Kan je een webinar opnemen in Webinargeek?

Yes, sterker nog: het is een standaard instelling. Je neemt een webinar op door een replay te maken en die staat standaard op ‘aan’.

Kortom: als je een webinar geeft dan wordt er standaard een opname gemaakt en het is aan jou of je die opname achteraf nog met iemand wilt delen of niet. Het hoeft niet maar het kan.

Je kunt het schuifje natuurlijk ook naar ‘uit’ zetten en dan wordt er geen replay gemaakt, maar ik kan echt geen enkele reden bedenken waarom je géén replay zou willen hebben. Nogmaals: de keuze is aan jou of je die replay met iemand deelt of niet. Maar ik zou de replay zeker wél willen hebben. Om van te leren, om later te kijken hoe ver je gegroeid bent of als waardevolle content die je altijd later nog kunt delen of misschien zelfs kunt verkopen.

Opname opties bij Webinargeek

Wat nog wel fijn is is dat je een einddatum op de replay kunt zetten. Je kunt dus bijvoorbeeld zeggen dat de mensen die de replay-link van je krijgen maar 2 dagen naar de opname kunnen kijken. Of welke termijn je ook maar wilt. Zo blijven jouw opnames niet onbeperkt overal zweven en beschikbaar.

Zie het als een waardevolle service van Webinargeek. Weet je wat ook een waardevolle service is? Je kunt Webinargeek gratis proberen. Zou ik zeker doen.

Wil je liever eerst meer weten over de mogelijkheden en de ervaringen met Webinargeek, dat kan ook. Lees dan hier verder.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl