OERsterk.
 • Fijn voor mijn portemonnee: lage prijs door verkoop zonder tussenpersonen.
 • Verpakt in biologisch afbreekbaar biofolie.

En het laatste voordeel wil ik toch even extra benadrukken. Voor iedere maanddoos Vitaily die verkocht wordt planten ze één boom. (Had ik al gezegd dat je niet moet vergeten om bij je bestelling de kortingscode ‘jeverdienthet’ in te vullen?)

Zitten er ook nadelen aan Vitaily?

Zei Johan Cruijff al niet dat ieder voordeel ze nadeel heb? En dat is bij Vitaily dus ook. Ik heb 3 nadelen kunnen vinden.

Eerste nadeel: de pillen zijn groot. Het zijn joekels en ik kan echt goed pillen slikken maar voor mensen die niet zo goed kunnen slikken kan het een uitdaging zijn om ze in 1x naar binnen te slaan. De oplossing: je kunt de pillen in 2 stukken breken en dat helpt al enorm. De capsules zijn een stuk kleiner en die slik je dus ook een stuk makkelijker weg.

Tweede nadeel: de prijs. De goedkoopste optie is € 60,- per maand en dat is toch wel een klap in je zeven stuivers. Dat zijn hele andere bedragen dan wanneer je bij Kruidvat even een doosje Davitamon koopt. Ik zeg zeker niet dat Davitamon slecht is, maar bij Vitaily ben je ervan verzekerd dat je een hoogwaardige kwaliteit aan ingrediënten en dat je de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Dat vind ik persoonlijk een fijne gedachte. Verder heb ik vroeger de nodige kilometers afgelegd om alle supplementen los te kopen en boy dan was ik ook bakken met geld kwijt. Dan redde ik het echt niet met € 60,- per maand. Kortom: ja, het is best wat geld. Maar als ik daarmee gezond en sterk kan blijven is het mij het geld meer dan waard.

Nadeel 3: je bestelt online en dat moet weer door het hele land getransporteerd worden. Snap ik, ik raak het ook een beetje beu dat ik zoveel niet gewoon even in de winkel om de hoek kan kopen. Maar Vitaily doet zijn best om de ecologische voetafdruk te verminderen. Voor iedere doos die verkocht wordt een boom geplant. Kijk, dat vind ik een prima oplossing.

Zeg je nu ‘oké ik wil in mijn eigen gezondheid investeren en ik wil aan de slag met Vitaily’. Klik dan hier.

En wat zo fijn is, als je via mijn link bestelt dan mag ik je een mooie korting geven. Als je bij ‘kortingsbon’ (helemaal onderaan) ‘jeverdienthet’ plakt, dan krijgt je € 10,- korting op een maand- of kwartaalpakket. Let op -> de code is ‘jeverdienthet’ maar dan zonder de aanhalingstekens. Druk op toepassen en je ziet de prijs omlaag springen. Doe je mee?

Op je gezondheid!

vitaily review

Veelgestelde vragen over Vitaily

Je slikt natuurlijk niet zomaar alles (letterlijk en figuurlijk ;-)) en dat ga je ook niet doen met vitamines en supplementen. Daarom heb ik hieronder een lijst met veelgehoorde vragen gemaakt. Met natuurlijk de antwoorden erbij.

En ja, ik maak regelmatig gebruik van de informatie die Vitaily zelf op de website deelt. Waarom? Omdat ‘de baas van Vitaily’ Richard de Leth gediplomeerd arts is en echt weet waar hij het over heeft. Dus wie kan ik beter citeren dan hem?

#1 Vitaily korting, kan ik dat krijgen?

Maar natuurlijk kun jij korting krijgen op Vitaily. Want is snap het best dat je even schrikt van de prijs. Het lijkt veel geld, maar het valt wel mee. Kijk maar eens wat het kost als je allemaal losse potjes koopt. En het is gewoon superhandig om een hele doos met zakjes in huis te krijgen, waar je dagelijks benodigde hoeveelheden in 1x in zitten.

Als je Vitaily via mijn link bestelt dan mag ik je een mooie korting geven. Als je bij ‘kortingsbon’ (helemaal onderaan) ‘jeverdienthet’ (zonder aanhalingstekens) plakt en op toepassen drukt, dan krijgt je € 10,- korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!

En het klopt dat je soms verschillende kortingsbedragen ziet op het internet. Vitaily heeft tijdelijk de korting verhoogd van € 7,50 naar € 10,-. Maar niet voor iedereen die het aanbiedt, alleen voor de trouwste en meest enthousiaste klanten. Ik mag dus de hogere korting aanbieden en dat voordelig voor jou. Dus als jij nog twijfelt of je Vitaily wilt proberen, dan zou ik het nu doen. En niet vergeten om de korting te claimen natuurlijk. 

#2 Vitaily supplementen, wat zijn het?

Vitaily helpt je een handje met al je dagelijkse benodigde basisvitamines in één zakje. Makkelijk en je hebt meteen de juiste hoogwaardige stoffen bij elkaar. Wat mij betreft een must als je in deze roerige tijden gezond en sterk wilt blijven. En weet je wat zo fijn is? Vitaily is 100% vrij van plastic en het is uitsluitend gemaakt van Vegan ingrediënten.

#3 De pillen zijn zo groot, moet ik ze per se in het geheel doorslikken?

Nee, gelukkig niet. Heb jij wat moeite om grote tabletten of capsules in één keer goed naar binnen te krijgen? Goed nieuws: de multivitamines kun je prima door bijvoorbeeld je smoothiebowl 'mixen'. Het fijnmalen doet namelijk niets af aan de werking van de Vitaily-krachtpatsers. Breken, vergruizen of in het geheel doorslikken. Kies jij maar wat je het prettigst vindt.

#4 Die dagzakjes van Vitaily, dat is toch een hoop afval?

Aan de ene kant heb je natuurlijk helemaal gelijk, het lijkt niet meer van deze tijd om al die dagzakjes per dag te verpakken. Maar, alle dagzakjes zijn gemaakt van duurzaam biofolie en dat mag dus gewoon in de GFT-bak. 

Verder maakt Vitaily er een punt van duurzaamheid. Zo zijn ze bijvoorbeeld aangesloten bij het Eden Reforestation Projects. Eden Projects is een organisatie die samen met lokale communities 229 projecten voor herbebossing runt in verschillende landen. Bekijk hier het filmpje van een herbebossing project. Voor iedere verkochte maanddoos plant Vitaily een boom en sinds de start van Vitaily zijn er daardoor al meer dan 200.000 bomen geplant.

Dus ja, ik heb ook mijn bedenkingen bij de dagzakjes maar ze hebben er bij Vitaily goed over nagedacht en de juiste keuzes gemaakt. Dus ik voel me helemaal oké bij het innemen van Vitaily.

#5 Moet je iedere dag alle pillen slikken of mag je ze ook over meerdere dagen verdelen?

Kijk, je moet helemaal niks. Maar er zit wel een gedachte achter de dagzakjes van Vitaily. Namelijk dat ieder zakje de DAGELIJKSE hoeveelheid BENODIGDE stoffen bevat. Neem je niet het hele zakje dan doe je jezelf dus tekort en dat zou jammer zijn. Ik neem dus wel iedere dag het complete zakje in en ik volg de adviezen van Richard. Hoe laat je de pilletjes inneemt, dat maakt niet uit. Breken mag, verpulveren mag, maar liefst wel het hele zakje.

#6 Is Vitaily vegan?

Goede vraag, want hier is soms wat verwarring over. Helemaal in het begin, toen Vitaily pas startte had je 2 opties: de ‘gewone’ Vitaily en de Vitaily Vegan. En die laatste optie was duurder. Inmiddels hebben de makers van Vitaily ontdekt dat meer keus ook meer keuzestress opleverde en dat wil je natuurlijk voorkomen. Als iemand niet kan kiezen, kiest ie uiteindelijk niks.

Daarbij kwam Richard de Leth tot de conclusie dat vegan hoe dan ook de beste optie was. Hoe minder dierenleed hoe liever je het hebt toch? Nu is er dus maar 1 soort meer, de Vitaily Vegan. En als je Vitaily koopt dan is het dus gewoon vegan.

#7 Wat is MyVitaily?

MyVitaily is de online omgeving waarin je je bestelling kunt bijhouden en kunt checken. Nog belangrijker, je ziet er ook meteen wanneer een volgende zending voor je is ingepland. Goed om te weten, want als het je niet goed uitkomt, kun je de datum veranderen.

Weet trouwens dat het pakket door de brievenbus kan, dus je hoeft niet thuis te blijven.

#8 Vitaily Richard de Leth, wat is de link?

In bovenstaand artikel heb je al een paar keer de naam Richard de Leth voorbij zien komen. Dat is niet voor niets. Richard staat aan de basis van de ontwikkeling van Vitaily. Waarom? Omdat hij merkte dat hij moeite had met aan zijn dagelijkse benodigde portie vitamines en supplementen te komen. Dat het een hoop gedoe was.

Verschillende potjes kopen. De hoeveelheden verschilden, dus het was iedere keer weer op pad om dan weer dit en dan weer dat te kopen. En dan nog de kwaliteit. Dat was nog het vervelendst, want je wilt natuurlijk wel het beste van het beste en met al die verschillende potjes en fabrikanten bleef dat steeds opletten.

Daarom heeft hij de touwtjes in eigen hand genomen en is Richard de Leth Vitaily gaan maken. 1 zakjes met precies wat je vandaag nodig hebt. Alles bij elkaar, een paar keer slikken en klaar.

#9 Vitaily OERSterk, wat is de link?

Nu komt alles bij elkaar, want we hebben het nog steeds over Richard de Leth. Hij is niet alleen van Vitaily maar ook van OERSterk. En als je OERSterk wilt leven, dan wil je de beste vitamines en supplementen bestellen.

Dat werd de tweede tak van het bedrijf van Richard. Dus Richard de Leth, Vitaily en OERSterk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

#10 Welke vitamines heb ik nodig (en wat zit er dus in ieder geval in Vitaily)

Je kunt wel vitamines blijven slikken natuurlijk, maar welke vitamines heb je nu echt nodig? In ieder geval vitamine A, B, D3 en K2. Dat is in ieder geval wat ik terugvind op de website van Vitaily. En uiteraard hebben ze deze vitamines toegevoegd aan hun pillen.

#11 Welke vitamines gebruiken tegen haaruitval?

Bijvoorbeeld vitamine A helpt om je haar gezond te houden. Kijk maar wat Vitaily hierover zegt:

Het is om meerdere redenen aan te raden om dagelijks voldoende vitamine A binnen te krijgen. Het draagt onder andere bij aan het in stand houden van het gezichtsvermogen. Vitamine A ondersteunt hierin specifiek de werking van het netvlies en het hoornvlies in het oog. Naast de ondersteunende werking op het gezichtsvermogen, draagt vitamine A verder bij aan de gezondheid en de werking van de volgende lichaamsdelen en organen:

 • Vitamine A draagt bij aan een gezonde huid, haar en nagels.
 • Vitamine A ondersteunt het ijzergehalte in het bloed.
 • Vitamine A heeft een stimulerende werking op het herstelvermogen van de huid.
 • Vitamine A heeft een stimulerende werking op de werking van slijmvliezen.

Yes en laat vitamine A nu een belangrijk onderdeel zijn van de Vitaily pillen.

#12 Wanneer vitamine D innemen 's morgens of ’s avonds?

Wanneer vitamine D innemen, of überhaupt welke vitamine dan ook? Het antwoord is dat het niet zoveel uitmaakt. Als je ze maar inneemt of ervoor zorgt dat je het binnenkrijgt.

#13 Vitamines online bestellen is dat slim?

Of het slim is om vitamines online te bestellen? Jazeker!

 • Ten eerste past Vitaily door de brievenbus, dus dat is lekker makkelijk.
 • Ten tweede hoef je er zelf niet op uit om al je vitamines en supplementen bij elkaar te zoeken.
 • En ten derde houdt Vitaily zelf voor je bij wanneer je weer een nieuwe lading nodig hebt. Ik vind het dus superhandig. Ik pak iedere dag een zakje, dat is wat ik ga slikken en als de zakjes bijna op zijn dan valt er een nieuw pakket op de deurmat. Hoe lekker rustig, snel en makkelijk is dat!
#14 Vitamines B1, zitten ze in Vitaily?

Vitamines B1 zijn ontzettend belangrijk voor:

 • Energie: ondersteunt het energieniveau, helpt energie vrijmaken uit voeding, koolhydraten, vet en eiwitten, activeert de natuurlijke energie in je lichaam, speelt een rol bij de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het energiemetabolisme.
 • Hart: draagt bij tot de normale werking van het hart, gunstige invloed op het hart.
 • Psychologische functie: draagt bij tot een normale psychologische functie, draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij het leervermogen, goed voor de gemoedstoestand, geestelijke balans, leerprestaties, concentratievermogen, geestelijke veerkracht en het geheugen.
 • Zenuwstelsel: draagt bij tot een normale werking van de zenuwen/het zenuwstelsel.

Het zou fijn zijn als deze vitamines B1 dus in Vitaily zitten maar ik kan het niet met zekerheid zeggen. Ze schrijven heel veel over vitamine B (in het algemeen dus, niet specifiek B1) op de website maar ze zeggen niet exact ‘zoveel B1 zit er in Vitaily’.

Als je dus (bijvoorbeeld van een arts) opdracht hebt gekregen om vitamine B1 te slikken, dan zou ik niet voor Vitaily kiezen maar een potje B1 gaan halen (als je het zo schrijft is het de boef van Bassie en Adriaan :-)).

#15 Vitaily review, wat vind ik persoonlijk van Vitaily

Ik ben fan, maar dat had je misschien al door. Waarom ben ik fan van Vitaily?

 1. Ik voel me supergoed nu in de supplementen dagelijks slik. 
 2. Het is lekker makkelijk, want voorheen was ik nogal eens onderweg om potjes aan te vullen. Nu heb ik gewoon iedere dag een zakje en de nieuwe voorraad wordt automatisch opgestuurd.
 3. Ik wéét dat ik de juiste pillen met de juiste hoeveelheden heb. Ik hoef zelf nergens meer aan te denken, 3 slokken water, effe slikken en door.

Wist je dat je het heel eenvoudig kunt proberen. Klik hier en bestel voor een maand Vitaily supplementen (en vergeet niet om bij de kortingscode 'jeverdienthet' in te vullen, dan krijg je € 10,- korting op je eerste bestelling)

Bonus: superlekkere recepten (onder andere om gezonde chocolademousse te maken)

Mijn grote redder: groentesoep

Hier kan ik beter geen video van maken, dit schrijf ik liever ?. Ik eet namelijk al jaren iedere dag een flinke bak soep, groentesoep wel te verstaan. Wat heb ik daarvoor nodig?

 • 1,5 liter water
 • 1 tot 1,5 kilo groente. Als je meer doet dan dat, dan wordt je soep veel te dik
 • In al mijn soepen gaat een ui en 1 of meerdere teentjes knoflook
 • 3 biologische bouillonblokjes. Ik kies daarvoor altijd voor uienbouillon en ik heb ook hele lekker kruidenbouillon

Breng het water aan de kook en laat de groente 30 minuten koken. Bouillonblokjes erbij, haal de blender erdoorheen en je hebt een heerlijke soep. Soep die best gebonden is ook en daar hoef je helemaal niks voor te doen. Geen room, geen bindmiddel, niks. Gewoon lekker veel groente erin knallen.

Als ik zo’n pan soep gemaakt heb, heb ik meestal 8 bakken soep (2 soeplepels per bak) en daarmee ben ik al een heel eind richting mijn dagelijkse hoeveelheid benodigde groente.

Belangrijk: anders kan het echt een grote bende worden

Pas op met welke groente je bij elkaar gebruikt. Als je bijvoorbeeld rode paprika’s bij courgettes gooit dan krijg je een diarreekleurige smurrie. Alleen al dat zien maakt dat je er geen zin meer in hebt. Dus probeer een beetje kleur bij kleur te houden. Als je rode paprika’s hebt, doe daar dan pompoen of tomaten bij. Als je courgette hebt doe daar dan ook iets groens bij.

Onverwachte topper

Onverwacht succes had ik keer met een krop sla. Ik was vergeten dat er nog een krop sla in de groentela van de koelkast lag en toen ik die krop sla pakte zag ie er niet meer uit. Slappe hap en niet meer te doen als sla voor een salade.

Ik heb de krop gewassen en in z’n geheel in een pan met 1,5 liter water gelegd. Het was echt een flinke krop, dus de pan liep bijna over. Ui erbij, knoflook erin. Na 30 minuten koken bouillonblokjes erin en blenden maar. Het werd een heerlijke gebonden soep die gewoon echt lekker was.

Dus durf te experimenteren. Behalve poepkleur is er bij mij nog nooit iets misgegaan met soep maken.

Zo zorg ik er heel eenvoudig voor dat ik aan mijn 500 gram groente per dag kom en met mijn Vitaily erbij ga ik qua lichamelijke gezondheid al jaren goed.

Vitaily korting, last but not least bonus

Kun je ook korting krijgen op Vitaily? Jazeker! Ik heb zelfs een mooie kortingscode voor je waarmee je 10 euro korting krijgt op je eerste bestelling. Daarna ga je gewoon het volle tarief betalen maar voor een eerste bestelling is deze Vitaily korting toch een lekkere meepakker. Hoe verzilver je die korting? Ga naar de site van Vitaily, en vul bij het afrekenen bij de kortingscode ‘jeverdienthet’ in. En hop, daar dropt te prijs omlaag.


Een korte voetnoot bij mijn artikel over mijn Vitaily review

De tips die ik deel op deze website werken voor mij en ik heb natuurlijk ook gecheckt of er meer mensen enthousiast zijn over de producten en diensten waar ik over schrijf. Maar ik kan natuurlijk geen goede resultaten garanderen, dat hangt ook van jouw eigen inspanningen en motivatie af. Ik zou zeggen ‘go for it!’

PS: Meer weten over manieren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide blog over online geld verdienen.

PS 1 : Wil je eerst meer weten over wie Richard de Leth is en waarom je naar hem zou willen luisteren. Klik dan hier.

PS 2: Wil je weten wat OERSterk is en waarom je dit wilt zijn. Klik dan hier.

2 gedachten over “Vitaily review, dit wil je weten (2024)”

 1. Als je een review schrijft maar het staat bol van de kortingsacties op datzelfde product, vervalt natuurlijk alle objectiviteit! Dan wordt het een soort, ‘wij van wc-eend, adviseren wc-eend’!
  Hoewel ik fan ben van Richard wordt zijn verdienmodel steeds groter en krijg ik steeds meer het gevoel dat hij vooral zijn eigen portemonnee gezonder wilt maken!

  Beantwoorden
  • Goedemorgen Jasper,

   Wat mij betreft is dit een win-win-win-situatie. Ja, ik gebruik zelf Vitaily en ik ben zeer tevreden over wat het voor me doet. Ik heb er een uitgebreide review over geschreven en heel veel moeite in gestoken en daar mag ik voor beloond worden toch? Dus ja, ik deel mijn affiliate-link en ik mag korting geven. Fijn toch (zeker ook voor mijn lezers). Je kunt voor een lagere prijs Vitaily proberen en kijken of het wat voor je is. Zo ja, jij blij en ik blij en natuurlijk ook Richard blij. Tuurlijk wil hij geld verdienen, maar Richard wil ook zijn missie uitdragen, Nederland weer gezond en weerbaar maken. Daar is meer voor nodig dan alleen Vitaily, maar Vitaily helpt er zeker bij.

   Hartelijke groet van Liesbeth

   Beantwoorden

Plaats een reactie