Ondernemer, deze kans mag je niet aan je voorbij laten gaan

Gratis en vrijblijvend gesprek

Iedere virtuele assistent heeft de woorden wel op haar website staan: ‘neem gratis en vrijblijvend contact met me op’. Helaas voelt het als lezer niet zo. Ja, het is gratis en vrijblijvend, maar we snappen natuurlijk allemaal dat een VA het liefst wil dat je met haar aan de slag gaat. Maar wat als jij echt eerst voorzichtig wilt aftasten of een VA iets voor je is en zo ja, wie dan?

Zoiets gaafs

Daarom heb ik nu zoiets gaafs voor je. Je hebt nu echt de kans om vrijblijvend aan een VA te snuffelen (het snuffelen niet te letterlijk nemen alsjeblieft). Patty Golsteijn heeft namelijk een geweldig event georganiseerd: ‘Het Virtual Assistant Festival‘. Op dit festival is een grote groep VA’s aanwezig en jij kunt ze ontmoeten.

De perfecte match

Vanaf 14.00 uur ben je welkom op S2M Strijp-S in Eindhoven en dan kan je speeddaten met de aanwezige VA’s. Zo kan je heel laagdrempelig op zoek naar die virtuele assistent die precies die taken kan uitvoeren, waar jij zo graag van af wilt. Of je kunt gewoon eens kijken of een VA überhaupt iets voor je is. Laat je adviseren door een van de vele aanwezigen. Wat zou voor jouw bedrijf de volgende stap kunnen zijn en past een VA in dit plaatje? Zo ja, welke virutele assistent zou dat dan kunnen zijn? En met een beetje geluk kan je nog gelijk in gesprek gaan ook.

Je laat deze kans toch niet liggen?

Dus ben jij er bij op 29 mei en zie ik je in Eindhoven? Ik zou het heel leuk vinden om je te ontmoeten. En wat ik helemaal geweldig zou vinden, is als ik met je mee mag denken over volgende stappen voor jouw bedrijf.

Samenvattend:

Het Virtual Assistant Festival

Wanneer?
Maandag 29 mei 2017 van 14:00u-17:00u
Borrel vanaf 17:00u

Waar?
S2M Strijp-S Eindhoven

Hoeveel?
Ondernemers die een VA zoeken: 39 euro (exclusief btw).
Tickets zijn inclusief koffie, thee, tussendoortjes en borrel.

Zie ik je op 29 mei?

Hartelijke groet,

Liesbeth

Plaats een reactie