De laptop lifestyle, review en ervaring (2023!)

Laptop lifestyle business review CTA

Jacko Meijaard (dé expert op het gebied van affiliate marketing in Nederland, volgens mijn bescheiden mening dan) heeft een boek geschreven: De Laptop Lifestyle. Dit was al maanden voor het boek daadwerkelijk uitkwam aangekondigd en ik kon eigenlijk niet wachten. Na flink wat geduld hebben, viel mijn exemplaar eindelijk op de deurmat. En het was in eerste instantie een teleurstelling. Oeps. Ja, ik ben maar gewoon eerlijk. Maar ik wil je toch uitnodigen om verder te lezen, mijn review en ervaring over het boek De Laptop Lifestyle.

Want als jij droomt van op een makkelijke manier geld verdienen, dan zou De Laptop Lifestyle wel eens het antwoord kunnen zijn dat je zoekt. En je kunt dit boek al voor een paar euro*** in jouw bezit krijgen.

*** Word lid van De Level Up club (no worries, dat is maandelijks opzegbaar) en je krijgt het e-book van de Laptop Lifestyle cadeau

De Laptop Lifestyle, een tegenvaller

Mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Ik heb namelijk een jaar eerder de Affiliate Marketing Revolutie gekocht voor € 47,- en dat bleek een uitgebreide training te zijn. Ik dacht dus echt dat het boek De Laptop Lifestyle een dikke pil zou worden. Kleine lettertjes en een hoop leesplezier. In ieder geval: daar hoopte ik op.

Toen kreeg ik mijn exemplaar van De Laptop Lifestyle in handen. Ten eerste viel het me op dat het boek vrij dun was. Ik begon met bladeren en zeker de eerste pagina’s van het boek bevatten ongelofelijk veel wit. Ruime marges, heel veel witregels tussen de tekst en best wel wat pagina’s waar bijna niks op staat. Jemig de pemig hé, ik had echt iets anders verwacht. Maar goed, dan ga je lezen en toen veranderde mijn mening totaal. Wat een goed boek is dit zeg!

De Laptop Lifestyle, de inhoud

Het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit en daar ging ik dus meteen al de mist in met mijn eerste indruk van het boek. Want met de kwaliteit van De Laptop Lifestyle zit het echt meer dan goed. En na de eerste paar pagina’s komen er een heleboel pagina’s waar beduidend meer tekst en minder wit op staat.

Jacko begint met een inspirerend verhaal over zichzelf. Hoe hij zichzelf bij zijn nekvel heeft gepakt en ervoor heeft gezorgd dat hij van een redelijk kansloze jongvolwassene nu een succesvol ondernemer is. Jacko weet inmiddels echt ongelofelijk veel en hij deelt al zijn kennis in dit boek.

Bijvoorbeeld over:

  • Wat affiliate-marketing nu eigenlijk is;
  • Hoe je een goede niche kiest en hij geeft ook veel voorbeelden over wat een niche zou kunnen zijn (en daar zaten er echt een paar tussen waar ik van dacht ‘huh, kan dat ook?’)
  • Wat je moet doen om überhaupt kans te maken om succesvol te worden, denk hierbij ook zeker aan je eigen mindset;
  • Hoe je een website opzet en hoe je SEO voor je kunt laten werken;
  • Waarom Jacko fan is van gratis verkeer naar je website en hoe je dat krijgt;
  • Hoe je veel meer uit je website haalt dan alleen commissies (affiliate vergoedingen) en hoe je daarmee steeds meer winst kunt gaan maken én hoe je jezelf daarmee minder afhankelijk maakt van andere platformen;
  • Hoe je met je winst nog veel meer winst kunt gaan maken;
  • en nog veel meer.

In korte hoofdstukken legt Jacko de essentie uit van affiliate marketing en waar ik ontzettend blij mee ben zijn de voorbeelden. Bijvoorbeeld ook op het gebied van zoekwoorden-onderzoek (ontzettend belangrijk). Met de concrete voorbeelden heb ik meteen beeld voor wat Jacko bedoelt en hoe je moet/kunt denken.

De Laptop Lifestyle, review en ervaring

Toen ik eenmaal over mijn eerste teleurstelling van het boek heen was, zag ik hoe waardevol de inhoud was. En ik merkte dat ik toch echt een lezer ben. Met video’s moet je de hele video bekijken om te ontdekken of er ergens nog pareltjes verborgen liggen. Met een boek ben ik vele malen sneller. Ik kan ook meteen bepaalde teksten markeren als ik ze nog eens terug wil lezen. Heerlijk.

En dan die inspirerende voorbeelden. Dat je bijvoorbeeld goed geld kunt verdienen met een website over cocktails. Of een website over de reizen die je zelf gemaakt hebt. Ik heb nog nergens zo duidelijk uitleg gekregen van hoe je een affiliate project zou moeten beginnen. Ik ben zelf in de valkuil gestapt om maar te starten met wat mij goed leek. Jacko legt in zijn boek stap voor stap uit hoe je een goede niche kiest en hoe je vervolgens je affiliatewebsite aanpakt. En een goed begin is het halve werk. Sterker nog, een goed begin BESPAART je een hoop werk. Ik heb meteen beeld voor een volgende affiliate website. Een website waar ik niet alleen zelf een hoop lol kan hebben, waar ik goed mee kan verdienen, maar waar ik ook echt waarde mee kan geven. Win-win-win dus.

Is De Laptop Lifestyle ook waardevol als je al gevorderd bent in affiliate marketing?

Ik zie mezelf inmiddels echt wel als een gevorderde op het gebied van affiliate-marketing en ik heb dus ook echt nog waardevolle informatie uit de Laptop Lifestyle gehaald. Ben jij nog een beginner en/of weet je niet wat affiliate-marketing is. Ook dan is dit boek uitermate geschikt voor jou. Juist dan is het geschikt voor jou, omdat jij hiermee de kans krijgt om meteen goed te starten.

Kortom: is De Laptop Lifestyle een aanrader? Hell yes! Heb ik al verteld dat je het boek nu voor slechts een paar euro in je bezit kunt krijgen? Als je lid wordt van De Level Up Club is De Laptop Lifestyle van jou en kun je de ePub meteen downloaden. Ik zeg doen.

Want als je droomt van op een slimme manier veel geld verdienen (lees: dan hoef je niet voor een baas te werken, dan hoef je niet hele dagen achter je computer te zitten, dan kun je overal op de wereld werken, ook in een hangmat) dan is dit boek voor jou. Lees het, ontdek of affiliate marketing iets voor je is. Nee? Leg het boek dan naast je neer en dan heeft het onderzoek je een paar euro gekost. Ja? Ga het doen. En dan heb je met de Laptop Lifestyle meteen een volledig stappenplan in handen waarmee je direct aan de slag kunt. Ik zeg lid worden van De Level Up Club en het e-book meteen downloaden!

Veelgestelde vragen over het boek De Laptop Lifestyle

Ik krijg veel vragen over het boek 'De Laptop Lifestyle' en daarom geef ik hieronder antwoord op de meestgestelde vragen.

#1 Wie is Jacko Meijaard

Jacko Meijaard heeft het boek 'De Laptop Lifestyle' geschreven, maar wie is hij en waarom zou je naar hem willen luisteren? Jacko Meijaard is affiliate marketeer en eigenaar van de website 'internetsuccesgids'. Hij verdient meer dan 10.000 euro per maand met zijn affiliate-business en hij heeft daarnaast de training “Affiliate Marketing Revolutie' die op nummer 1 staat op PayPro. Hij heeft deze training inmiddels al meer dan 10.000 keer verkocht. Verder heeft hij software om affiliate-websites te bouwen, Marketheme. En dan is hij ook nog eens druk met een eigen crypto-platform. Kortom een druk baasje.

Jacko is nog vrij jong (op het moment van schrijven is hij in de 30). Hij is getrouwd, is een succesvolle ondernemer en woont in Yerseke, Zeeland. Wat is verder nog goed om te vertellen: door zijn online businesses leidt hij zijn droomleven. Hij verdient de sterren van de hemel en kan daarbij wonen en werken (of niet werken) waar hij maar wil.

#2 Wat is 'De Laptop Lifestyle'

In dit geval is 'De Laptop Lifestyle' een boek. Het was eerst alleen een fysiek boek, maar nu is er ook een e-book. Het fysieke boek is niet meer te koop (uitverkocht!) en je kunt het e-book bemachtigen door lid te worden van De Level Up Club. Dan kun je het e-book in de leeromgeving downloaden.

Het boek is geschreven door Jacko Meijaard en het boek gaat over hoe hij succesvol is geworden met affiliate marketing.

De laptop lifestyle is natuurlijk niet alleen maar een boek. Er zijn inmiddels talloze jongens en meisjes die over de hele wereld zwerven en ondertussen gewoon werken en hun geld verdienen. Een win-win situatie. En je bent lekker op reis en je beleeft de mooiste avonturen én je kunt ondertussen gewoon aan de slag doordat je online werkt. Maar die laptop lifestyle heb je natuurlijk niet zomaar.

Je moet wel iets opbouwen. Dat kan bijvoorbeeld met affiliate marketing of met dropshipping. En je kunt natuurlijk ook je eigen diensten en producten verkopen. Ideeën genoeg, je moet het alleen even weten en de juiste keuze maken.

#3 Waar kun je het boek 'De Laptop Lifestyle' kopen?

Hier! Alle gekheid op een stokje, als je lid wordt van De Level Up Club, kun je het e-book direct downloaden in de online leeromgeving die bij De Level Up Club hoort.

#4 Wat kost het boek 'De Laptop Lifestyle?

Ha ha, dat is een no-brainer. Het e-book is gratis, als je je inschrijft voor De Level Up Club. 

De Level Up Club is een online omgeving waar je gelijkgestemden kunt vinden die ook willen leven van het internet. Een platform bomvol informatie en een Discord waar je met elkaar kunt chatten en elkaar kunt inspireren en helpen. Voor een klein bedrag per maand ben je er bij én kun je dus het boek De Laptop Lifestyle downloaden.

#5 De Laptop Lifestyle review

Zoals ik hierboven ook al schreef was ik in eerste instantie wel wat teleurgesteld toen ik het boek zag. Totdat ik écht ging lezen en nu ben ik fan. Zelfs als gevorderde affiliate-marketeer heb ik nieuwe inzichten en vooral ideeën opgedaan en ik ben blij dat ik dit boek aangeschaft heb. Op dit moment ben ik serieus aan het opruimen en ik ga een hoop boeken weggeven, maar niet dit boek. Dit boek houd ik.

Een korte voetnoot bij mijn artikel over het boek De Laptop Lifestyle

In eerste instantie heeft Jacko de Laptop Lifestyle uitgegeven als fysiek boek, maar die exemplaren zijn al lang op. Daarom is het boek nu alleen nog als e-book te krijgen en dat is natuurlijk geen probleem en eigenlijk ook wel fijn. Kun je het boek downloaden en lezen op je telefoon, laptop of tablet. Heb je ‘m altijd bij de hand en ready to go! Het enige wat je hoeft te doen is lid worden van De Level Up Club (maandelijks opzegbaar) en dan krijg je het e-book erbij.

De tips die ik deel op liesbethdekorte.nl werken voor mij en ik heb natuurlijk ook gecheckt of er meer mensen enthousiast zijn over de producten en diensten waar ik over schrijf. Maar ik kan natuurlijk geen goede resultaten garanderen, dat hangt ook van jouw eigen inspanningen en motivatie af. Ik zou zeggen ‘go for it!’

PS: Meer weten over andere manieren van online geld verdienen? Bekijk dan mijn uitgebreide blog over online geld verdienen.


Plaats een reactie