KNAB, waarom zou je als ZZP’er voor deze bank kiezen?

Als je met Profit First werkt dan is het de bedoeling dat je gaat werken met potjes. Die potjes zijn niet zomaar potjes, nee dat zijn echte bankrekeningen. Het advies is om met 7 bankrekeningen te beginnen, dus dat zijn er nogal wat. Er zijn verschillende banken waar je per rekening bankkosten betaalt en met 7 rekeningen gaat dat in de papieren lopen.

Reden 1: KNAB is goedkoop

Daarom ben ik dus heel erg fan van KNAB, want voor een vast tarief (op het moment van schrijven (19 augustus 2020) is dat € 6,- per maand). En voor dit bedrag mag je zoveel rekeningen openen als je wilt. Met een kleine kanttekening, toen ik de vijfde betaalrekening wilde openen kreeg ik de melding dat ik daarvoor eerst contact op moest nemen met de helpdesk. Ik heb toen uitgelegd dat ik met Profit First werkte en er werd meteen een extra rekening geopend.

Reden 2: KNAB werkt super makkelijk

KNAB is echt heel gebruiksvriendelijk. Je kunt je rekeningen namen geven, zodat je makkelijk kunt zien naar welk ‘potje’ je kijkt. Je kunt gewoon op de computer/tablet bankieren, maar ook op je telefoon. En de app op je telefoon zit nog een mooie optie: je kunt rekeningen uit je overzicht verbergen. Heel handig, want geld waar je echt niet aan wilt zitten kan je ook beter maar niet zien.

Als je met Profit First werkt boek je maandelijks bedragen over tussen je eigen rekeningen en ook dat werkt heel snel en handig.

Reden 3: KNAB is veilig

Betalingen doe ik eigenlijk altijd op mijn vaste computer en om in te loggen heb ik mijn telefoon nodig om de QR-code in te scannen. Je kunt dus niet zomaar inloggen in mijn KNAB, daarvoor heb je 2 apparaten nodig (mijn computer en mijn telefoon). En in mijn telefoon moet ik mijn pincode invoeren om in te kunnen loggen in de app. Om daarna betalingen te kunnen doen moet ik nog een keer mijn pincode ingeven.

Wat ik ook heel prettig vind: een paar jaar geleden was ik in Italië en ik kocht een internetbundel om daar te kunnen werken. Ik betaalde met mijn KNAB-bankpas, want het was een zakelijke uitgave. Binnen een paar minuten had ik een SMS te pakken. Dat KNAB geconstateerd had dat mijn pas in het buitenland was gebruikt. Of dit oké was + directe koppelingen naar welke stappen ik kon ondernemen als het niet oké was. Het was natuurlijk in orde, maar het gaf mij een heel goed gevoel dat KNAB er zo kort op zat.

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl