Wat verdient een kok?

Denk je nu dat ik officieel niet goed bij mijn hoofd ben om op een website voor online ondernemers te beginnen over wat een kok verdient. Blijf even bij me, want dit is belangrijk. Dit gaat eigenlijk over mindset.

Wat verdient een kok? Ik heb het even opgezocht, maar een kok kan je inhuren voor tussen de 25 en 40 euro per uur. Stel dat jij als online ondernemer 100 euro per uur kunt verdienen, dan zou je toch wel gek zijn als je zelf gaat koken (en boodschappen doen en afwassen en opruimen en alles wat er bij koken komt kijken). Dan is het veel slimmer om een kok in te huren en zelf lekker te gaan doen waar je goed in bent.

Sterker nog: je gaat waarschijnlijk lekkerder eten. Gezonder eten. En het kost je veel minder van je kostbare tijd. Tijd waarin je ook leukere dingen kunt doen, zeker als je aan heel dat kookgebeuren niks aan vindt.

Dus denk groot. Waarom zou je geen kok inhuren als die kok lekkerder, beter en sneller kan koken dan jij? Ik zeg doen.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl