Hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft dat je dikke omzetten oplevert

Wil jij leren hoe je een verkoopwebinar schrijft met veel waarde, zonder alles weg te geven? Dat je tijdens je pitch (verkooppraatje) alleen maar hoeft te zeggen wat je aanbiedt. Terwijl je luisteraars aan je lippen hangen en willen weten 'wat zou het kosten?'

In deze online training leer je van Liesbeth de Korte (Online Business Bouwer en webinar expert) hoe je een verkoopwebinar schrijft waar jouw luisteraars helemaal enthousiast van raken terwijl jij zonder moeite over je aanbod vertelt en je prijs neerlegt.

Je leert alles over de juiste strategie voor het schrijven van een verkoopwebinar, de opbouw, een pakkende titel en je krijgt een invulbaar template zodat je meteen je eigen webinar kunt schrijven.

Geen uitgebreide workshop van een dag of dikke lesboeken. Je krijgt 9 korte video's die boordevol informatie zitten zodat je zelf meteen aan de slag kunt.

Deze training is ideaal voor ondernemers, zzp'ers en virtueel professionals die hun product of dienst willen verkopen door middel van webinars.

hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft mockup

Hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft dat je dikke omzetten oplevert

€ 47

SUCCESVERHALEN

let op (2)

Ik heb jaren gedacht dat webinars niets voor mij waren. Maar sinds Liesbeth mij heeft geholpen om mijn verkoopwebinar te schrijven draait mijn bedrijf op webinars. Het is zo fijn om iedere maand een webinar te geven en te weten dat ik daarmee mijn benodigde maandomzet verdien. Dat geeft zoveel rust.

- Carla Ketelaar - Laatste Liefde

let op (2)

Ik heb al heel veel webinars gegeven in mijn leven, maar er is een groot verschil tussen een webinar binnen een betaald programma en een verkoopwebinar om juist mensen binnen je betaalde programma te krijgen. Gelukkig had ik Liesbeth die me daarbij hielp en adviseerde en ik heb met 3x een webinar geven en ik ben zeer tevreden met de resultaten.

- Anoniem -

hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft mockup

Hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft dat je dikke omzetten oplevert

€ 47,- (exclusief btw)

Over mij

Ik ben Liesbeth de Korte (Ondernemer, Online Business Bouwer en webinar expert) en in de afgelopen jaren heb ik meerdere ondernemers mogen helpen om een webinar te schrijven. Ondernemers die in eerste instantie dachten dat webinars voor hen niet zouden werken. Ze probeerden het, en hun cijfers gingen door het dak. Het glazen plafond ging aan gruzelementen.

 

hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft profielfoto

Wil jij als ondernemer, zzp'er of virtueel professional een verkoopwebinar geven? De online training 'Hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft' leert je snel, op het moment dat jij dat wilt, hoe je een verkoopwebinar schrijft.

'Hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft' is een online training die je kunt bekijken of beluisteren op je computer, laptop, tablet of telefoon. In 9 modules leg ik je alles uit over de opbouw van een webinar, welke fouten je kunt maken (en die kan jij dus vermijden), hoe je het meest geschikte onderwerp kiest, hoe je een goede titel schrijft en nog veel meer. Ook krijg je een invulbare template zodat je snel en eenvoudig je eigen webinar schrijft!

In de online training worden de volgende vragen beantwoord:

 • Welk onderwerp kan je het beste kiezen voor jouw webinar en wat ga je tijdens het webinar vertellen en wat vooral ook níét.
 • Hoe je een krachtige titel schrijft die ervoor zorgt dat potentiële klanten zich inschrijven om naar je webinar te kijken.
 • Hoe je het webinar start, kortom: hoe je een introductie maakt.
 • Hoe je je kernboodschap overbrengt, wat je daarin vertelt en wat je vooral ook niet vertelt. Zodat je in je webinar wél veel waarde geeft zonder dat je alles weggeeft (en daardoor niets meer verkoopt).
 • Hoe je je pitch (verkooppraatje) schrijft en hoe je ervoor zorgt dat die pitch lekker kort is, waardoor je ook niet meer zenuwachtig hoeft te zijn voor het vertellen van je aanbod.
 • Hoe je het vraag en antwoord gedeelte naar je hand kunt zetten en de vragen zo beantwoordt dat je kijkers rechtstreeks naar het kopen van je programma leidt.
 • Wat je ná het webinar nog kunt doen en dit wil je zeker niet vergeten.

Als bonus:

 • 10 praktische tips om meer uit je webinar te halen.
 • Hoe je een relaxte planning maakt. Prik nu een datum, ga aan de slag gaat en geef op de afgesproken datum fluitend je webinar.

Mijn online training is bedoeld voor  ondernemers, zzp'ers of virtueel professionals maar is ook interessant voor iedereen die zijn/haar kennis en kunde via webinars wil delen.

hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft mockup

Hoe je in 5 stappen een verkoopwebinar schrijft dat je dikke omzetten oplevert

€ 47,- (exclusief btw)

Is deze online training wel waardevol als het zo goedkoop is?

Jazeker! Waarom is de prijs zo laag?

 • Het is mijn bedoeling om een voor iedereen toegankelijke training neer te zetten en ik wil niet dat iemand zich tegen laat houden door de prijs.
 • Weet ook dat dit een tijdelijk aanbod is. De prijs gaat binnenkort omhoog (geen idee wanneer, maar het kan op ieder moment gebeuren). Nú is dus het moment om in te stappen.
 • Als jij je webinar hebt gegeven en daar mooie resultaten mee hebt behaald dan ontvang ik graag een aanbeveling van je.

Contact

Wil je meer weten over het schrijven van een verkoopwebinar, dan hoor ik graag van je.

Via info@vabenesupport.nl
of bel 06-11052642

VA Bene Support
Visstraat 28
4691 ED Tholen

Proclaimer

Ik geloof niet in even snel rijk worden of even snel iets in elkaar flansen. Ik geloof in kennis en kunde, in vlieguren maken en ervoor zorgen dat je altijd een stap verder bent dan de klanten die met jou willen werken. Als jij jouw klanten echt verder kunt helpen dan sta ik naast je om jou te helpen om dat op een zo makkelijk en effectief mogelijke manier te doen. Maar ik kan natuurlijk geen garanties geven dat jij dezelfde resultaten gaat behalen als de klanten waar ik al mee heb gewerkt. Dit is afhankelijk van jouw capaciteiten, je branche en je verdienmodel. Ik sta voor je klaar om mijn strategie en werkwijze te delen, maar dit zijn alleen hulpmiddelen. Jij moet die hulpmiddelen gaan gebruiken en vertalen naar jouw business om mooie resultaten te behalen. Maar alleen jij kan het doen, dus wees je ervan bewust dat niets op deze pagina of website je resultaten garandeert of belooft. Dat gezegd hebbende: laten we aan de slag gaan!

 

liesbethdekorte.nl is op geen enkele wijze verbonden aan, of heeft een samenwerking met, Facebook.