Wat is Webinargeek?

Wat is Webinargeek?

Webinargeek is software. Software om webinars mee te geven. Als een echte geek zeg maar ?. En het is Nederlandstalige software. Wel zo fijn als er iets niet helemaal gaat zoals jij wilt.

Je zou heel simpel kunnen denken. Als je een online bijeenkomst wilt houden en jij wilt jouw verhaal vertellen tegen zoveel mogelijk mensen, dan zou je ook een Facebook live kunnen geven. Of je zou een Zoomlink kunnen verspreiden. Maar je mist dan gewoon hele belangrijke mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan e-mailadressen verzamelen van mensen die interesse hebben in jouw webinar. Daarmee samenhangend, de mogelijkheid om e-mails te sturen en dat vooral ook direct automatisch te regelen.

Het loont echt de moeite om webinarsoftware te gebruiken. Webinargeek is hierin mijn favoriet. Om alvast een voorproefje te geven van hoe simpel het werkt, deel ik hieronder een video met je.

Zie je het zitten en wil jij ook dikke omzetten gaan maken met het geven van webinars? Lees dan hier verder hoe je dat doet. Geef ik je meteen onderaan dit artikel de link naar een gratis proefperiode voor Webinargeek ?.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl