Webinargeek, new and improved met Speakersnotes

Ken je dat? Zit je een webinar te geven en vergeet je een deel van je verhaal te vertellen. Als je een goede voorlezer bent kun je dit voorkomen door je verhaal voor te lezen. Als je uit het blote bolletje vertelt dan kunnen de zenuwen je parten spelen en kan je achteraf ineens bedenken dat je cruciale informatie vergeten bent om te vertellen.

Je zou zomaar kunnen vergeten om over die fantastische bonus te vertellen. Die alleen vandaag nog geldt… Daar is natuurlijk wel een oplossing voor te bedenken, bijvoorbeeld door na het webinar nog een mail te sturen. Maar het komt zo knullig over. Dat je schrijft ‘o ja, was ik nog vergeten om te vertellen. Maar…’ Dat wil je gewoon voorkomen.

Daar heeft Webinargeek iets handigs om bedacht, de speakersnotes. Met speakersnotes kan je aan de onderkant van je slides steekwoorden toevoegen die alleen zichtbaar zijn voor jou. Zo vergeet je nooit meer wat. Wel zo fijn, want wéten dat je niks vergeet maakt dat je ook minder de zenuwen hebt.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl