Hoger in Google komen met Ubersuggest

Op de eerste plek komen in Google is fantastisch. Tenzij… je een zoekterm gebruikt waar geen hond op zoekt. Sta je dan, op #1. Voor de kat z’n viool.

Daarom maak ik gebruik van Ubersuggest, een gratis tool die meteen aangeeft hoeveel keer er op de door mij aangegeven zoektermen gezocht wordt. En gratis is relatief: als je met je Google-account inlogt mag je 3x per dag gratis zoeken. Wat krijg je daar voor terug? Een schat aan informatie.

Kijk hierbij niet alleen naar bovenstaande grafiek. Onder de grafiek staan nog een paar tabbladen met:

  • suggesties
  • gerelateerd
  • vragen
  • voorzetsels
  • vergelijkingen

In die tabbladen zie je andere suggesties voor jouw zoekwoorden + meteen hoe vaak hier op wordt gezocht. Zo kan 1 woordje veranderen een wereld van verschil maken.

‘Hoger scoren in Google’ heeft namelijk 140 zoekopdrachten per maand, ‘Hoger in Google komen’ heeft er 260 per maand. Aan jou de keus welke zoekzin je dan liever hebt.

Plaats een reactie

Ik werk graag samen met Liesbeth omdat het fijn is om iemand te hebben die heel goed is in haar werk en die ook hart voor de zaak heeft. Iemand die zichzelf blijft ontwikkelen in haar vakgebied.

Adrienne van den Bos
Gifted People

Liesbeth is erg prettig om mee te werken omdat ze een persoonlijke en rustige benadering heeft en boordevol tips zit. Met de nadruk op tips: het is niet moeten, maar kunnen.

Kim Heijboer
Gewichtsconsulent Kim

Ik had vooral behoefte aan iemand die me kon helpen met Facebook en Facebookadvertenties, die alle ins and outs kent van Autorespond, die teksten kan schrijven en die meedenkt qua strategie. Liesbeth heeft deze kwaliteiten allemaal in huis.

Peter Plusquin
www.shortcuts.be

Vanaf de allereerste seconde heeft Liesbeth me tijd opgeleverd en ze ging meteen naast me staan. Ze zet mij als klant voorop en ze verstaat de kunst mij in het licht te zetten. Ze laat me voelen dat mijn succes haar succes is.

Carla Ketelaar
www.laatsteliefde.nl

De aanbevelingen van mijn klanten, die door Liesbeth uitgewerkt zijn, zijn voor mij goud waard. Ik las wat klanten van mij vonden, wat ze van mijn dienst vonden en dat komt zo binnen. Het is niet alleen een waardevolle recensie of aanbeveling, het werkt ook goed voor je social proof op je website.

Petra Duijzer
www.creatiefsucces.nl

Liesbeth streeft een hoge kwaliteit na en komt haar afspraken na. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Ze is leergierig en zelfstandig en ze blijft zich ontwikkelen, daardoor was ze een goede sparringpartner. Ze was er echt voor me en ik voelde me door haar gesteund.

Danielle Leuvering
www.vabusinessacademy.nl