Inzoomen op je presentatie, hoe werkt het bij Webinargeek

Inzoomen op je presentatie, hoe werkt het bij Webinargeek

In een vorig artikel vertelde ik over de optie van Speakersnotes in Webinargeek. Maar Webinargeek heeft sinds kort nog een handige tool. Het is nu ook mogelijk om in te zoomen op je presentatie. Hierdoor worden je slides uitvergroot en zijn ze gemakkelijker te lezen wanneer je bijvoorbeeld op een kleiner scherm werkt. Zo fijn want het ziet er een beetje knullig uit als een presentator van een webinar steeds weer zijn of haar leesbril pakt om te lezen wat er op de slides staat ?. Of dat je je leesbril laat liggen, maar bijna in het scherm kruipt om te lezen wat er staat. Dat ziet er pas echt suf uit (en soms ronduit angstaanjagend).

En weet, de slides worden alleen maar uitvergroot voor jou als presentator. De kijkers merken er niks van.

Je sheets niet goed kunnen lezen is maar een klein probleempje waar je snel een oplossing voor kunt vinden. Een groter probleem is de inhoud van je webinar. Welke fouten je bijvoorbeeld niet wilt maken als je een verkoopwebinar geeft. Of weet je niet hoe je een webinar maakt, ook daar heb ik een blog over geschreven. Doe er je voordeel mee.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl