Publieke chat ook in replay tonen (Webinargeek)

Publieke chat ook in replay tonen (Webinargeek)

Leuk, een webinar terugkijken. Maar wat mij dan altijd irriteert is dat de presentator steeds reageert op berichten in de chat, maar dat ik die vragen en berichten niet zie. Ik heb dus geen idee waar de presentator op reageert. Normaal was het namelijk zo dat de chat van de live-uitzending niet zichtbaar is in de replay. Tot nu!

Webinargeek heeft namelijk een nieuwe functie. Je kan kiezen om de publieke chat te laten zien tijdens het afspelen van de replay van het webinar. Kunnen de mensen die niet bij het live webinar aanwezig waren gewoon zien wat de vraag was.

Hoe schakel je deze optie in? Door bij het aanmaken van een nieuw webinar naar ‘replay instellingen’ te gaan en daar ‘herhaling’ aan te zetten.

En weet je wat zo fijn is? De replay van de chat komt binnenkort ook beschikbaar voor de automated webinars.

Webinargeek wordt steeds completer en ik vind het een superfijne webinartool om mee te werken. Wil jij het ook proberen? Dat kan zelfs 14 dagen gratis, dus meld je hier aan voor Webinargeek.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl