Wat verdient een boekhouder?

Wat een boekhouder per uur gemiddeld rekent? Ik heb het even opgezocht en dat is tussen de € 50,- en € 70,-. Maar staar je daar niet blind op! Want zeker bij een boekhouder gaat het niet om wat hij/zij kost maar vooral ook op wat hij/zij voor je oplevert.

Sinds ik met een nieuwe boekhouder begonnen ben vallen mijn belastingsaanslagen altijd mee. En nee, dat was bij mijn vorige boekhouder niet zo. Mijn boekhoudster volgt keurig de regels, maar ze weet er blijkbaar meer dan mijn vorige boekhouder.

Kortom: ik betaal haar met plezier haar tarief. Alleen al voor die aangiftes. Maar zeker ook omdat ze met me meedenkt. Omdat ze me goede tips geeft en omdat ze altijd voor me klaar staat. Ze is ook bereid om nieuwerwets te denken en ze kan inmiddels goed overweg met mijn handige boekhoudpakket (Moneybird).

En ja, een boekhouder kan tegenwoordig ook heel goed op afstand voor je werken. Dus wees slim, ga voor die goeie, betaal het tarief en geniet van wat dat jou weer opbrengt.

Boekhouding voor gevorderden: werk volgens de Profit First Methode. En ja, er zijn ook boekhouders die jou daar bij kunnen ondersteunen.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl