Facebook adverteren voor beginners (mijn #1 tip)

‘Als je niet weet wat je doet dan moet je er niet zelf aan beginnen.’ Dat is was experts zeggen tegen ondernemers die willen starten met Facebook adverteren. Misschien heb jij deze opmerking ook wel eens gehoord. En ik snap die opmerking. Want als je niet weet wat je doet dan kan Facebook adverteren een kostbare zaak worden die je weinig oplevert. Ik heb daar schrijnende voorbeelden van gezien trouwens. Maar… maar… Alle begin is moeilijk en als je nooit met iets begint dan kun je er ook geen expert in worden.

Want: Facebook Advertenties hoeven niet moeilijk te zijn?. Als je maar begrijpt hoe het spelletje wordt gespeeld. En een spel willen winnen zonder dat je de regels kent wordt lastig. 

Wil jij starten met Facebookadverteren, dan heb ik een tip voor je. Traffic Booster Academy organiseert van 16 t/m 19 november de Facebook Advertentie Vierdaagse. Hieraan kan je gratis deelnemen. Birgit Luijk en Marlou Minten laten je zien hoe het werkt en leggen je uit waarom je bepaalde dingen moet doen. Geen slap geouwehoer over de mogelijkheden, maar ze duiken samen met jou in de advertenties. Zodat jij Copy ? Paste ? Repeat kan doen.

De Vierdaagse is van 16 t/m 19 november. Iedere dag is er een live online training.
16 nov: Leer hoe jij je klanten bereikt
17 nov: Advertentieteksten die scoren
18 nov: Campagnes opzetten
19 nov: Opschalen en live Q&A

Ook krijg je toegang tot de community waar je terecht kunt voor feedback & support bij al je advertentie vragen door deze experts. De opnames blijven online staan t/m 27 november dus je kan ze in je eigen tijd en tempo terugkijken.

Heb je interesse? Klik hier en meld je gratis aan. Start 16 nov

Groetjes,
Liesbeth

PS: Ik heb zelf enorm veel geleerd van Birgit Luijk en ik deel regelmatig tips op het gebied van Facebook adverteren. Wil je eerst meer lezen over bijvoorbeeld:

Plaats een reactie