Boekentips (deze boeken hebben mij zo veel gebracht)

Boekentips (deze boeken hebben mij zo veel gebracht)

Als je succesvol wilt zijn en blijven dan moet je jezelf blijven ontwikkelen. Dat is mijn overtuiging en daar werk ik dus dagelijks aan. Ik lees makkelijk 50 boeken per jaar en ik denk zelfs dat ik de 100 wel haal. Zo probeer ik nog steeds iedere dag 1% beter te worden dan ik gisteren was en die strategie heeft mij geen windeieren gelegd.

Ik kan je zoveel tips geven en ik start met deze boekentips. Doe er je voordeel mee en alle boeken die je in deze lijsten ziet heb ik zelf gelezen. Ze hebben stuk voor stuk bijgedragen aan mijn zakelijke successen en mijn persoonlijke ontwikkeling.

En waar lees je die boeken dan op?

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl