Hoe je Facebook inzet om geld te verdienen met affiliate marketing

Hoe je Facebook inzet om geld te verdienen met affiliate marketing

Op dit moment ben jij op een website die een affiliate website is. Ik deel namelijk op deze website mijn kennis en ervaring op het gebied van online marketing en ik vertel daarbij ook wat ik geleerd heb en van wie.

En ja, daar deel ik een affiliate link. Wat betekent dat? Dat ik een link deel waarin een code verwerkt zit, waardoor degene voor wie ik een product of dienst promoot wéét dat degene die die pagina bezoekt via mij komt. Als die bezoeker vervolgens koopt, dan krijg ik daar een (kleine) vergoeding voor (weet dat ik dat alleen doe als ik er echt van overtuigd ben dat dit een goed product is).

Ik wil natuurlijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komen van Google, maar dat red ik niet alleen met heel veel artikelen schrijven. Ik kan mezelf daarmee een handje helpen. Hoe? Door ook een Facebookpagina aan te maken en daar mijn content op te delen.

Het is mijn bedoeling dat mijn volgers op Facebook mijn content gaan liken, reacties geven en delen zou helemaal tof zijn. Zodat steeds meer mensen mijn website gaan zien en gaan bezoeken. Ik ben nog lang niet op hoge aantallen, maar Facebook helpt me om te groeien. En dat gaat me geld opleveren. Door gewoon de content die ik toch al geschreven heb te delen op Facebook.

Er wordt vaak gezegd ‘als ik het kan kan jij het ook’. Vaak is dat niet waar, maar in dit geval is het zeker wél waar. Gewoon een kwestie van doen. Goede content maken en dan zoveel mogelijk aan de boom rammelen. En een van die bomen is Facebook.

Succes!

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl