Kan je goede content kopen?

Kan je goede content kopen?

Soms krijg ik de vraag ‘kan je ook goede content kopen?’ Het korte antwoord is ‘ja dat kan’. Het lange antwoord is iets ingewikkelder.

Ja, je kunt goede content kopen. Je kunt tekstschrijvers inhuren die voor jou content schrijven. Ik doe het zelf ook voor mijn klanten, zij huren mij in om teksten te schrijven.

Maar… dat gaat niet zomaar. Want je wilt natuurlijk wel dat de teksten die gemaakt worden ook JOUW teksten zijn. Teksten waar jouw tone of voice doorheen spreekt. Als jij nooit het woord Tsjakka in de mond zou nemen, dan heb je liever niet dat dat woord ineens in je teksten verschijnt.

Wat je dus wilt is een tekstschrijver vinden die precies bij je past. Die weet wat jij wilt zeggen en hoe. Die je bijvoorbeeld een lijst kunt geven met zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. Liefst met onderwerpen en voorstellen van titels voor de artikelen. Het allermooiste is nog dat je een geluidsbestand inspreekt met ‘dit wil ik erover kwijt’. Bijvoorbeeld als je een mening hebt over dit onderwerp. Of als er gebeurtenissen zijn in relatie tot dit onderwerp die jou erg hebben geraakt.

En ja, dan kan het best. Goede content kopen. Test eens een paar tekstschrijvers uit en geef het de tijd. Als je na 1 artikel een dikke nee voelt, stop dan. Als je twijfelt of een voorzichtige ja voelt, geef het dan nog even de tijd. Leer elkaar kennen, bouw een band op en dan geloof ik oprecht dat het goed komt.

Meer weten over wat voor soort content je kunt laten schrijven, lees hier verder.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl