Is er ook een Profit First opleiding?

Is er een Profit First Opleiding?

Ja, die is er. Er is een Profit First opleiding en daarmee word je Profit First Professional. Ben ik geweest, ik heb die opleiding gedaan. Super interessant, maar deze opleiding is veel te groot en veel te duur voor jou als online ondernemer die gewoon de Profit First methode toe wil gaan passen in jouw bedrijf. Dat is even een aanname van mij hè, dat dat is wat je wilt. Professional worden is vooral interessant voor boekhouders, accountants en andere financiële experts die hun klanten willen helpen met de Profit First methode.

Wat je als online ondernemer beter kunt doen is dit artikel over Profit First lezen. Dan laat ik je zien hoe ik Profit First toepas binnen mijn bedrijf, welke rekeningen ik heb en welke percentages/bedragen ik iedere maand overboek.

Of klik hier voor de online Profit First training. Die sluit perfect aan bij wat je als online ondernemer nodig hebt om Profit First toe te gaan passen binnen jouw bedrijf. Ontdek je meteen of jouw bedrijf financieel gezond is, dat is namelijk een van de modules in de training.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl