Wat verdient een schoonmaakster?

Wat verdient een schoonmaakster?

Als online ondernemer wil je focus houden. Door kunnen werken aan de projecten waar jij het best in bent. Wat je het leukst vindt. Waar je het meest mee kunt verdienen. En dat is niet schoonmaken.

Dus als jij een paar uur per week iemand in kunt huren die jouw huis spik en span houdt dan wil je dat. Misschien strijkt zo iemand ook meteen even je wasmand leeg en doet nog andere klusjes waar jij zo geen zin in hebt.

Ik heb het even opgezocht, maar een schoonmaakster rekent zo’n € 12,50 per uur. Laat het nog eens € 15,- zijn of misschien zelfs € 25,-. Maar dat is het je toch dubbel en dwars waard als jij tegen een veel hoger uurtarief kunt werken.

Kortom: net als bij het inhuren van een kok, denk groot. Wat kan jij allemaal doen in de uren dat je niet met een dweil, zwabber of stofdoek door het huis loopt maar bouwt. Bouwt aan jouw online onderneming. Ik hoor het graag van je!

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl