Kan je KNAB koppelen met boekhouding (Moneybird)

Jazeker, dat kan. Hoe fijn is dat. Want je kunt het natuurlijk ook handmatig doen, maar als je Profit First gebruikt is dat heel veel werk. Dan moet je 1 voor 1 alle bankboekingen toevoegen aan je boekhouding in Moneybird. Ik kan je vertellen dat je dat zo beu bent.

Of je kunt met een MT940 bestand werken, dan download en upload je de banktransacties handmatig. Maar dan is het meteen wel een hele lijst. En die lijst dat kan een probleem zijn als je per ongeluk met verkeerde datums werkt. Heb je ineens boekingen dubbel of mis je een aantal boekingen. Ga dan maar eens zoeken waar het probleem zit. Ben je zo een uur verder (of meer).

Nee, dan ben ik heel blij dat al mijn bankboekingen automatisch en (bijna) direct doorgestuurd worden naar mijn boekhoudpakket. Nooit meer iets kwijt of dubbel ingeboekt maar alles up to date.

Hoe koppel je jouw zakelijke rekening aan Moneybird?

Daar heeft KNAB een handige video over opgenomen. Echt, kind kan de was doen.  Het is super simpel.

 

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl